Τόνια Σωτηροπούλου: «Είναι οπισθοδρομική η στάση της Εκκλησίας, πράττουν αντίθετα από αυτό που πρεσβεύουν»

Κοινοποίηση:
sotiropoulou

Η Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης έξω από τη Βουλή κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια και μίλησε για τη ψήφιση του νομοσχεδίου.

«Ήταν μία μεγάλη γιορτή, περάσαμε καταπληκτικά στο Σύνταγμα. Είναι δικαίωμα και επιτέλους έγινε πράξη. Αισθάνομαι πολύ μεγάλη χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια για τους ανθρώπους γύρω μου που πάλεψαν τόσο πολύ για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά η Τόνια Σωτηροπούλου.

«Είναι εκσυγχρονισμός και πάνω απ’ όλα είναι Δικαιοσύνη και Ισότητα», τονίζει η ηθοποιός στα τηλεοπτικά συνεργεία.

«Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και δεν πειράζει παιδιά. Όποιος είναι ομοφοβικός ή οπισθοδρομικός και δεν αντιλαμβάνεται ως ίσο τον απέναντί του, κρίνοντας ότι επειδή ο ίδιος είναι ετεροφυλόφιλος έτσι θα πρέπει να είναι και όλοι οι άλλοι γύρω του, είναι κάτι που πρέπει να το δουλέψει με τον εαυτό του», σχολιάζει αμέσως μετά η Τόνια Σωτηροπούλου για τα επικριτικά μηνύματα που δέχθηκε στα social media όταν πήρε θέση υπέρ του πολυσυζητημένου νομοσχεδίου.

«Είναι οπισθοδρομική η στάση της Εκκλησίας. Όταν κάποιος έχει το χρίσμα από τον Θεό, πρέπει να προάγει αυτό που λέει η θρησκεία μας, δηλαδή την αγάπη, την κατανόηση, την ισότητα. Εμένα μου ξενίζει το ότι πράττουν κάποιοι άνθρωποι της Εκκλησίας ενάντια σε αυτό που πρεσβεύουν. Ποια είμαι εγώ να κρίνω εάν θα έχει ένας άνθρωπος να τεκνοποιήσει;», απαντά σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων η Τόνια Σωτηροπούλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Βρήκε ευκαιρία για προβολή η γύφτισα

  2. Εσύ μωρή κ@ρΓιόλα, πού ξέρεις τί πρεσβεύει η Εκκλησία; Έχεις ανοίξει τον Μεγάλο Κανόνα; Έχεις διαβάσει αποφάσεις Συνόδων; Έχεις πατήσει το πόδι σου σε εκκλησία, πόρνη στη ψυχή; Άντε να χαθείς σκουλήκι, ψ@λόχυμα.

  3. Πάνθηρας, λες μαλακίες, ο Θεός δεν είναι άνθρωπος, δεν μετανιώνει για ό,τι κάνει.

  4. Άντε ρε πουτανίδιο. Ήθελε και διεθνή καριέρα η ατάλαντη με τα σατανικά αυτιά.

  5. και καλά τώρα όλοι εσείς πού λέτε αυτά πού λέτε είστε άνθρωποι τού ΘΕΟΥ.
    Αυτά βλέπει κάι λέει ΠΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΠΙΑΣΤΗΚΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.

    1. ΠΙΩΜΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΛΟΥΓΚΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ;

  6. Άλλο η αγάπη,άλλο οι σεξουαλικές ορέξεις. Τα έχουν κάνει σαλάτα.

  7. Άλλοι είναι της όπισθεν και δηλώνουν και υπερήφανοι.

  8. ‘παντρεύτηκε’ τον γκέουλα για να συνεχίσει αυτή τις βί-ζιτες κι αυτός τα πισω-γλέντια. ¨Οπως ο μπακογιάννης, όπως ο χατζηλαλάκης, όπως ο λυκουρέζος, όπως ο κούλης, όπως ο κακλαμάνης, όπως ο κικίλιας, όπως ο τασούλας, όπως ο κοντογιαννόπουλος, όπως ο καιρίδης, όπως 9/10 που περνάνε από τη βουλή ή την TV

  9. Κυρια τραμπακουλα φαινεται οτι εχετε σοβαρο προβλημα συλληψης.Ειτε εσυ ειτε ο συμβιας σας μου φαινεται οτι εχετε προβλημα γονιμοποιησης.Δεν σας φταιει η εκκλησια.Συνεπως, επειδη εχετε πολλα αφορολογητα χρηματα, επισκεφθειτε διαδοχικα εναν γυναικολογο-ανδρολογο και ενα ψυχαναλυτη.Προφανως αποφευγετε, την συλληψη, για λογους αισθητικους,γιατι μυαλο δεν εχετε.Πλησιαζετε τα 40,οποτε χανετε το τραινο…Παντως , κανετε την διαφημιση σας.

  10. και εσυ μωρη χλαπατσα απο αντρογυνο γεννηθηκες οχι απο δυο πουστηδες η δυο λεσβιες οποτε κλεισε το στομα σου και μην λες ανωμαλα πραγματα τα παιδια την πρωτη λεξη που λενε ειναι μαμα με τους ανωμαλους τι θα πει και τιθα γινει στο μελλον ασφαλως πουστρακι

  11. Ποια είναι η μαντάμ που προστάζει η μόδα κ μας ζαλίζει κ αυτή με δήθεν δηλώσεις ??

  12. Μπανανοποιηση, πολτοποιηση, οπου ολοι θα γινουν αγραμματοι, αμορφωτοι δουποπαροικοι του συστηματος. Για να ξεγελαστουν, οτι δηθεν θα εχουν δικαιωματα και ελευθερια, θα μπορουν να αλλαξουν φυλο. Τιποτα αλλο. Δε θα εχουν ρευμα, τροφιμα, σπιτι, ζωη.
    Μπραβο στη χρησιμη ηλιθια

    1. Έτσι μπράβο πες τα , θα χαίρονται και θα είναι ελεύθεροι για ένα μόνο πράγμα τις τρύπες τους.

Comments are closed.