Χίλια Μπράβο! Έγινε ΧΑΜΟΣ στο γήπεδο όταν μπήκε ο “Μακεδονικός” με τις νέες φανέλες που έχουν πάνω κάτι θαυμάσιο για την Μακεδονία. (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
mak 2 ok exo

Νέα φανέλα με… ιδιαίτερη λεπτομέρεια για τη Μακεδονία

Δείτε τον ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο διάλεξε ο Μακεδονικός (ο οποίος αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική του Ελληνικού πρωταθλήματος) για να υπερασπιστεί την ελληνικότητα της Μακεδονίας
.
Οι Νεαπολίτες τύπωσαν νέα φανέλα, την οποία και χρησιμοποιούν το τελευταίο διάστημα.
Η νέα, ολόλευκη – από φανέλα ως κάλτσες – στολή έχει και μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια στην πλάτη.
Πιο συγκεκριμένα, πάνω από το νούμερο υπάρχει πλέον το γεωγραφικό διαμέρισμα της Μακεδονίας, χρωματισμένο εσωτερικά με την ελληνική σημαία.

Δείτε το:

53897095_2333789366842609_4989112858043219968_n

53794381_2333789346842611_8337046226121785344_n

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Παρ’όλο την αντίσταση του κόσμου οι μπολσεβίκοι δεν ακουνε τίποτα. Θέλουν μαλλον άλλο μήνυμα….

  2. ΠΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ:
    Είστε ικανοί να αντιταχθείτε στην απόφαση των γυμνοσάλιαγκων του Σόρος;
    Να τραγουδάτε 10 φορές την ημέρα το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ» καθώς και σε κάθε δημόσια εκδήλωση παντός τύπου. ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΠΑΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ!!!
    Μην ξανααναφερθείτε στους Σκοπιανούς παρά μόνο ως Σκοπιανούς ή Σκόπια σκέτο. Αναιρέστε στην ΠΡΑΞΗ πλέον τις αυθαιρεσίες των πωλητικών.
    Είστε ικανοί να κάνετε μόνιμο εμπορικό Μποϊκοτάζ στα ΣΚΟΠΙΑ; Και για τους Έλληνες που πάνε στο Σκόπια και για τους Σκοπιανούς που έρχονται. Ούτε να πηγαίνεται εκεί, ούτε να δέχεστε (με διάφορες νομιμοφανείς δικαιολογίες) αυτούς εδώ. Οι αγώνες έχουν κόστος. Όποιον μάθετε ότι πηγαίνει εκεί χλευάστε τον, παρουσία κόσμου. Οι προδότες δεν υπάρχουν μόνο στο κυνοβούλιο αλλά και έξω στους δρόμους. Η προδοσία δεν είναι μόνο ενεργητική αλλά και παθητική μέσω ενεργειών που θα μπορούσαν να γίνουν αλλά δεν έγιναν.
    Έχετε τα τρακτέρ. Μπορείτε όποτε σας βολεύει να διαδηλώνετε κλείνοντας τα σύνορα;
    Έχετε δύναμη που μπορεί να πονάει περισσότερο από τα συλλαλητήρια, θα την χρησιμοποιήσετε για τα επόμενα χρόνια; Κηρύξτε ανεπιθύμητους όλους τους ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ 183+1.
    ΤΑΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΤΗΤΑ. ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟ….

  3. Σας ευχαριστω απο τα βαθη της ψυχης μου ρε λεβεντες ,ας τα βλεπουν αυτα τα τσογλανια και η πασης φυσεως απλυτοι και κοπριτες του Συριζα

  4. Εγω μακεδόνας δεν είμαι. Αλλά ως ΄Ελληνας πολύ θα ήθελα η ομάδα του Μακεδονικού να αγωνίζεται στην Α εθνική κατηγορία και στην Ευρώπη με αυτή τη φανέλα.

Comments are closed.