ΧΑΟΣ! ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ! ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΛΟΙΟ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ – ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ – ΞΥΛΟ ΑΝΕΛΕΗΤΟ – ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ – LIVE ΕΙΚΟΝΑ

Κοινοποίηση:
111

Δείτε συγκλονιστική φωτό με Αμερικανό πατριώτη να πηδά μέσα στο Καπιτώλιο και αστυνομικό της φρουράς να προσπαθεί να τον αναχαιτίσει με χημικό σπρέι:

 

 Ο Ντόναλντ Τραμπ ανέβασε μήνυμα στο Twitter με το οποίο καλεί τους οπαδούς του να ηρεμήσουν και να μείνουν ήρεμοι. «Υποστηρίξτε την αστυνομία και την επιβολή του νόμου στο Καπιτώλιο. Είναι πραγματικά στο πλευρό της χώρας μας. Μείνετε ήρεμοι!».

LIVE ANALYSIS | Protesters storm past police as Congress meets to confirm Electoral College votes

Χιλιάδες Αμερικανοί πολίτες αρνούνται να δεχθούν τις «νοθευμένες», όπως υποστηρίζουν, εκλογές και έχουμε δραματικές επιπτώσεις. 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

70 Σχόλια

  1. Εμπρος και εμεις να μπουκαρουμε για διωξουμε αυτα τα μου…..σκυλα που καταπατούν τις ελευθεριες μας.Αν και δεν το βλεπω.Καφεδακι και κριτικη μονο μουλοι.

  2. και τα 6 κομματα της δηθεν ελληνικης βουλης που εχει καταργηθει απο τον ανυπαρκτο κορονοιο ειναι λακεδες της ΝΤΠ και καταστρεφουν την χωρα με εντολη των ψυχοπαθων απατεωνων σοροσ-γκειτς-ροτσιλτ-ροκφελερ κλπ
    επανασταση τωρα γιατι η χωρα θα παραμεινει υποδουλομενη για τα επομενα 400 χρονια αν επικρατησουν οι δολοφονοι νεοταξιτες του γκεσταπιτη χρυσοχοιδη

  3. Αυτοί που μπήκαν στο Καπιτώλιο δεν είναι οπαδοί του Τραμπ αλλά αντιφα.Αν δείτε τις φωτο ο γυμνος τυπος με το γούνινο καπέλο με τα κερατα ηταν στα επεισόδια με τον Φλουντ με τους blm.

    1. Άν ήταν έτσι θα το είχαμε καταλάβει γιατί ο Τραμπ θα είχε κρυφτεί σαν κοριτσάκι στο πυρηνικό καταφύγιο πίσω απ΄τις κούτες με τα μακαρόνια όπως την προηγούμενη φορά που τον επισκέφτηκαν οι Αντίφα στο λευκό οίκο.

      1. Το κυριότερο, θα είχε κλείσει και τα φώτα ο πορτοκαλί χέστης κωλόγερος…

  4. Πάντως οι χυδαιες ρατσιστικές επιθέσεις της Σακελαροπουλου ενάντια στην πατριδα τη πίστη και στην ιστορία μας, δίνει ένα έναυσμα για ανάλογες εικόνες. Για όποιον δεν γνωρίζει, η χριστιανοφοβικη φασιστρια Σακελαροπουλου για να προκαλέσει τον λαό μας έχει αφαιρέσει από τον προεδρικό οτιδήποτε έχει σχέση με Ελληνισμο πίστη και αγώνες Ελλήνων ηρωων. Στα βήματα της Γκεστάπο και των κατακτητών εσεσ η Σάκελαροπουλου γιατι μόνο αυτοί έκαναν ό,τι σήμερα κάνει η χριστιανοφοβικη ρατσίστρια. Επιλογής Μητσοτάκη, στήριξη από τσιπρα. Δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση!

  5. Εξακολουθείτε και υποστηρίζετε ακόμη τον Τραμπ; Τον υποκινητή του χειρίστου όχλου; Τον μέγα τραμπούκο του σύμπαντος; Να τον χαίρεστε!

    1. Οι Δημοκρατικοί δεν υποκίνησαν κανέναν όχλο όλο το 2020 ε; Είσαι εντελώς για τον φαλλό….

      1. Αυτός μπορεί να είναι ή να μην είναι γτπ! Για τα μούτρα σου τι έχεις να πεις;

  6. 2 αδελφοτιτεs…μαυρη και λευκη…ο τραμπ και ο πουτιν ανοικουν στιν μια απο αυτεs πιθανον σιν μαυρη…οι SOFT ΜΑΣΟΝΟΙ..αν μπορειs να τουs πειs…ο μπαιντεν…οτι πιο σηχαμενη μαριονεττα υπαρχει…Κρονια θρησκεια,καμπαλα,σουμεριων τρισαθλιεs θεοτητεs,εοσφοριστεs και παπαριστεs,,Δηστυχοs ολα ειναι αληθεια..μακαρι να ελεγα βλακειεs

    1. Φίλε είσαι από τους λίγους που εχουν πιάσει το νόημα

  7. Η Αμερικάνοι αντιστέκονται και πολεμάνε για την πατρίδα τους, πάνε να τους καταλύσουν το Σύνταγμα και κοίτα τι κάνουν. Αυτοί έχουν ελληνική ψυχή που υπερασπίζονται με το αίμα τους την πατρίδα τους, εμείς είμαστε για τα μπάζα. Πάντως θα είμαστε καλοί σκλάβοι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, δε θα εναντιωνόμαστε ποτέ και θα λέμε πάντα yes sir

    1. Οι Αμερικανοί πατριώτες σίγουρα έχουν Ελληνική ψυχή!!! Και σίγουρα έχουν το
      γενναίο ελεύθερο πνεύμα που γέννησε η αρχαία Αθηναϊκή δημοκρατία. Εμείς οι νέο-Έλληνες αραλίκι φρεντο εξυπνάδα παραλία και μασαμπουκα. Σε αυτά είμαστε πρώτοι και καλύτεροι δεν υπάρχουν δευτεροι στον πλανήτη!!!

  8. Ίσως ο μεγαλύτερος ηγέτης των τελευταίων δεκαετιών. Τα έβαλε με πολύ ισχυρότερους παίκτες απο ότι ο Πούτιν. Φυσικά δεν μπορεί να δώσει εντολή στον κόσμο για εμφύλιο και καλά κάνει.
    Όπως βλέπουμε οι πατριώτες και οι νοικοκυραίοι κάνουν τις επαναστάσεις. Οι αναρχοκομμουνιστές συμμετέχουν ως έμμισθοι μπράβοι στις συνωμοσίες του κεφαλαίου και της παγκοσμιοποίησης και είναι οτι πιο υπάκουο υπάρχει.
    Ξεπερνούν σε υπακοή ακόμα και τα πιο πιστά τσοπανόσκυλα. Εις ανταπόδοση των υπηρεσιών τους αργότερα τους δίνουν αργομισθίες σε δημόσια αξιώματα για να συνεχίζουν τον εθνομηδενιστικό τους ρόλο.
    Στην Ελλάδα ποτέ δεν θα δούμε τέτοιες εικόνες αφού ο κόσμος έχει περιχαρακωθεί στα αριστερά μαντριά. Και αν καμιά φορά πάει να διαμαρτυρηθεί πιο έντονα θα σπεύσουν οι αναρχικοί και τα ΚΝΑΤ να διαφυλάξουν τη Βουλή και τις τράπεζες!

  9. Ερωτημα σε οσους πιστευουν ακομα οτι υπαρχουν πολιτικοι εναντια στην ΝΤΠ Βλεπε Τραμπ,Πουτιν . Γιατι δεν εδωσαν εντολη εφοσον εχουν την εξουσια να δημευθουν οι κεντρικες τραπεζες των χωρων τους και οι περιουσιες των μετοχων των τραπεζων(π.χ Ροτσιλντ) ?
    Μονο αυτο εφτανε να τελειωσει η ΝΤΠ
    Αλλα οταν εισαι τσιρακι των τραπεζιτων και παιζεις τον ρολο σου εισαι μονο γιες μαν

  10. ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ! ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΛΕΕΙ <>. ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΟΥΣ, ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ

  11. Σίγουρα η νοθεία είναι κακό πράγμα, αλλά όλοι εμείς οι υπόλοιποι, πλην αμερικανών, που την κάναμε γαργάρα τόσα χρόνια, είμασταν οι χαζοί και αυτοί είναι οι έξυπνοι;;; γιατί δεν κάνουν κι αυτοί μώκο, όπως ζητάγανε από εμάς, αλλά διαμαρτύρονται;;; αυτά που κάνανε στους άλλους λαούς τώρα τα λούζονται!!! Πάντως αυτοί που έγραψαν είναι οι ανώτατοι δικαστές (ρεπουμπλικάνοι, σχεδόν όλοι), απέρριψαν όλες τις προσφυγές του Τραμπ γιατί έκριναν ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!!! Κι αυτός ήλπιζε ότι θα βρει το δίκιο του…

  12. Μαγκες φαντάζεστε να μπαινανε εδώ στη Βουλή!(Ουτε μία στο δις) θα σκοτωνανε κόσμο αυτοί

  13. Νεαροί είναι…
    Πασοκ ανταρσύα κκε κλπ…
    .
    .

  14. Δειτε τιs δηλωσειs μπαιντεν οτι πρεπει να δοσουν παραπανο εξουσια σε <>….που αυτοι κυβερνανε…βλεπε..ROTHCHILD..αυτοι σκοτωσαν τον κενεντι οταν αποφασισε να μην τυπωνουν αυτοι πλεον το δολαριο αμερικηs.Σοροs..και οτι πιο σηχαμερο <>illouminati και λοιπεs μασονοσιωνιστεs υαινεs πισο απο μπαιντεν…ποιοs νομιζει θα κυβερναει αυτοs???

  15. Αναμενόμενο να συμβούν αυτά, όταν έχεις βάλει όλα τα δένδρα και τους πεθαμένους να ψηφίσουν. Πιο δίκαιες εκλογές έκανε ο Στάλιν στην πρώην ΕΣΣΔ. Ο εμφύλιος έχει αρχίσει (καιρό τώρα) και προβλέπεται άγριος.

  16. Στην Ελλάδα περάσαμε μια δεκαετή κρίση , τέτοιες εικόνες δεν είδαμε…

    1. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ’21

  17. Όπως φαίνεται στα βίντεο οι δυνάμεις κατοχής είναι ιδιαίτερα χαλαρές. Μήπως επειδή έχουν να αντιμετωπίσουν τους νεοδημοκράτες-δεξιούς της αμερικάνικης ΝΔ ? Θα ήταν το ίδιο χαλαροί εάν απέναντι τους είχαν οργανωμένες εθνικο-λαικές ομάδες?

  18. Προβατα ξυπνατε ο Τραμπ οπως και ο Πουτιν ειναι νεοταξιτεσ του Κερατα.Ολα αυτα ειναι στημενα για να οδηγησουν μια ωρα αρχιτερα σε μια παγκοσμια κυβερνηση που θα ειναι ”υπευθηνη” και θα σωσει τον πλανητη γη .ΧΑχα Χα

  19. Είναι λυπηρό αλλά αναμενόμενο. Ο Τράμπ απέδειξε ότι ήταν ένας ακόμα συστημικός πολιτικός (αν και καλύτερος απο τον κοιμισμένο Μπάι-ντεν). Γέμισε φανφάρες τους ψηφοφόρους του. Τον πίστεψαν και σήμερα τρώνε χημικά, ξύλο, σπρέι πιπεριού και δακρυγόνα για εκείνον. Και την ύστατη στιγμή που είναι στα χαρακώματα για τον Τράμπ. Βγαίνει το είδωλό τους και τους κρεμάει. Ηρεμήστε τους λέει, ενώ ο ίδιος επί πολλές εβδομάδες τους ξεσηκώνει. Κύριε Τράμπ έστω και αν σας βάλανε να τα πείτε οι άλλοι, εφόσον το δεχτήκατε έχετε γίνει ίδιος με εκείνους που υποτίθεται ότι πολεμούσατε..

  20. Όταν μια μάζα ανεγκέφαλων συνομωσιολόγων απόφοιτων δημοτικού εκλέγει για πρόεδρο έναν καθυστερημένο παρουσιαστή ριάλιτι, που πέρασε όλη του τη ζωή παίζοντας γκολφ, διοργανώνοντας καλλιστεία, κάνοντας πάρτι και γενικά ροκανίζοντας τα δισεκατομμύρια που κληρονόμησε απ΄τον πατέρα του αυτά είναι τα αποτελέσματα. Και πάλι καλά να λέμε. Μικρό το κακό. Μάλλον είναι το τελευταίο ρουσφέτι του Τραμπ στους ολιγάρχες φίλους του αυτό. Να γεμίσουν οι ιδιωτικές φυλακές με οπαδούς του χαχαχααχ

    1. Δυστυχώς στις ΗΠΑ δεν έχουν πολιτικούς ογκόλιθους όπως τον Καρανίκα και την Κουτσίκου. Έχουν Τραμπ και Τζουλιάνι. Η εργατική τάξη και τα μικρομάγαζα των πολυεθνικών δικαιώθηκαν σύντροφε με τον Ερνέστο Μπάιντεν. Το λένε εξάλλου και τα ελληνικά κανάλια που εξυπηρετούν την ενημέρωση.

      1. Φλυν ξέχασες, μπόλτον ξέχασες, το γαμώ το σόϊ του πορτοκαλί μαλάκα ξέχασες, τόσα και τόσα άνθη (του κακού) άκρως συγκρίσιμα με τον καθένα… Γιατί αυτή η αδικία, ενώ βλέπω χτυπάς αλύπητα και τις πολυεθνικές, που κι αυτές κατάφωρα αδικήθηκαν την προηγούμενη περίοδο από τον προσφιλή σου…

  21. Από την ημέρα των Φώτων ξεκίνησε η επανάσταση για την ελευθερία από την παγκόσμια δικτατορία. Ο Θεός βοηθός!!!

  22. Μονο οταν οι λευκη φυλη παρη την εξουσια στα χερια της.Στην Αμερικη, Ρωσσια και στην Ευρωπη υπαρχει ελπιδα να σωθουμε.Δεν προκειται να γινει αυτο γιατι οι Ψευτοεβραιοι εχουν απολυτη παντοδυναμια.Την λυτρωση θα την δωση ο Ιαουε-Ιησους Χριστος στο παραπεντε της εξαφανισης μας οπως εχει προβλεφθει απο τις γραφες

    1. ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΏ ΌΣΟΙ ΕΔΏ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΤΆ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΕΊΣΤΕ ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΗΔΕΣ

      1. Κι εμείς βάσιμα να υποθέσουμε ότι είσαι ηλίθιος…

  23. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!! ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΤΑ ΓΕΛΑΔΙΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ….ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!! ΚΑΤΩ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!! ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕ!!!!!

  24. Ο/Η Άμα είσαι βλάκας να στηρίξεις Τραμπ είσαι ικανός για όλα λέει:

    Τουιτάρει αβέρτα ο πορτοκαλί χέστης να σταματήσουν τα επεισόδια και να σεβαστούν το νόμο οι ηλίθιοι υποστηρικτές του που πλακώθηκαν με τους μπάτσους και μπήκαν με στολές παραλλαγής απ΄τα λιντλ στο καπιτώλιο για να βγάλουν ΣΕΛΦΙ!! ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ ΧΑΖΩΝ!

    1. Πάλι να ψηφίσεις σαν κοτοπουλάκι Ελληναρας τους Τσιπροκουληδες!!! Οι πατριώτες Αμερικανοί δεν είναι μόνο λόγια όπως εδώ. Το λέει η καρδιά τους για αυτό έχουν και όπλα!!! Και δεν φοράνε τυχαία την στολή παραλλαγής. Σε αντίθεση με εδώ έχουν μεγάλα μπαλάκια οι άνθρωποι.

    2. Βλέπω μιλάς με επιχειρήματα. Είσαι μια μικρή ιδιοφυία. Μόνος σου τα σκέφτηκες όλα αυτα;

      1. Όχι φωστήρα, επιστράτευσε τη μεθοδολογία σου, 🛸…

    3. Άμα όμως είσαι οπαδός του ανθέλληνα απατεώνα Μητσοτάκη υποστηρίζεις τον κwλόγερο Μπάιτεν που είναι στο ίδιο λόμπι του Σώρος.

  25. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ ???

  26. ΡΕΖΙΛΙΚΙ στην ιστορία της αμερικης
    ειναι οτι αυτός ο ψυχοπαθής υπήρξε πρόεδρος..

    1. Μεγάλε με αυτό το όνομα και αυτά που γράφεις,,δεν πας πουθενά..

  27. Το “κόκκινο θηρίο” το θέλουν ξανά στην εξουσία. Το Μ.Α θα κάνει τα πάντα .
    Έχω πεί ποιος θα είναι Πρόεδρος στις 20 ΙΑΝ ….. δυστυχώς .
    Μακάρι να πέσω έξω.

  28. Κρεμάλα στον φασίστα αιντεεεεε,πολύ τράβηξε με τον καραγκιοζη

  29. Το ήξεραν οι γ@μημενοι νεοταξιτες πως θα έρθει ξέσπασμα των λαών εναντίον τους. Έτσι λοιπόν φρόντισαν να ανακαλύψουν έναν ιό τάχα, για να κλείσουν τους λαούς στα σπίτια τους για να μην αντιδράσουν. Έτσι φαίνεται ότι έχουν τα πράγματα, όλα δείχνουν παγκόσμια σκευωρία εναντίον των λαών από τους νεοταξιτες με κάποιον ιό. Για να μην αντιδράσει όλος ο πλανήτης. Μην διώξετε την κ@ριολα ανθελληνιδα ρατσίστρια από το προεδρικό και τα καλύτερα επονται.

  30. Κολοσσιαίου μεγέθους προβοκάτσια η οποία πιθανότατα θα προκαλέσει ανεπανάληπτη ζημιά στον Τραμπ να μην πω ότι θα τον οδηγήσει μια ώρα αρχύτερα στην έξοδο του Λευκού Οίκου. Ο μόνος τρόπος για να παραμείνει στην εξουσία, μετά από αυτό το πατιρντί, είναι η οδός του πραξικοπήματος.

  31. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ & ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ , ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΞΕΛΕΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ , ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΝΟΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝΕ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΑΛΑΝΕ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ = Q

    1. ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΕΩΣ ΨΗΦΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ???
      ΠΑΝΤΟΣ ΤΩΡΑ Ο ΤΡΑΜΠ / ΟΥΚΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΛΑΝΗΤ ΑΡΧΗΣ (ορχεις) !!!
      ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΣ ΤΟΥ REICHSTAG IN WEIMAR REPUBLIK; ΚΑΘ’ ΟΤΙ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΕΙ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΣ !!!

  32. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΗΣ ΝΤΠ!!!

  33. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΟΤΕΣ,ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ,ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ,ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ,ΕΔΩ,Ο ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΧΕΣΤΗΣ Ο ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑΣ,ΠΡΟΣΟΧΉ, ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΣΚΛΑΒΕ ΜΑΛΑΚΑ

  34. Για γέλια. Μεγάλη αποτυχία η συγκέντρωση και οι συγκρούσεις με την αστυνομία δίνουν πολύ κακή εικόνα γιατί ο Τραμπ βασίστηκε στις ψήφους των μπάτσων αφού κι αυτοί εντάσσονται στο ευρύτερο αμόρφωτο, χαμηλού νοητικού επιπέδου εκλογικό ακροατήριο του. Ο αντιπρόεδρος Πενς του γύρισε την πλάτη και δεν ανατρέπει τα αποτελέσματα, ο Μπους θα παραστεί στην εκλογή Μπάιντεν, ο Ρόμνι τον κράζει ήδη αρχίζουν να κάνουν ότι δεν τον ξέρουν οι μέχρι χθες σύμμαχοί του. Μάλλον πάνε οικογενειακώς φυλακή αν δεν ζητήσουν άσυλο στη Ρωσία σαν βρεγμένες γάτες.

    1. Η συνεχής παρακολούθηση των βοθροκαναλων έχει επιπτώσεις 🚽

      1. Ρε, άντε μου στο διάολο, που καμαρώνεις κιόλας και το ψευδώνυμο, σκατοπροδότη…

  35. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ.ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΛΣΟΝΑΡΟ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ,ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ.ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ,ΚΑΙΦΤΑΕΙ ΟΧΙΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΛΛΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.ΟΤΡΑΜΠ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟΠΑΤΟ,ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ,,ΕΧΑΣΕ ΕΚΟΓΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ.,ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΛΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΔΗΜΑΓΩΓΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΗΣΥΧΙΑ

    1. Εσεις με τα μικρα παιδια θελετε ησυχια…θελατε ησυχια στα Ιμια! Θελατε ησυχια στο χρηματιστηριο! Θελατε ησυχια στα μνημονια! Θελετε ησυχια στον κορωνοιο! Θα θελετε ησυχια κι οταν θα σας μοιραζουν το Αιγαιο…

      1. Σειρά.
        Ξέχασες την ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΆΚΗ.

      2. Ναι τριμάλακα, δική του ήταν η ευθύνη γι’ αυτά που ανέφερες, όχι των εγκληματιών που τα διέπραξαν… Εγκαλείς αυτόν κιόλας ηλίθιε…

        1. Ναι, εγκαλω αυτους τους φιλησυχους που με την ψηφο τους εδωσαν την πατριδα μας στα ρεμαλια! Οσο για τις υβρεις σου τις αντιπαρερχομαι αδιαφορα, μορφωσου λιγο πρωτα!

  36. Τελικά τα, #αμερικανάκια# δεν είναι και τόσο αμερικανάκια εεε; Σε αντίθεση μεκαποια γίδια, έχουν κοχονες.. 😁😁👍👍

  37. οι Αμερικάνοι πατριώτες γνωρίζουν τα δικαιώματα τους και το σύνταγμα τους και δεν θα παραδοθούν έτσι εύκολα να γίνει η Αμερική κοινοπολιτεία διαιρεμένη!!! υπάρχει και ο νόμος nesara για όσους ξέρουν

  38. Όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες ευχαριστούμε τον πρόεδρο Τραμπ που κατέστρεψε το ρεπουμπλικανικό κόμμα και οι αμόρφωτοι λευκοί βλαχοαμερικάνοι μπατιρόβλακες του νότου που μένουν σε τροχόσπιτα δεν θα ξαναδούν χαρά ούτε σε χίλια χρόνια. Άντε σε κανένα συνέδριο της “επίπεδης γής” τώρα αχααχαχαχχαχααχ

    1. Κοίτα τα χάλια σου που με τους Τσιπροκουληδες που στο αριστερό Ελλαδισταν δεν φτιάχνουμε ούτε ποδήλατα!!!Και άσε τους Λευκούς Αμερικανούς. Πάντως λόγω των Λευκών Αμερικανών οι ΗΠΑ είναι η πρώτη δύναμη στον πλανήτη!!! Και φτιάχνουν μέχρι και διαστημόπλοια και ταξιδεύουν στο διάστημα. Μέχρι και το internet που μπαίνεις για να γράφεις τις βλακειες σου. Οι “βλάχοι” Λευκοί Αμερικανοί το έχουν φτιάξει.

    2. Έχεις πρόβλημα και με τους λευκούς; Εσύ τι χρώματος είσαι;

  39. Να προσεχες ταμπουκο όταν στηριζες τον σουλτάνο ηταν καλά ,καλά σου έκαμαν

  40. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΝΑΤ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ. 50 ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΙΜΗΔΕΣ ΒΛΑΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΞΑΣ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ.

Comments are closed.