Το απόλυτο μπάχαλο με τους νέους κολλητούς του Κούλη. Η Sky Express άφησε τον κόσμο να ταλαιπωρείται στο αεροδρόμιο.

Κοινοποίηση:
skyexpress

Μια απίστευτη καταγγελία έκανε ένας από τους αναγνώστες μας για τους νέους επενδυτές και κολλητούς της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, τη Sky Express. Όπως αναφέρεται άφησαν τον κόσμο στο αεροδρόμιο γιατί είχε βγάλει ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΑ εισιτήρια.

Διαβάστε:

Ακύρωσαν 5 εισιτήρια από την Sky Express για Κύπρο στης 30/4/22 23:00 γιατί είχαν πουλήσει περισσότερα από όσα έπρεπε και μας άφησαν στο αεροδρόμιο με την βαλίτσα στο χέρι. Μάς έβαλαν σε πτήση 1/5/22 18:15 !!! Ότι θα χάσουμε της δουλειές μας , ο δρόμος που κάναμε να πάμε στο αεροδρόμιο στα π@π@ρια τους.

Εννοείται πως δεν υπήρχε ένας υπεύθυνος. Μόνο για την κονομα! Για το θεό δλδ εμείς άνθρωποι δεν είμαστε ;; Γ.Λ. διαμενω κυπρο κ χάνω την δουλεια μου για κάτι κ@λο εταιρίες!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ολες οι αεροπορικές εταιρίες βγάζουν υπεράριθμα!!!

  2. Είναι τακτική που χρησιμοποιούν οι χαμηλού κόστους αεροπορικές παγκοσμίως. Κλείνουν περισσότερα εισητήρια απ’ όσα χωράει το αεροπλάνο. Συνήθως όλο και κάποιος χάνει την πτήση για διάφορους λόγους οπότε δεν παρουσιάζεται πρόβλημα. Κάποιες άλλες φορές όμως τυχαίνει να εμφανιστούν όλοι και συνήθως παραχωρούν θέση σε κάποια άτομα στην επόμενη πτήση.

  3. Φωναζατε να κλεισει το μπουρ@ελο η Ολυμπιακη.Φατε τωρα τα σκατα και μη μιλατε!!!

  4. Πιος σου ειπε να πετας με LOW COST?
    Παρε καμια σοβαρη εταιρια!!

  5. Στις εποχές των Η/Υ πουλάνε περισσότερα εισιτήρια απ’όσους χωράει το αεροπλάνο. Ό,τι πουν.

  6. greek ιδιωτικος τομεας..

Comments are closed.