Χαμός στην Θεσσαλονίκη: Διαμαρτύρονται για να φύγουν οι “μετανάστες” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
exo metan

Συμβαίνει τώρα μπροστά στην είσοδο του ΟΣΕ στην Θεσσαλονίκη.

Μέλη του Ιερού Λόχου προχώρησαν σε συγκέντρωση μπροστά στην είσοδο του ΟΣΕ, με αίτημα να απομακρυνθούν οι μετανάστες που μένουν στα βαγόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη ζητούν να αναλάβουν τους μετανάστες οι ΜΚΟ. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις των ΜΑΤ όπου δεν τους επιτρέπουν να περάσουν μέσα στο χώρο του σταθμού, ενώ τους ενημέρωσαν ότι θα τους μιλήσει ο σταθμάρχης.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ποια χρυση αυγη μωρε? αυτους περιμενατε για να σωθειτε? καλα κρασια

  2. Να απελαθουν ολοι στις πατριδες τους και αυτο το παραμυθι περι προσφυγων να σταματησει!!!!! Αν καποιους μπορουμε να τους χαρακτηρισουμε σαν προσφυγες, αυτοι ειναι μονο οι Συριοι που ειχαν πολεμο, ολοι οι αλλοι Μαροκινοι, Αλγερινοι, Πακιστανοι κλπ κλπ να παρουν δρομο, αλλα και οι Συριοι απο την στιγμη που περασαν στην Τουρκια βρισκονται σε ασφαλεια, τι θελουν ολοι στην Ελλαδα , που ειναι μια χρεοκωπιμενη χωρα;;;;; Να φυγουν ολοι και οι αλητες των ΜΚΟ μαζι!!!!!!

  3. Eρχεται και το Κουλο της Ντορας για να μας ξανασωσει,Κουλιςςςς ΖΩΣΕ ΜΑςςς.

  4. Να τους αναλάβει η ΜΚΟ για ποιο λογο;;; Να τους πάρει απο εκει κα να τους παει κάπου αλλου;;; Αυτο το …κάπου αλλου…δεν θα ειναι Ελλαδα;;; Οπου και αν τους πανε θα ειναι ανεπιθύμητοι. Να γυριςουν στις πατρίδες τους ολοι!! Καμια δουλεια δεν εχουν εδω και καμια ΜΚΟ δεν χρειάζεται να τους αναλάβει, εκτος αν ειναι να τους γυρίσει σπιτια τους και να μεινει και η ΜΚΟ εκει. Κι αυτες οι ΜΚΟ ανεπιθύμητες ειναι. Στα τσακιδια κι αυτες!!

    1. σειρα τωρα εχει Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ να γινει αυτονομη.οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ετοιμαζονται με την βοηθεια των ΕΧΓΩΡΙΩΝ ΒΟΗΘΩΝ ΤΟΥΣ να ξεσηκωθουν .ολα ετοιμα με τους ΑΓΑΡΗΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ και τους λοιπους ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΘΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ομως οι προσευχες ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ αλλα και εις τον ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΘΑ σωσουν την ΕΛΛΑΔΑ .ΟΛΟΙ αυτοι που ετοιμασαν το ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΘΑ σβησουν και ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ αλλα και οι ΑΛΛΟΙ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ.

  5. Φυσικα και ΔΕΝ ηταν αιτημα της συγκεντρωσης των κατοικων της περιοχης να δοθουν κι αλλα κονδυλια στους εκλεκτους των.ΜΚΟ (να τους κανουν τι; να αποκτησουν κι αυτοι σε λιγα χρονια Ελληνικη ιθαγενεια);
    Σε καμια περιπτωση δεν.ηταν αυτος ο σκοπος της διαμαρτυριας

    αλλα να επικρατησει επι τελους ταξη και ασφαλεια στη γειτονια μας (και φυσικα και στην.Ελλαδα).

  6. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ , ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ !

  7. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ,ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ…..ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ …ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…

  8. δεν θελατε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…….

    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ……..

Comments are closed.