05/05/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Τρόμος στην Αττική Οδό – Ντοκουμέντο από… “Ρομά” που πετούν αντικείμενα στα αυτοκίνητα

Κοινοποίηση:
ΡΟΜΑ

Μέσα στην καμπίνα του οχήματος βρίσκονταν μια μητέρα με τα δυο της παιδιά, 3 και 4 ετών αντίστοιχα και από θαύμα δεν τραυματίστηκαν. “Αν το σίδερο είχε πάρει άλλη κλίση ίσως να μην ζούσαμε σήμερα” λέει η μητέρα στο DEBATER.

Όταν η γυναίκα κάλεσε στο τηλέφωνο τους ανθρώπους στην Αττική Οδό, την αντιμετώπισαν σαν να μην έγινε κάτι.

Οι ρίψεις από τις γέφυρες είναι ένα συχνό φαινόμενο καθώς πέφτουν αντικείμενα πολύ συχνά και είναι μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει ατυχήματα.

Ας ελπίσουμε πως δε θα συνεχίσουν να γίνονται αυτά τα περιστατικά!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Η αστυνομία δεν κάνει κάτι για να τους μαζέψει. Και να πιάσουν μερικούς, οι ποινές είναι μικρές και μετά ξανακάνουν χειρότερα. Αυτό με την ανομία των ρομά πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Και μόνο με βαριά καταστολή μπορεί να γίνει.

  2. Στείρωση στους Ρομά με κάποιο τρόπο χωρίς να το ξέρουν, ό,τι χειρότερο υπάρχει στην Ελλάδα είναι αυτή η ράτσα. Σε όλα ασκούν βία ακόμα και στα ίδια τους τα παιδιά για να τα κάνουν σαν τα μούτρα τους, αν ήθελε το κράτος θα τους έκοβε τον κώλο, αλλά θέλουν τα ψηφαλάκια. Ας τους κόψουν τα επιδόματα, ας τους φυλακίζουν με την πρώτη φορά που θα εγκληματήσουν και όχι να τους αμολάνε ξανά. Υπάρχουν τρόποι, ας πάρουμε παραδείγματα και απο άλλα κράτη που δεν έχουν το χάλι το δικό μας ενώ έχουν Ρομά. Η Ελλάδα ουσιαστικά είναι έρμαιο των Ρομά.

Comments are closed.