«Φοβάμαι για τη ζωή μου»! Απειλητικά μηνύματα δέχεται η συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλίδου μετά την ανάρτησή της για τη δολοφονία της Καρολάιν! «Αναγκάζομαι να»…

Κοινοποίηση:
dimoulidou-4

Μετά το σάλο που προκάλεσε η ανάρτησή της για το έγκλημα στα Γλυκά νερά, η συγγραφέας των best sellers, Χρυσηίδα Δημουλίδου, όπως αναφέρει σε μήνυμά της δέχεται απειλές για τη ζωή της, γεγονός που την έχει ρίξει ψυχολογικά.

Μάλιστα, τα μηνύματα που δέχεται είναι τέτοιας σοβαρότητας, που η Χρυσηίδα Δημουλίδου αναγκάστηκε να ακυρώσει την εμφάνισή της στην Έκθεση βιβλίου της Θεσσαλονίκης, μιας και η ασφάλειά της βρίσκεται σε κίνδυνο. Η ίδια ανέφερε, ακόμα, ότι νιώθει τέτοιον εξευτελισμό μετά την επίθεση που δέχτηκε, που φοβάται μήπως βρεθεί σε κάποιο νοσοκομείο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ας το σκεφτόσουνα πριν ανοίξεις το στοματάκι σου και να ξεστομίζεις ένα σωρό ανοησίες προκαλώντας το κοινό αίσθημα περί δικαίου. Τώρα θερίζεις αυτά που έσπειρες . Τουλάχιστον το κατάλαβες ότι ξέφυγες πολύ; Για τον εαυτό του θα ευχόσουνα αυτά που υπέστη η αξιολάτρευτη Καρολάιν;

  2. Τι ήθελες και ανακατεύτηκες βλαμμένη,τώρα πως θα πουλάς τα ροζ βιβλιακια σου,να μαζεύεις τα φραγκακια σου,να πατάς στη μούρη τα υαλουρονικακια σου??????
    Πωπωωω τα ξεφτιλικακια σου!!!!!

  3. Οξω τελειωμενη που πηγες και μιλησες για διαφημιση ξαι τωρα “φοβασαι” @@@@
    Μεσα και εσυ με τον μενιο τον λεκανοσφιχτη.

Comments are closed.