Κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη: Μητέρα με το παιδί της εγκλωβίστηκαν σε ΙΧ -«Ποτάμια» οι δρόμοι [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ΦΔΔΒ

Το στίγμα του στην πόλη άφησε το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την Θεσσαλονίκη κατά τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης (9/5) καθώς οι κλήσεις στην Πυροσβεστική έφτασαν τις 80.

Οι περισσότερες αφορούσαν άντληση υδάτων ειδικότερα στην περιοχή του κέντρου όπου το πρόβλημα εμφανίστηκε σε πολλά καταστήματα επί της οδού Κουντουριώτου στο λιμάνι καθώς επίσης και σε ορισμένα στα Λαδάδικα.

Μητέρα απεγκλωβίστηκε μαζί με το παιδί της από ΙΧ

Μάλιστα, όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα grtimes.gr, με τη βοήθεια των πυροσβεστών απομακρύνθηκε μια ηλικιωμένη από το σπίτι της, ενώ μια μητέρα με το παιδί της απεγκλωβίστηκαν από το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν αφού το ΙΧ που επέβαιναν κόλλησε στα ορμητικά νερά.

Οι υπόλοιπες κλήσεις αφορούσαν κοπές δέντρων, ενώ σε κεντρικούς δρόμους όπως και στην Περιφερειακή Οδό επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Το κουτσοχωρι που λέγεται Θεσσαλονίκη,δεν έχει τίποτα.
    Η χειρότερη πόλη της Ελλάδας.Δεν έχει δρόμους,δεν έχει αποχετεύσεις( δέστε τι έγινε με μια απλή βροχουλα), όλοι οι δρόμοι της πόλης δεν έχουν διαγραμησεις λωρίδων,δεν φαίνονται οι διαβάσεις,τα φανάρια σε πολλούς δρόμους δεν δουλεύουν,δεν υπάρχουν χώροι στάθμευσης.
    Μια πραγματική ζούγκλα.

Leave a Response