ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ!!!! Τι μοίραζε στη λαϊκή αγορά;;;

Κοινοποίηση:
a-7-e1625316535651

Τον γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει οι φωτογραφίες με τον αξιωματικό ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., Θανάση Κατερινόπουλο να μοιράζει ενημερωτικά φυλλάδια στη λαϊκή αγορά Λαϊκή Καματερού, το περασμένο Σάββατο.

Σήμερα μάλιστα, ο απόστρατος αξιωματικός ο οποίος «κέρδισε» το τηλεοπτικό κοινό με τις εκτιμήσεις του για το θρίλερ της Πάτρας αλλά και την δολοφονία της Καρολάιν από τον Αναγνωστόπουλο, βρέθηκε στον Δήμο Ιλίου προκειμένου να ενημερώσει τους πολίτες για την δράση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με το οποίο θα είναι υποψήφιος στις εκλογές.

Ο κ. Κατερινόπουλος ο οποίος απέκτησε μεγάλη δημοφιλία μέσα από το «Φως στο Τούνελ» αλλά και από τις εμφανίσεις του σε διάφορες ενημερωτικές εκπομπές, μιλώντας στο Δυτικά Fm, ανακοίνωσε ότι θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του με το κόμμα του ΠΑΣΟΚ στη δυτική Αττική: «Μου αρέσει η πολιτική και το να προσφέρω στον τόπο» δήλωσε, ενώ για την επιλογή του να μην κατέβει υποψήφιος στην Αιτωλοακαρνανία απάντησε με αιχμηρό ύφος ότι η περιοχή έχει πολύ καλύτερους και ότι ο ίδιος «δεν κάνει».

Ο ίδιος θεωρεί ότι μέχρι τέλος Οκτώβρη οι εκλογές θα έχουν διεξαχθεί, ωστόσο χαρακτήρισε «απρόβλεπτο» τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

;ς ασ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΥΣΣΑΞΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ. Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΕΙΣ. Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ.ΖΑΡΑΝΟΚΟΣ

  2. Σχολιάζουν τον τ. αξιωματικό οι μουχρίτσες του διαδικτύου, οι κρυφοδεξιοί του μητσοτακέϊκου!
    Η πολιτική μαφία που έκανε την Ελλάδα χειρότερη απ’ την Κολομβία.

  3. Α για αυτό σε κάποιο Τηλέφωνο που είχε δεχθεί για κάποιο άτομο κι ήταν πολύ νευριασμένη η Νικολούλη….

  4. Δεν πιστεύω μερικοί να είναι τόσο ηλίθιοι και να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ λόγω κατερινοπουλου…για κραχτη τον θέλουν, συνηθισμένο επικοινωνιακό παιχνίδι των κομμάτων με τα δημοφιλή πρόσωπα στις εκλογές για ψήφους και μετά…..τα ίδια Παντελή μου τα ίδια Παντελάκη μου

  5. @KATA, αυτό μοίραζε στους ραγιάδες ψηφοφόρους, ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ

  6. ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗ ΜΑΣΑ! ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΑΜΗΣΟΥΝ!

  7. Τίποτα τυχαίο και συμπτωματικό για τις ποδιτσες,σχεδιαζουν χρόνια πριν το πώς να βάλουν το δάχτυλο στο μέλι.

  8. ΟΙ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ……ΕΝΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ

  9. Έτσι πάνε αυτά…!!!Το κόμμα φρόντισε για εσένα, ήρθε η ώρα να φροντίσει και αυτός για το κόμμα!!!Άντε με το καλό και στον τηλεοπτικό μαϊντανό -ιατροδικαστή,στον Βασιλακόπουλο κ.ο.κ!!

Comments are closed.