Φρίκη στη Λάρισα: Γιατρός ασελγούσε στην 3χρονη κόρη του

Κοινοποίηση:
giatros-efka

Η έρευνα που οδήγησε στην φριχτή αποκάλυψη στη Λάρισα ξεκίνησε έπειτα από τηλεφωνική ενημέρωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛΑΣ, έπειτα από πληροφορίες πως γιατρός προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της 3χρονης κόρης του.

Με βάση αστυνομικές πηγές, ο άνδρας έχει ήδη συλληφθεί, ενώ οι ειδεχθείς πράξεις τελέστηκαν στο αυτοκίνητό του.

Σημειώνεται πως ο άνδρας είχε λάβει συναινετικό διαζύγιο από τη μητέρα του παιδιού, ενώ όλα αποκαλύφθηκαν καθώς ο ίδιος καθυστέρησε να επιστρέψει την κόρη του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Σαπίστε τους γιατρούς στο ξύλο. Τό’χουν παραχέσει με το υφάκι κ την άσχημη συμπεριφορά.
    Όλες οι περιπτώσεις που ακούτε ότι έφαγαν ξύλο ήταν γιατί ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ φακελλάκι κ γιατί είχαν άσχημη συμπεριφορά. Αυτά δε τα λένε όμως, μόνο το αποτέλεσμα…
    Από τους ΓΙΟΥΦΤΟΥΣ όμως που δε χαμπαριάζουν από τέτοια τις τρώνε συχνά…

    Και ρε Στέφανε, αυτός ο γεροντοπαλίκαρος γιατρός που έχει μικρό παιδί, εκεί που πας στον Καψαμπέλη, την έχει δει τζόβενος; Σίγουρα θα το έχεις καταλάβει. Όλο επαινεί τον εαυτό του, μας τα’χει κανει ΤΟΥΜΠΑΝΟ!

  2. Ας μην είμαστε τόσο απόλυτοι,χωρισμενος πήρε το παιδι του και αντί να το επιστρέψει στην καθορισμένη ώρα,το πηγε αργότερα, και η αστυνομια τον συλλαμβάνει για κακοποίηση που ανάφερε η μαμα η περιέγραψε το οαιδι τις πράξεις του πατερα;
    ,

  3. μη μασατε. Αυτο διδασκουν στις πελατισες τους τελευταια κατι δικηγορακοι για πελατες, ειναι της μοδας τα τελυταια ετη. ακους εκει σε 3ετων κοριτσακι

    1. Οι γιατροί γουστάρουν να πηδάνε νοσηλεύτριες.

    2. Απολύτως σωστή! Θα έπρεπε τα κοριτσάκια να είναι από 6 και επάνω και όχι από 3. Αίσχος.

  4. στη συμμορίαΝΔ που πήρε 41 τακατό από ραγιάδες του κερατά, ανήκει και αυτός ;

  5. Κάτι δε πάει καλά εδώ…και χωρισμένος και καταγγελία….καταστροφή επαγγελματικά για τον άνθρωπο….μήπως παίζει κάτι άλλο?

  6. Τι μπορεσε να κανει δλδ ο αχρηστος με ενα 3χρονο και μαλιστα αιμα του?
    Αηδία και αίσχος

  7. Βγάλτε την φωτογραφία του τέρατος! Ξεφτίλα!

Comments are closed.