Το απόγευμα της Κυριακής το ύστατο χαίρε στον Χρήστο που πέθανε από ηλεκτροπληξία στη Μονή Προυσού

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Το νήμα της ζωής του Χρήστου Τσουκαλά έμενε να κοπεί σήμερα το πρωί, κατά την διάρκεια εκτέλεσης εργασιών στο μοναστήρι της Παναγιάς της Προυσιώτισσας, έξω από το Καρπενήσι.


Η Μονή Προυσού

Ο  33χρονος άνδρας, ο οποίος μόλις λίγο καιρό πριν είχε υποδεχθεί με τη σύζυγό του (παντρεύτηκαν το περασμένο καλοκαίρι) το πρώτο τους μωράκι, «χτυπήθηκε» από ρεύμα υψηλής τάσης και πέθανε ακαριαία, όταν κατά τη διάρκεια ανέλκυσης με γερανό, προσπάθησε να σηκώσει μια παλέτα, αλλά κόπηκε το συρματόσχοινο και ο γερανός ακούμπησε σε ηλεκτροφόρο καλώδιο.

 Όλη η Ευρυτανία έχει βυθιστεί στο πένθος και το απόγευμα της Κυριακής η οικογένεια, οι φίλοι, οι γνωστοί, οι συνεργάτες, αλλά και όλος ο κόσμος, θα αποχαιρετήσουν τον Χρήστο Τσουκαλά στον Ιερό Ναό Ευρυτάνων Αγίων στο Καρπενήσι.

Όπως αναφέρει το evrytaniasport.gr, ο 33χρονος σε νεαρότερη ηλικία έπαιζε ποδόσφαιρο και μάλιστα είχε φορέσει και τη φανέλα των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Ευρυτανίας.

*φωτογραφία από: evrytanika.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ο άτυχος Χρήστος πήγε να εργασθεί και το πλήρωσε άσχημα από κάποιο κακό παιγνίδι της μοίρας. Κατά πάσαν πιθανότητα πρόκειται για εργατικό ατύχημα, εκτός και αποφασισθεί διαφορετικά από τους πραγματογνώμονες. Δυστυχώς η χάρις της Παναγίας, για την οποία εργαζόταν, δεν τον προστάτεψε, με αποτέλεσμα να αφήσει ορφανή την οικογένειά του. Θα πει κάποιος: τον ήθελε κοντά του ο Θεός και τον πήρε μαζί του. Εάν σωζόταν, θα έλεγαν: τον έσωσε η Παναγιά, μεγάλη η χάρη της. Ό,τι και να γινόταν, πάντα κάποια δικαιολογία είναι έτοιμη να ειπωθεί από το εκάστοτε ιερατείο. Κρίμα το παλληκάρι, μεγάλο κρίμα για τους δικούς του. Ας ελπίσουμε ότι η Εκκλησία θα φανεί ασμένως μέγας χορηγός της οικογενείας του και δεν θα προφασισθεί διάφορα γνωστά επιχειρήματα για να αρνηθεί τη βοήθειά της.

    1. οι θεοι ειναι ανθρωπινες επινοησεις

Comments are closed.