Γι’ αυτό το ακίνητο “φιλέτο” τα… έσπασαν ο Γιώργος Μαζωνάκης και η αδερφή του (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
Νέα εικόνα

Σε δικαστική διαμάχη βρίσκονται ο Γιώργος Μαζωνάκης και η αδερφή του, Βάσω. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα μέσω του δικηγόρου του, Θεόδωρου Μαντά, για την διασφάλιση των περιουσιακών του στοιχείων. Σύμφωνα με πληροφορίες, μήλον της Έριδος αποτελεί η εκμετάλλευση μιας πολυτελούς βίλας στην Μύκονο. Πρόκειται για ένα ακίνητο 54 τμ με αυθεντικό κυκλαδίτικο χαρακτήρα, το οποίο διατίθεται προς ενοικίαση στους επισκέπτες του νησιού.

Το συγκεκριμένο κατάλυμα που ονομάζεται ΒΓΔ (τα αρχικά των ονομάτων Βάσω, Γιώργος και Δημήτρης) περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, καθιστικό, κουζίνα και μπαλκόνι με θέα στην πόλη. Βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο της Χώρας, δύο βήματα από τα Ματογιάννια και το Παλιό Λιμάνι. Η τιμή ενοικίασης για μια νύχτα τον Αύγουστο φτάνει τα €660.

Ο Γιωργος και η Βάσω Μαζωνάκη έχουν ιδρύσει μια εταιρία εκμετάλλευσης ακινήτων., η οποία ήταν Περιορισμένης Ευθύνης και έγινε Μονοπρόσωπη. Μεταφέρθηκε, χωρίς
να ερωτηθεί ο ερμηνευτής, στο όνομα της αδερφής του.

Από την πλευρά της η Βάσω Μαζωνάκη ισχυρίζεται ότι εκείνος ρωτήθηκε και έγινε με την σύμφωνη γνώμη του. Αυτό που διεκδικεί δικαστικά ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι να επανέλθει αυτή η εταιρεία στην προτέρα κατάσταση, να ξαναγίνει δηλαδή Περιορισμένης Ευθύνης και να μπει ο ίδιος ξανά στην διαχείρισή της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. αυτη η παπαρια ειναι πολυτελη βιλα ?? και ζηταει 650 ε το βραδυ για την τρυπα ??

  2. Της “πολυτελούς βίλας”!!!! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂Ωραίο 😂😂

Comments are closed.