Φερόμενη πρώην συνεργάτιδα της Pfizer: «Γίνονται ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ!»

Κοινοποίηση:
prwvhn_xhmikos_pfizer-1024x571

Η Maram Susli, πρώην χημικός ποιοτικού ελέγχου της Pfizer, όπως η ίδια αναφέρει στον λογαριασμό της, κάνει λόγο για «θανατηφόρα πειράματα» με τα εμβόλια! Σπούδασε χημεία στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αυστραλίας και έχει πτυχίο επιστήμης στην βιοφυσική και την χημεία. Αποκαλείται από συστημικά μέσα ενημέρωσης ως «θεωρητικός συνωμοσίας», καθώς διαφωνεί με την κεντρική διεθνιστική γραμμή για τα mRNA εμβόλια.

«Το όλον ζουμί της επιστήμης είναι ότι δεν πρέπει να την εμπιστεύεσαι τυφλά, πρέπει να κάνεις πειράματα, να λαμβάνεις δεδομένα και ακόμα να είσαι επιφυλακτικός. Θα πρέπει να δοκιμάζετε συνεχώς τα πράγματα. Αλλά, για κάποιο λόγο, η επιστήμη αντιμετωπίζεται πλέον ως θρησκεία και οι άνθρωποι αναγκάζονται να συμμετέχουν σε ένα πείραμα», αναφέρει, μεταξύ άλλων, και προσθέτει:

«Είναι εντελώς ανήθικο, είναι εντελώς ενάντια σε όλα όσα υποτίθεται ότι μας λένε, Δεν είναι η πρώτη φορά που η Pfizer δεν τα κατάφερε. Στην πραγματικότητα, η Νιγηρία τους μηνύει για 7 δισεκατομμύρια δολάρια επειδή πειραματίστηκαν σε παιδιά με ένα φάρμακο κατά της μηνιγγίτιδας που κατέληξε να σκοτώσει έντεκα από αυτά».

«Το γεγονός ότι ο Fauci ήταν ένας απ’ τους ηγετικούς επιστήμονες όσον αφορά το AIDS και τις συνδέσεις με τον HIV, δεν είναι τυχαίο. Μια αλληλουχία RNA μήκους 19 βάσεων μέσα σ’ αυτόν τον ιό, στον κορωνοϊό, ταιριάζει μ’ ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που είχε η Moderna απ’ το 2018 για ένα εμβόλιο για τον HIV… Αυτό δεν μπορεί να ‘ναι απλώς μια σύμπτωση», κατέληξε!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ολα τα φαρμακα εχουν ενα ποσοστο αποτελεσματικοτητας και ενα ποσοστο παρενεργειων. Το θεμα δεν ειναι μονο ποσα εμβολια εχει κανει καποιος χωρις να βγαλει παρενεργειες αλλα κσι το ποσο αποτελεσματικα ειναι εναντια στον ιο για τον οποιο κατασκευαστικαν. Το εμβολιο της γριπης ειναι πολυδυναμο δηλαδη καθε χρονο τροποποιειται για να παρεχει προστασια τοσο στα παλιοτερα οσο και στα νεα στελεχη. Το εμβολιο του covid 19 μονο για το αρχικο στελεχος χωρις να παρεχει προστασια στις μεταλλαξεις δ και ο και σε οποιες ενδιαμεσες. Ο συχνος εμβολιασμος υπαρχει πιθανοτητα να καταστησει το ανοσιοποιητικο αδρανες αρα και πιο ευαλωτο σε μολυνσεις απο ιους και παθογονα με αποτελεσματα αντιθετα απο τα επιθυμητα. Τα εμβολια ειναι σημαντικο οπλο της ιατρικης αλλα καλο ειναι να περιοριζονται σε πληθυσμιακες ομαδες που τα εχουν αναγκη.

  2. Και στην Ινδία πόσα παιδιά σκότωσε ο Γκέιτσς με τα πειραματικά εμβόλια;

  3. Έχω εμπιστοσύνη στη επιστήμη.
    οκτω εμβόλια έκανε ο άλλος και δεν έπαθε τίποτα και δεν παίζει ρόλο αν τα έκανε επί πληρωμή.αρα για μένα τα εμβόλια είναι ασπίδες προστασίας.ποσους θα θρηνουσαμε αν δεν είχαμε τα εμβόλια αναρωτήθηκε κανείς?

    1. εσυ καθε χρονο να το κανεις , μη μασας τιποτα ακομη και ζομπι αν γινεις

  4. Ας θυμηθουμε και το τι εγραψε στο tweeter, ο αειμνηστος Luc Montagnier! Για όσους έχουν κάνει την τρίτη δόση! Να πάτε να κάνετε ένα τεστ για Αids!

    Σε τηλεοπτική συνέντευξή του στις στο γαλλικό κανάλι CNEWS, ο νομπελίστας καθηγητής που συν-ανακάλυψε τον ιό HIV άφησε το ακροατήριο άφωνο. Δήλωσε ορθά κοφτά ότι «δεν είμαι ο πρώτος που το λέει αυτό. Μια ομάδα Ινδών ερευνητών δημοσίευσε επίσης μια εργασία, στην οποία αποδεικνύεται ότι το πλήρες γονιδίωμα του κορωνοϊού έχει ακολουθίες ενός άλλου ιού, του γνωστού HIV δηλαδή του AIDS»!

Comments are closed.