Πέλλα – Δικηγόρος οικογένειας 14χρονου: «Αυτό δεν είναι bullying – Είναι βασανισμός»

Κοινοποίηση:
Magoulo-1920x1080-1

Ο Αντώνης Ξυλουργίδης δικηγόρος της οικογένειας του 14χρονου που έπεσε θύμα επίθεσης στο σχολείο του και του έκαψαν ένα τσιγάρο στο μάγουλο, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή τόνισε πως «αυτό δεν είναι bullying, είναι βασανισμός».

Μάλιστα, όπως επεσήμανε: «Υπάρχει κι άλλη καταγγελία στο ίδιο σχολείο, από μαθήτρια Γ Γυμνασίου για bullying από την ίδια παρέα».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο το 14χρονο αγόρι που βασανιζόταν από τα Χριστούγεννα, είχε μιλήσει σε καθηγήτρια και την υποδιευθύντρια του σχολείου του κι εκείνες δεν είχαν κάνει κάτι.

Αναφερόμενος στα όσα καταγγέλλουν τα παιδιά, ο Αντώνης Ξυλουργίδης τόνισε παράλληλα πως η συγκεκριμένη παρέα τα «πρόσταζε» να μην τους κοιτούν όταν μπαίνουν στο προαύλιο και να σηκώνονται από τα παγκάκια όταν τους το λένε.

«Διενεργείται προανάκριση, θα αναλάβει το υπουργείο. Το ίδιο το παιδί κάλεσε την Αστυνομία», είπε ο δικηγόρος, που έκανε γνωστό πως δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, αλλά «για μια σειρά γεγονότων σε αυτό το σχολείο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αυτα ξεκινησαν, αφ’ οτου μπηκαν στα σχολεια, τα λαθροπουλα! Τελος!
    Καντε μιαν ερευνα, για το ποσα Ελληνοπουλα φοιτουν στις ταξεις και ποσα λαθροπαιδα! Θα φριξετε! Ας μιλησουν γονεις και παιδια, για τα μαχαιρια που κυκλοφορουν στα σχολεια! Ακομα και σε αυτα του Δημοτικου! Ας μιλησουν, για τις συμμοριες

Leave a Response