Το ξεστόμισε αυτό που όλοι περιμέναμε και ήταν κοινό μυστικό ο “αυλικός” Βορίδης: «Θέλουμε να βγάλουμε τον εργαζόμενο που δεν εμβολιάζεται από το σύστημα υγείας»

Κοινοποίηση:
βοριδης

Μέχρι τέλος Οκτωβρίου θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση για τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους που βρίσκονται σε αναστολή, στους δημόσιους φορείς όπου ισχύει η υποχρεωτικότητα, τόνισε ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης.

«Η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού δεν αφορά το σύνολο του πληθυσμού», σημείωσε ο κύριος Βορίδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.
Όπως διευκρίνισε ο υπουργός, «θέλουμε να βγάλουμε τον εργαζόμενο που δεν εμβολιάζεται από το σύστημα υγείας που εργάζεται γιατί αποτελεί κίνδυνο για τους ασθενείς. Γι’ αυτό και μπαίνει σε αναστολή. Για όσο διαρκέσει η αναστολή, δεν θα εισπράττει μισθό».

Ερωτηθείς αν θα επεκταθεί η υποχρεωτικότητα και σε άλλους κλάδους εργαζομένων, όπως οι εκπαιδευτικοί και τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, σημείωσε πως η κυβέρνηση αναμένει τις απόψεις των ειδικών. Τέλος, σχολίασε ότι «φαίνεται πάντως πως υπάρχει πολύ μεγάλη συμμόρφωση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Άλλος ένας κοπρίτης που έχει άποψη για όλα. Όταν μάθεις πως βγαίνει το μεροκαματο ξανά μιλάμε βολεμένε υπουργακο.

  2. και εμεις θελουμε να ξεκουμπιστειτε ολοι σας να πατε στο διαολο τσογλανια

  3. Να δεις εμείς από πού θα σας βγάλουμε όλους σας. Και πού θα σας οδηγήσουμε…

  4. Και εμείς θέλουμε να σας βγάλουμε από τη χώρα ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ OXI και από την ίδια σας τη ζωή. (Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;;;;…)

  5. Στην τελευταία λέξη είναι το ζουμί: “συμμόρφωση”….

  6. Θα μας κλασετε τα μεζεα τιποτενιε υπουργακο, γλυφτη, οσφυοκαπτη, σουργελο.

  7. Κ;θε μήνα τις κρατήσεις υπέρ υγείας , λαμόγια, μας τις κρατάτε. Κάντε και παύση των κρατήσεων ρε σουργελα, αν μπορείτε, βεβαίως βεβαίως .

  8. Και οι εμβολιασμένοι μια χαρά και μεταλλάσσουν και μεταδίδουν τον ιό. Οπότε ψεύτικο και πονηρό το επιχείρημα περί προστασίας της δημόσιας υγείας δια του αποκλεισμού των ανεμβολίαστων.

  9. Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΡΕΤΙΝΕ.

  10. Τραβελοκαταστασεις ο Μακης.Βαλε το διχτυωτο και το 12ποντο και προχωρα Μακη…………..

Comments are closed.