ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΝΑΔΗ! Αντιμέτωπος με τέταρτη καταγγελία βιασμού ανήλικου

Κοινοποίηση:
dimitris_lignadis_2

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος είναι ήδη προφυλακισμένος για δύο υποθέσεις βιασμών, έλαβε κλήση για νέα ανωμοτί κατάθεση με αφορμή μια τέταρτη καταγγελία βιασμού ανήλικου αγοριού.

Την κλήση για ανωμοτί εξηγήσεις έστειλε ο αρμόδιος εισαγγελέας στον Δημήτρη Λιγνάδη μέσω του Τμήματος Ασφαλείας Τριπόλεως προκειμένου να του δοθεί στις φυλακές όπου κρατείται.

Η υπόθεση αφορά καταγγελία που έκανε ένας 24χρονος στην ανακρίτρια που χειρίζεται την πολύκροτη υπόθεση σεξουαλικών κακοποιήσεων από τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Ο νεαρός κατήγγειλε στην ανακρίτρια πως βιάστηκε δύο φορές από τον προφυλακισμένο σκηνοθέτη πριν από επτά χρόνια, όταν ήταν ανήλικος. Η κατάθεση διαβιβάστηκε από την ανακρίτρια στην Εισαγγελία Πρωτοδικών η οποία έχει ξεκινήσει σχετική έρευνα.

Στο… μικροσκόπιο ακόμα ένας ηθοποιός

Λίγες ώρες μετά τη δίωξη του Πέτρου Φιλιππίδη για τρία κακουργήματα, στο… μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται ακόμα ένας ηθοποιός ο οποίος θα κληθεί από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κώστα Σπυρόπουλο που εξετάζει τις καταγγελίες κακοποιήσεων στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο ηθοποιός θα κληθεί να δώσει ανωμοτί εξηγήσεις για βιασμό νεαρής γυναίκας. Η καταγγελία της είχε γίνει στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και στη συνεχεία η παθούσα έδωσε κατάθεση ενώπιον του εισαγγελέα. Ο βιασμός της γυναίκας φέρεται να έγινε μέσα στο 2020.

Στο αρχείο οι καταγγελίες κατά σεναριογράφου

Την ίδια ώρα αρχειοθετούνται συνολικά 11 καταγγελίες γυναικών που έγιναν στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών κατά του προέδρου της Ένωσης Σεναριογράφων, Αλέξανδρου Κακαβά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα που διενεργήθηκε δεν στοιχειοθετήθηκαν αδικήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας για τα οποία καταγγέλλονταν ο σεναριογράφος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. στεφανε μην ξεχνας και τους κομουνιστες βιαστες κιμουλη και μουτσο πως τον λενε τον συνθετη
    γιαυτους απολυτη σιωπη απο την φασιστερα επειδη ειναι δικοι τους
    μονο τον γελοιο φιλελε δεξιουλι λιγναδη βριζουν συνεχεια
    υπενθυμιζε το συνεχεια για ολους τους κλανιτεχνες αριστερους και τον αναρχοκομουνιστη κατα δηλωση του φιλιπιδη

    1. εισαι πολυ μπερδεμενος, οι δεξιοι βγαλαν στη σεντρα τον δεξιο, αλλα καλυπτουν τους κομμουνες?

Comments are closed.