Τραγωδία στη Λαμία: Κρεμάστηκε στο δέντρο της αυλής του

Κοινοποίηση:
shutterstock_646753066

Τον άτυχο άνδρα βρήκαν η γυναίκα του και η κόρη του
Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στα Καλύβια Λαμίας, στην είδηση της αυτοκτονίας ενός 86χρονου στην αυλή του σπιτιού του το βράδυ της Παρασκευής.

Ο ηλικιωμένος, που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, φέρεται να βγήκε για λίγο από το σπίτι του και να πέρασε σχοινί σε μια ελιά που υπάρχει στην αυλή. Σε λίγα λεπτά η γυναίκα και η κόρη του τον εντόπισαν και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.

Με τις σειρήνες να ουρλιάζουν, το ασθενοφόρο μετέφερε τον ηλικιωμένο στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Επρόκειτο για έναν από τους παλιότερους και πιο αγαπητούς επαγγελματίες της Λαμίας και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη.

Από το ΑΤ Λαμίας που διενεργεί την προανάκριση αποκλείστηκε η τέλεση εγκληματικής ενέργειας, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, όπως αναφέρει το lamiareport.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ Κ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 Κ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ Κ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΕΝΤΙΜΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΣ ΗΘΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ …ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΜΗΝ ΔΕΙΞΕΤΕ ΕΛΕΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Κ ΜΟΝΟ!

  2. Στέφανε: οι αυτοκτονίες όλο πάνε και πληθαίνουνε
    Μήπως μας θυμίζει κάτι αυτό ..κάτι που γινε ούτε μια δεκαετία πριν ;;
    Ανδρέας Παπανδρέου
    Σιμητης
    Σαμαράς
    Καραμανλής τζούνιορ
    Ο νταμπο το καθυστερημένο ( Βενιζέλος , παγγαλοι )
    Ο ..ναι όχι ναι όχι όχι ναι ..
    και επίσης άντε γ..σου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ???!!!!!!!…….
    Η αρχή του μπολιασματος ισλαμιστών στην ενδοχώρα !!
    Ο γιος του Δράκουλα ..μα είναι ποτέ δυνατόν μια τέτοια φάτσα όσους συμβούλους και να χει .. …πωωω τι να πω γμτο
    Αυτοί θέλουν κρεμάλα και οι ψηφοφόροι τους

Comments are closed.