Υδατοδρόμιο Τήνου: Την Τετάρτη πανηγυρικές δηλώσεις, την Παρασκευή καταστροφή! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΓΓ

Καταστράφηκε από ισχυρούς ανέμους το υδατοδρόμιο της Τήνου, λίγες μέρες μετά τις πανηγυρικές δηλώσεις εγκατάστασής του.

548_22-01-2024-11

Ειδικότερα, την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου η εταιρεία Hellenic Seaplanes ανακοίνωνε ότι η Ελλάδα μπαίνει σε νέα εποχή το 2024, «με την εκκίνηση των υδροπλάνων, των υδατοδρομίων και των υδάτινων πεδίων στο μηχανισμό των εθνικών μεταφορών» στην Τήνο.

Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, δύο μόλις μέρες μετά δεν είχε μείνει τίποτα από την εγκατάσταση που καταστράφηκε ολοσχερώς από τους ισχυρούς νοτιάδες.


Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα tinostoday.gr, έπειτα από ενημέρωση που έκανε ο Δήμαρχος Τήνου, Παναγιώτης Κροντηράς στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο επικίνδυνος – κατεστραμμένος οικίσκος που προοριζόταν για το υδατοδρόμιο, απομακρύνθηκε.

Σημειώνεται πως η εγκατάσταση του υδατοδρομίου, στην Τήνο κατασκευάστηκε στο λιμάνι τον Μάρτιο του 2022. Όπως τονίζει το τοπικό μέσο στην κακοκαιρία του Νοεμβρίου έγιναν οι πρώτες μεγάλες ζημιές και έπειτα σε κακοκαιρία οι καταστροφές ήταν συνεχιζόμενες.

r

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Σαπάκια προκάτ. Την Τετάρτη το τοποθέτησαν και πότε πρόλαβε να σκουριάσει το πλαίσιο του; Μόνο για φωτό κάνουν τελικά όλα αυτά τα νούμερα τα ανευθυνουπεύθυνα μιας και όταν ή άμα ξεκινήσουν να ζητηθούν ευθύνες, τότε ο ένας πετάει το μπαλάκι στον άλλον

  2. ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΑΠΟΥΔΟΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΤΑ ΜΑΣΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΙ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΩ ΤΙΠΟΤΑ?!

  3. Δεν νομίζω να καταστράφηκε από τους ανέμους…….

Comments are closed.