Τραγωδία στο Αίγιο: Διέκοψαν τη θητεία του γκαζοφονιά στο Πολεμικό Ναυτικό

Κοινοποίηση:
kougias aigio

Λίγες ημέρες μετά το τροχαίο στο Αίγιο στο οποίο έχασαν τη ζωή τους μια 67χρονη και ο μόλις ενός έτους εγγονός της, το πανελλήνιο παραμένει συγκλονισμένο από την τραγωδία που προκάλεσε ο σημαιοφόρος του Εμπορικού Ναυτικού.

Την ώρα λοιπόν που οι μνήμες είναι ακόμα νωπές από το τραγικό περιστατικό, η πλευρά του 28χρονου οδηγού εξακολουθεί να εμμένει στην βασική της θέση, ότι δηλαδή ο 28χρονος δεν εγκατέλειψε την γιαγιά και το εγγονάκι της, αλλά κατευθύνθηκε προς την θάλασσα με σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αυτοτιμωρούμενος με ακραίο τρόπο για το συμβάν, το οποίο προκάλεσε. Τον έσωσε η μητέρα του ειδοποιώντας την αστυνομία και μη γνωρίζοντας τι ακριβώς είχε προηγηθεί», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα ο Αλέξης Κούγιας που έχει αναλάβει την υπόθεση υπεράσπισης.
Τροχαίο στο Αίγιο: Διέκοψαν τα καθήκοντα του 28χρονου για έξι μήνες

Την ίδια ώρα στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο πελάτης του πάσχει από βαρύτατη κατάθλιψη. «Μέχρι σήμερα νοσηλεύεται στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και λόγω της βαρύτατης καταθλίψεώς του οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν ότι είναι αδύνατον να επιτελέσει τα καθήκοντά του στην ευαίσθητη θέση, στην οποία υπηρετούσε και διέκοψαν τη θητεία του για έξι μήνες, ώστε είτε νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο είτε παρακολουθούμενος από ιατρούς να αποθεραπευτεί και να επανέλθει, για να ολοκληρώσει τα στρατιωτικά του καθήκοντα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο.

«Eχει λευκό ποινικό μητρώο και ότι μέχρι την ημέρα που προκάλεσε αυτή την τραγωδία με την αμέλειά του, το Πολεμικό Ναυτικό, στην υπηρεσία του οποίου δεν έχει ούτε ένα πειθαρχικό αδίκημα, του εμπιστεύθηκε να διαχειρίζεται πολεμικό πλοίο, του οποίου η αξία είναι εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΝΤΑ ???ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΝ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΣΟΒΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΕΣ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ???? ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΓΕΡΑ !!!! ΑΦΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΗ (ΠΑΠΑΡΙΕΣ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ??? ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΚΟΛΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ!!!!ΓΙΑΤΙ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ????ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ !!!!!

  2. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ”ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑΣ”ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ,ΑΝΙΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΞΙΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ(!!!),ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΗΝΙΚΟΥΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΥ… ..ΑΥΤΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ,ΤΗΣ ΕΠΑΡΑΤΗΣ ΑΥΤΞΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ Η ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ,ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ-ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ Η ΟΚΝΗΡΙΑ,”ΤΟ ΜΕΣΟΝ”Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΥΝΑΛΛΑΓΗ ,Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ “ΖΟΥΓΚΛΑΣ”,ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΥ ΚΟΠΡΙΤΗ,ΑΝΙΚΑΝΟΥ,ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟΥ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ,ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΝΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΕΥΜΑΡΕΙΑ”ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΘΕΝ” ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΙΚΑΝΟΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΡΕΚΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ !!!ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΚΟΙΛΟΚ@ΛΑΡΑΔΕΣ”ΑΚΑΠΝΟΙ”ΚΑΙ “ΑΠΟΛΕΜΟΙ” ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ”ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ” ,πειθήνια και υποτελή ερπετά και σκώληκες των κοπριτών “πολιτικών” ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ!!!

  3. Δηλαδή το οτι φέυγει κάποιος απο τον τόπο του δυστυχήματος δεν πιάνεται για εγκατάληψη.. ο λόγος που φεύγει μετράει.. δηλαδή εαν πήγαινε για αυτοκτονία (και καλά..) τα θύματα δεν έχουν εγκαταλειφθεί, εάν πήγαινε για βαρκάδα όμως, τότε τα θύματα έχουν εγκαταλειφθεί, εάν υπήρχε κάποια πιθανότητα βοήθειας πώς θα γινόταν και στις δύο περιπτώσεις δεν μπορώ να ξεχωρίσω..

    Ρε Κούγια, δέν μας παρατάς καλύτερα;
    Ρε ανώνυμε οδηγέ, απο τη μία αυτοκτονείς και απο την άλλη έξω και ψάχνεις τρόπο να γλυτώσεις…κάτι δε κολλάει εδώ.. δέ βρίσκεις.

    Κάλα άμα τη βγάλει καθαρή να χέσω τη δικαιοσύνη και τους νομικούς,.. καραγκιόζηδες..

Comments are closed.