Το να φωνάζει η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ”Είμαστε Μωαμεθανοί, Τούρκοι προβοκάτορες και φιλοσκοπιανοί” ο Πιλάλης δεν το βρίσκει κακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Είναι λέει… συμβολικό το σύνθημα…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ανοίξτε τα τείχη του Έβρου και στείλτε τους στην Τουρκία, να κάνουν παρέα στους ισλαμοπίθηκους. Θα καλοπεράσουν τα κομμουνιστικά κοπρόσκυλα.

  2. Φθάνει στο σημείο για να δικαιολογήσει τη νεο…λέρα του να πεί οτι είναι σωστό το σύνθημα και οτι είναι…συμβολικό!!! ”Ωραία” σύμβολα και πιστεύω έχετε στον προδοτικό σύριζα και δεν υπάρχουν πιό ανθέλληνες από εσάς, μαζί με τους κουκουέδες!!!!!

  3. γιατι να το κρυψουν αλλωστε?
    ποιον εχουν να φοβηθουν?
    τους αδυναμους νουδουληδες, χριστιανουληδες αστουληδες????
    εθνικιστικος χωρος δεν υπαρχει.
    εστω βενιζελικος κεντρψος οπως ελεγε ο γερο παπανδρεου οτι το κκε ειναι το κομμα του εγκληματος και προδοσιας…
    αρα αριστεροι αναρχοκομουνιστες ειναι οτι γουσταρουν κανουν 46 ολοκληρα χρονια τωρα…
    σκοτωνουν οποιον γουσταρουν καινε ζωντανες εγκυες γυναικες στη μαρφιν. προτρεπουν τους λαθρο επιβητορες τους να σφαζουν τον ελληνικο λαο και χιλιαδες αλλα οργια….

  4. ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΠ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ. ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.

  5. Το ομολογουν χωρις ξυλο;
    Ποσο μαστουρια ειναι;

  6. ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΝ ΑΛΛΟΣΤΕ……..ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΗΤΕΣ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΜΑΣΤΟΥΡΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ………………………..ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΠΠΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΨΙΦΗΣΑΝ……ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Η ΜΑΛΛΟΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΜΙΤ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΟΝΕΨΗ………………………

  7. Ε, ναι, αυτά τα συνθήματα, δεν σηματοδοτούν κάτι κακό (!!!) …
    Αλίμονο (!!!) …
    Σε γεμίζουν “υπερηφάνεια” (!!!) …

    Μόνο τα συνθήματα για τα Ελληνικά Ιδανικά (Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια), για την Μακεδονία μας, για τις αλύτρωτες Πατρίδες (Βόρειο ΄Ηπειρο, Πόντο, Ιωνία), για τις σκλαβωμένες Πατρίδες (Κύπρο), απαγορεύονται δια ροπάλου, από τα εθνομηδενιστικά απολειφάδια …

    ΄Εννοια σας, ρε ΤΟΜΑΡΙΑ και πλησιάζει η ώρα σας … Δεν θα ξέρετε πού να κρυφτείτε, για να γλυτώσετε από την οργή του ΄Ελληνα … ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ …

  8. Το είπαν και μόνοι τους, τι άλλο θέλετε κύριοι εισαγγελείς ώστε να τους συλλάβετε για εσχάτη προδοσία και να τεθεί το κόμμα τους εκτός νόμου?

  9. ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ = ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΒΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ΛΥΣΣΟΜΑΝΟΥΝ , ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ , ΑΦΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΛΥΚΤΑΙΝΕΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙ-ΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΑΙΜΟΔΙΨΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ , ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ- ΣΥΡΙΖΟ΄ΣΚΥΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .

Comments are closed.