«Το μόνο που άκουγα ήταν ουρλιαχτά» – Συγκλονιστικές μαρτυρίες από το ατύχημα με τους ποδηλάτες

Κοινοποίηση:
proto-768x470

Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες ποδηλάτες είναι ο τραγικός απολογισμός. Η 65χρονη οδηγός τους “πήρε παραμάζωμα” όπως λέει ο τραυματίας.

Περιγράφει την συγκλονιστική στιγμή της σύγκρουσης. Απαρηγόρητοι οι συγγενείς των θυμάτων…
«Σπίνιαρε και μας χτύπησε με το παρπριζ πίσω. Μας πήρε παραμάζωμα» είπε συγκλονισμένος ο 23χρονος τραυματίας του δυστυχήματος της Πτολεμαΐδας.

«Ξαφνικά βλέπω ένα αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα, να μας εμβολίζει όλους. Εμένα με βρήκε πιο χαλαρά… Το μόνο που άκουγα ήταν ουρλιαχτά» είπε στον Alpha ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που είναι πατέρας ενός παιδιού. Επιζών και εκείνος, της Κυριακάτικης βόλτας που μετατράπηκε σε τραγωδία…

Πώς έγινε το κακό
Το φρικτό τροχαίο με βαρύ απολογισμό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην Πτολεμαΐδα. Όλα συνέβησαν όταν γυναίκα οδηγός που κινούνταν στο 1ο χλμ. Πτολεμαΐδας – Άρδασας, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, με αποτέλεσμα να μπει στο αντίθετο ρεύμα και να παρασύρει έξι ποδηλάτες.

Οι δύο από τους ποδηλάτες υπέκυψαν στα τραύματά τους ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις, νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Δεν ξερω αν στο συγκεκριμενο περιστατικο φταιει μονο αυτη η βλαμενη γιατι κυκλοφορουν και κατι ποδηλατες στους δρομους σε γκρουπ οι οποιοι πιανουν ολο το δρομο απο τσαμπουκα γιατι ετσι γουσταρουν. Οι περισσοτεροι ποδηλατες ειναι κομπλεξαρες και οι περισσοτεροι οδηγοι ειναι ανικανοι. Ο τροπος αποκτησης διπλωματος ειναι εξαιρετικα γελοιος. Για μενα οι υποψιοι οδηγοι θα επρεπε για να παρουν το διπλωμα να οδηγησουν μεσα σε πιστα σε ολα τα τερεν, και να πρεπει να ολοκληρωσουν καποια γυρολογια μεσα σε συγκεκριμενο χρονικο οριο και ενοειται χωρις εξοδο απο το οδοστρωμα, καθως επισης θα πρεπει παλι μεσα σε ελεγχομενες συνθηκες να δοκιμαζονται σε συνθηκες υποστροφης, υπερστοφης και αλλων αναλογων εκτακτων συνθηκων. Επισης ο υποψηφιος θα πρεπει να μπορει να αλλαξει ενα ζαντολαστιχο μεσα σε ενα χρονικο οριο, δεν μπορει να οδηγεις αυτοκινητο να σε πιανει λαστιχο και να μου φωναζεις την οδικη για να σου το αλλαξει (και να κοκορευεσαι κιολας γι αυτο). Παντως πραγματικα δεν μπορω να βλεπω καποιους οδηγους κυριως γυναικες να οδηγουν νομιζοντας πραγματικα οτι το οχημα με το οποιο κινουνται εξαιρειται των νόμων της φυσικης και οτι παταει πανω σε ραγες, βεβαια ολα αυτα δεν θα γινουν ΠΟΤΕ στην ελλαδα οποτε χαιρετισματα. Α και το ποιο γελοιο της υποθεσης ειναι να ακους ανικανους οδηγους να εχουν και αποψη για αλλους οδηγους, μιλαμε για πολλα σκαμπιλια. Ειναι σαν να το παιζω σεφ και να μην μπορω να τηγανισω αυγο αλλα να κρινω και τους αλλους στο οτι δεν ξερουν να μαγειρευουν. Θα μου πεις εσυ εισαι ο τελειος; Και θα σου πω οτι ναι ειμαι τελειος και γουσταρω γι αυτο. Ειμαι τελειος γιατι οταν πιανω το τιμονι δεν κραταω ουτε καφεδες ουτε τσιγαρα ουτε κινητα. Ειμαι τελειος γιατι οταν βγαινω στο δρομο με το ποδηλατο εχω στον νου μου να μην ενοχλησω τους οδηγους και δεν αισθανομαι οτι ο δρομος μου ανηκει, ειμαι τελειος γιατι οταν ειμαι πεζος και με αφηνεις με το αυτοκινητο να διασχισω τον δρομο δεν παω με το πασο μου αλλα παω τροχαδιν για να μην σε κοψω και σενα, ειμαι τελειος γιατι οταν ταξιδευω με το αυτοκινητο και ερχεσαι πισω μου πιο γρηγορα απο εμενα θα στριψω λιγο το γαμημενο το τιμονακι μου και θα παω στην ακρη του δρομου ωστε να περασεις οσο το δυνατον ευκολοτερα, ειμαι τελειος γιατι οταν σε βλεπω σε μεγαλη ευθεια απο απεναντι να κανεις προσπεραση αντι για κορνες και φωτα θα κανω λιγο στην ακρη για να διευκολύνω την προσπεραση σου και δεν χρειαζεται να το κανουμε θεμα. για μενα δεν μου λεει τιποτα ο κοκ, για μενα σημασια εχει ο ηθικος κωδικας, εξαλου συμφωνα με τον κοκ, ως προς τα ορια ταχυτητων δεν ειμαι και το καλυτερο παιδι, δεν γινεται αλλωστε με χιλιαρι μηχανακι να τηρεις τα ορια των 130 χαω, ισως τα 330 να με βολευαν.

  2. 2 φορές πιό αυστηρά τα κριτήρια για τις γυναίκες.

  3. Κάποιοι είναι ζώα ρε πο..η μου.Πως βρέθηκε το αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα μωρη?Στο κωλοκινιτό μίλαγες?Φρένο δεν έχει το αμάξι?Τι να πεις,καλό παράδεισο στον κόσμο που χάθηκε άδικα

Comments are closed.