Το πολύ ωραίο βίντεο των μαθητών από την Δράμα για την κακοποίηση των γυναικών

Κοινοποίηση:
κακοποίηση των γυναικών

Το δικό τους μήνυμα θέλησαν να στείλουν μαθητές από τη Δράμα, δημιουργώντας ένα βίντεο που αφορά τη κακοποίηση των γυναικών.

Οι μαθητές Ηλίας Βασιλείου και Στέλιος Γρηγορέλης μίλησαν για το βίντεο και το μήνυμα που θέλουν να περάσουν μέσα από αυτό.

«Έχουμε θίξει ένα ευαίσθητο θέμα που είναι και επίκαιρο. Έγινε η πρόταση από την κ. Γεωργιάδου, ομόφωνα θέλησε η ταξη να λάβει συμμετοχή κι ελπίζουμε με τον τρόπο μας κι εμείς να βοηθήσουμε όσους ανθρώπους έχουν πέσει θύματα κακοποίησης, γιατί δεν είναι μόνοι τους. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε», είπαν.

Η καθηγήτριά τους, Νατάσα Γεωργιάδου είπε πως η ιδέα της ήρθε το καλοκαίρι.

«Είχα αποφασίσει να το κάνω, είχαν γίνει τόσα πολλά γύρω μας. Τα παιδιά ήταν ενθουσιασμένα όταν το άκουσαν και ήταν πολύ συγκινητικό όταν είδαν το αποτέλεσμα, γιατί τότε κατάλαβαν τι δημιούργησαν», είπε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. τα αίτια της κακοποίησης?
    λέτε ο άλλος να θέλει να είναι δολοφόνος, άμα του τρώνε τα λεφτά τον βρίζουν και του συμπεριφέρονται σα δούλο ή θα πεθάνει από τη στεναχώρια ΄θα τρελαθεί και θα κάνει εγκληματικής πράξη . Γιατί δεν υπάρχει ένα νομοθετικό πλαίσιο που να προστατεύει τον άντρα από τις γυναικείες ψυχολογικές επιθέσεις.

    κακοποίηση υπάρχει κυρίως στις μη ανεπτυγμένες κοινωνίες

    αλλά για εκεί δε λέγετε τίποτα. οι γυναίκες σε μουσουλμανικές ασιατικές αφρικάνικες χώρες , μη ανεπτυγμένες υφίσταντο αληθινή κακοποίησή αλλά για εκεί τίποτα.

    στις ανεπτυγμένες κοινωνίες στην εποχή μας με την νομοθεσία που υπάρχει στο δυτικό κόσμο οι άντρες είναι τα θύματα.

    λεκτική βία , κουτοπονηριά , ψέμμα , διαβολή, συκοφαντία κλέψιμο αυτά είναι τα προηγούμενα σκαλιά της κακοποίησης, λέγονται και αίτια .

    μήπως και αυτό είναι ένα βήμα στο να περιοριστεί η αντίδραση σε αυτά που έρχονται???

    οι άντρες είναι ικανοί να αντιδράσουν με αυτή τη νομοθεσία όμως ότι και να κάνουν φταίνε .

    ο άντρας σήμερα μόνο αν προλάβει και φύγει σώνεται ,και αφού έχει προετοιμαστεί με στοιχεία εναντίον της λεκτικής βίας που ανέχετε.

  2. Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Η ΨΥΧΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

Comments are closed.