Φοβάσαι τον Κασιδιάρη, γιδοβοσκέ; Υπόμνημα του ΠΑΣΟΚ στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής του κόμματος “Έλληνες”

Κοινοποίηση:
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

Yπόμνημα στον ‘Αρειο Πάγο κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κατά της συμμετοχής του κόμματος Κασιδιάρη στις εκλογές. Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου εξηγεί τους λόγους αναφέροντας ότι «το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής έχει διαχρονικά μέτωπο με την ακροδεξιά και την εγκληματική δραστηριότητά της, με το μανδύα πολιτικού κόμματος».

Τονίζει ότι είναι «συνεπές στη στάση του στη Βουλή κατά την ψήφιση των σχετικών διατάξεων, κατέθεσε σήμερα υπόμνημα στον ‘Αρειο Πάγο, όπως προβλέπεται από τον εκλογικό νόμο» ενώ στο υπόμνημα αναφέρεται αναλυτικά στη συνταγματικότητα του νομοθετικού πλαισίου.

Το ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ζητεί από τον ‘Αρειο Πάγο να μην ανακηρύξει τους συνδυασμούς του κόμματος «Έλληνες» του Ηλ. Κασιδιάρη.

Θέτει ακόμα στην κρίση του Δικαστηρίου τις μεθοδεύσεις Κανελλόπουλου-Κασιδιάρη, ώστε να εξεταστεί αν συντρέχει περίπτωση να αποκλειστεί και το κόμμα ΕΑΝ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Δηλαδή ρε τραχανά κάνεις υποδείξεις στον Α.Π. για τις αποφάσεις που πρόκειται να λάβει; Μέγα θράσος…

  2. Ακούγοντας σήμερα όπως κάθε μέρα το Στέφανο είπε κάτι που όλοι οι γνήσιοι πατριώτες 50 χρόνια τώρα δεν έχουμε δει. Ένα κόμμα και όχι αποκόμματα. Έκανε μια διαμεσολάβηση μήπως καταφέρει να ενωθούν όλα αυτά τα μικρά κόμματα αλλά δεν έγινε πράξη. Είναι και δικό μου όνειρο και απωθημένο όπως πιστεύω και όλων ειδικά των 50+ ετών. Είδαμε οργανωμένη φιλελεύθερη ΝΔ, ενιαίο ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνούν, και ενώ μας έχουν φτάσει στον πάτο, δεν είδαμε τόσα χρόνια ένα συμπαγές πατριωτικό μέτωπο που ο πολύς κόσμος θα του έδινε τη δυνατότητα να κάνει πράγματα για την πατρίδα και το λαό της. Σε άλλες χώρες κάτι τέτοιο υπήρχε και υπάρχει και βλέπουμε σημάδια ενθαρρυντικά. Εδώ όλοι τους θέλουν το προεδριλικι, το εγώ τους να ικανοποιήσουν, ψευτοπατριωτες τελικά, μισαλλοδοξοι και τελικά τώρα βλέπουμε όλοι πως το σύστημα τους πετάει έξω στερώντας τους το δικαίωμα του εκλέγεσθαι και σε εμάς του εκλέγειν αυτούς που επιθυμούμε. Αν υπήρχε ένα κόμμα εμείς θα είμαστε εκείνοι που θα του δίναμε τη δυνατότητα να κάνει πολλά γιατί η βάση της δύναμης μας είναι 20%. Ολόκληρη μεταπολίτευση και στέγη για εμάς τους γνήσιους δεν υπάρχει ακόμα και σήμερα. Ποιος Κολοκοτρώνης, Παπαφλέσσας, Μεταξάς, Χριστόδουλος θα έλεγε όχι όλοι μαζί αλλά θα πάω μόνος μου. Τώρα δυστυχώς που οι απαγορεύσεις, όπως με τον κοβιντ, θα είναι η πρακτική του συστήματος θα καταλάβει ο καθένας τη βλακεία, τα δεινά, την καταστροφή που φέρνει το εγώ σε σχέση με την δύναμη του εμείς. Τώρα σκατοψυχοι, γιαλαντζι πατριώτες, που είσαστε ίδιοι με αυτούς που κατηγορείτε, καλά κρασιά. Α μη φωνάζετε, μην κλαίτε, μην βρίζετε, μη διαμαρτυρεστε, το σύστημα κερδίζετε μόνο με ένα κόμμα οργανωμένο και όλους εμάς που είμαστε πολλοί να σας δίνουμε δύναμη για το καλό της πατρίδας δηλαδή όλων και όχι μόνο των δικών τους παιδιών. Ακόμα και το ΚΚΕ υπάρχει ότι κι αν πρεσβεύει. Ενώ ο πατριωτικος χώρος δεν έχει θέση στη Βουλή αλλά και ούτε στην κάλπη.

  3. Ανδρουλάκη τσου ρε Λάκη, πασοκολαμόγιο, πόσες μούφα επιδοτήσεις τσεπώνεις ρε κερατά;

  4. Ποιον δολοφονησε ρε συκοφαντη βρωμερε απλυτε;;;; Πες μας να μαθουμε κι’ εμεις σκουπιδι της κοινωνιας.

  5. Κι εμεις ζηταμε απο τον αρειο παγο να αποκλεισει το πασοκ αν δεν πληρωσει τα 400 εκατομυρια που χρωσταει στον Ελληνικο λαο

  6. Το κλεφτοΠΑΣΟΚ που εχει παρει δανειο περιπου 300 εκατομμυρια Ευρω και δεν πληρωνει δεκαρα , με τα γνωστα στελεχη του που πηγαν φυλακη για μιζες , με την βαλιτσα με το χρημα που πηγε ο Τσουκατος στα γραφεια του κομματος , με παραμυθια της χαλιμας , χρονια τωρα , για αλλαγη της αλλαγης , ω αλλαγη , που δεν εγινε ποτε , απεναντιας καταχρεωσε την χωρα με δανεια, εφαγαν τα χρηματα του κοσμου στο χρηματηστηριο , υπευθυνο για το….πατατρακ στα Ιμια και παραδοση του Οτσαλαν στους Τουρκους στην Κενυα κλπ , κλπ , Εχει αποψη ποια κομματα να κατεβουν στις εκλογες και ποια οχι , βλεπεις ειναι ….δημοκρατες οι ανθρωποι , διοτι ετσι γουσταρουν και ετσι τους βολευει τους καραγκιοζηδες!!!! Ουστ στον αγυριστο ξευτιλες υποκριτες!!

  7. Οξω πουστρακο που εγινες και εσυ αρχηγος κομματος. Λιακος για να ξεβρωμισει ο τοπος απο τους κοτζαμπασηδες

  8. Γιαυτό, λακίσαμε από το Πασοκ, Ανδρουλάκη!
    Εκτός από την ανικανότητά σου, είσαι και δουλάκι των επιταγών της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
    Μείνε με τους λοατκι, τις υιοθεσίες των ομόφυλων ζευγαριών που στηρίζεις, κλπ κλπ
    Λευτεριά στον Κασιδιάρη!!!!

  9. Κρητική κουρ@δ@ θα ´ρθει η ώρα που δεν θα ´χεις μέρος να κρυφτείς

  10. Ηλία άλλαξε το όνομα του κόμματος σε ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ για το Ισλάμ και άμα πάνε να σε κόψουν καντους μήνυση για ρατσισμό

  11. Ο Ηλίας δεν πάει πουθενά. Μπουντρούμι προαύλιο και παλι πίσω και πολύ του είναι. Ας πρόσεχε να είχε. Τώρα σαν δολοφόνος, ανήκει μονο στη φυλακή.

    1. Ποιόν έχει δολοφονήσει; Για πες μας. Ένας κνιτης απ’τον Ταύρο έκανε τη βρώμικη δουλειά του συστήματος.

Comments are closed.