Το πήρε απόφαση ο Πλεύρης: Από 1η Ιανουαρίου οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί επιστρέφουν στη δουλειά τους

Κοινοποίηση:
ΠΛΕΥΡΗΣ

Από την 1η Ιανουαρίου 2023 επιστρέφουν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί στις δουλειές τους, ανακοίνωσε την Τρίτη ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Όπως εξήγησε, «ήδη έχουμε λάβει την απόφαση του ΣτΕ για να δούμε πώς θα εφαρμοστεί. Θα εφαρμοστεί αν και εγώ θεωρώ ότι είναι επικίνδυνη για την δημόσια υγεία».

«Θα εφαρμοστεί αφού λάβουμε όλα τα μέτρα ώστε να υπάρχει αυστηρό πρωτόκολλο για επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών υπό όρους προστασίας της δημόσιας υγείας» συμπλήρωσε ο Θάνος Πλεύρης.

Σε ότι αφορά στο χρονοδιάγραμμα, ο κ. Πλεύρης τόνισε μιλώντας στο Mega ότι «σίγουρα θα είναι από 1η Ιανουαρίου που ολοκληρωνόταν το μέτρο και με την απόφαση του ΣτΕ δεν μπορεί να ανανεωθεί. Δεν ξέρω αν θα είναι νωρίτερα με τα πρωτόκολλα που θα βγάλουμε, αλλά το πιθανότερο θα είναι από 1/1/2023».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. πες του ενα σαλτα και @μησου αν ρωτησει απο ποιον πες του απ αυτη του νεκρου….

  2. αφού οι εμβολιασμενοι τα έφτυσαν κάποιον πρέπει να βάλουν έρχονται και εκλογές οπότε….

  3. Δεν θα λήξει έτσι απλά….θα επιστραφεί μέχρι και η τελευταία δεκάρα στους παρανομα διωγμένους απο την εργασία τους και μάλιστα με αποζημίωση για τον φασισμό που υπέστησαν

  4. Ποιός είσαι ρέ φιόγκε πού έχεις καί άποψη γιά ιατρικά θέματα πού ούτε οί Ακαταδιωκτοι κατέχουν ; Όταν ή Lady Gaga , δηλώνει ότι δέν απαιτείται πλέον Πιστοποιητικό Εμβολιασμου …πράγμα λογικό αφού καί ή ισχυς τού εμβολίου λήγει ούτως ή αλλως σέ ένα τέρμινο …Αυτό δέν σημαίνει Κάφρε ότι Στά τέτοια μας εάν εμβολιαστηκατε ή όχι ; Γιατί λοιπόν κρατάς τούς υγειονομικους οικογενειάρχες καί πρώην ήρωες σέ Αναστολή ; Θά δείς τήν γλύκα τής φασιστικής συμπεριφοράς σου στήν Α’ Αθήνας όπου πολιτεύεσαι !

  5. Πλεύρη πάρε τα @ρχιδι@ μου τώρα!Τουμπεκί βρωμιάρη κ ετοιμασου για νέα τσιμπουκι@ στις εκλογές…!

  6. Ελπίζω οι μη εμβολιασμένοι υγειονομικοί να του κάνουν αγωγές, και για να πάρουν τα αναδρομικά τους, αλλά και για την ηθική βλάβη που υπέστησαν. Θα είναι χρήσιμο αυτό και για το μέλλον, σε περίπτωση που κάποιο άλλο πολιτικό απόβρασμα θα θελήσει να κάνει τα ίδια!

  7. ακου τι λεει: …. ”Θα εφαρμοστεί αν και εγώ θεωρώ ότι είναι επικίνδυνη για την δημόσια υγεία”………..

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΩ :……….. ΟΤΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΗΤΤΗΤΟΣ…….

  8. Εμετικός. Αλλά το ίδιο ισχύει για όσους ψήφησαν νέα λουστοκρατία.

  9. Θα φας καλά καθυστερημένε ηλίθιε…. θα λες έλεος από αυτά που έρχονται σε σένα και στην βρωμοκουλάρα σου…

  10. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ & ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΡΓΙΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΗΜΕΡΑ , ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ , ΠΑΝΤΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΕΙΝΑΙ.

  11. η αντισυνταγματική που σταρα. Την 1η Ιανουαρίου θα έχει λήξει η αναστολή και δεν θα υφίσταται θέμα άρσης της. Ελπίζω οι ενδιαφερόμενοι να λιώσουν ποινικά και αστικά το σκατόπραγμα και τον ρουφιάνο προβοκάτορα φερόμενο ως πατέρα του.

  12. Όπως με απόφαση τους αναστείλλατε την εργασία τους επί 2 χρόνια, με εγγραφή αφοφαση να τους ξαναπαρουν στις Νόμιμες δουλειές τους, και όχι μέσα από τα πληρωμένες τηλεπερσονιες σας. Άνθρωποι είναι οικογενειαρχες, δεν είναι Αλήτες, ούτε κακούργοι. Δεν είναι περιθωριακοι και εγκληματίες. Έχουν Τιμή και Αξιοπρέπεια και δεν είναι αποβρασματα της κοινωνίας.

Comments are closed.