Αστυνομικοί προς υπ. Προστασίας του Πολίτη: Ετοιμαστείτε για εκπλήξεις

Κοινοποίηση:
astinomikoi-1752024-851

Εκπλήξεις το επόμενο χρονικό διάστημα προανήγγειλαν οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των αστυνομικών που έστησαν σκηνές στο πλακόστρωτο της Λεωφόρου Βασιλίσσης Αμαλίας, στο κέντρο της Αθήνας. Αιτία των κινητοποιήσεων τους είναι «η μη εκπλήρωση πολλών κυβερνητικών δεσμεύσεων για την επικινδυνότητα της εργασίας, για τις μισθολογικές αδικίες, τα νυχτερινά, αλλά και για την απαράδεκτη μείωση της αποζημίωσης για την εκτός έδρας διανυκτέρευση τους θερινούς μήνες».

Σε ανακοίνωσή της, η ΠΟΑΣΥ υποστηρίζει ότι υπάρχει «καθολική αγανάκτηση και απογοήτευση του αστυνομικού προσωπικού εξαιτίας των πολιτικών που οδηγούν τον αστυνομικό στη φτωχοποίηση και στο κοινωνικό περιθώριο».

Ύστερα από την… αιφνιδιαστική τροπολογία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη η οποία κατατέθηκε τη Μεγάλη Τετάρτη και η αποζημίωση για τις διανυκτερεύσεις τους μειώθηκε στο ποσό των 30 ευρώ, οι αστυνομικοί σημειώνουν:

«Αντιδρούμε, όπως κάθε λογικός άνθρωπος, διότι ο συνάδελφός μας εξαιτίας των οικονομικών περικοπών, είναι εκείνος που καλείται τελικά να πληρώσει από την τσέπη του διάφορα σχέδια και αποφάσεις για τη λειτουργία της αστυνομίας.
Αντιδρούμε διότι βιώνουμε την ανασφάλεια, την εγκατάλειψη και την οπισθοδρόμηση.
Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο:

Ως ΕΔΩ! Αν τα αιτήματά μας συνεχίσουν να αντιμετωπίζονται με αδιαφορία και περιφρόνηση προς την Ελληνίδα και τον Έλληνα Αστυνομικό, ο αγώνας όχι μόνο θα κλιμακωθεί, αλλά θα είναι και πρωτόγνωρος!

ΥΓ: Θράσος είναι το θάρρος γι’ αυτά που δεν πρέπει να τολμά κανείς.
(Γρηγόριος ο Ναζιανζηνός)».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Xoris na prosferun ousiastika ti pote anti na nai euxaristhmenoi Pou lusan to problima ths zohs tous kanoun ki parapona. An nomizete oti prosferete ergo eiste gelasmenoi. Prosopika Tha protimousa na uparxei eleftera nomimh oplokatoxh Kai oxi astunomia. Outos h allos xamena lefta pernetai

  2. Oταν κοβατε προστιμα για τις μασκες επι κοροιδοιου,δε σας ειδα να διαμαρυρεστε.
    Ουτε οταν πνιγατε στα χημικα τους συνταξιουχους που ζηταγαν αυξησεις στις συνταξεις πεινας που παιρνουν.
    Ουτε οταν χτυπαγατε τον κοσμο στις διαδηλωσεις για τα μνημονια και τα κοψιματα στους μισθους και τις συνταξεις.
    Ουτε για τη συγκαλυψη και την ατιμωρησια των πολιτικων για τα εμβολια αλλα και για το Ματι και για τα Τεμπη.
    Ουτε για το οτι οι πολιτικαντηδες που προστατευετε εχουνε βαλει μεσα στη χωρα εκατομμυρια λαθρομεταναστες που ζουνε παρασιτικα σε βαρος των ελληνων.
    Ουτε για το οτι δεν υπαρχει καμμια αστυνομευση στις γειτονιες και εχετε αφησει τον κοσμο στο ελεος των συμμοριων.
    Μονο τα φραγκα που παιρνετε σας νοιαζουν και τιποτε αλλο,μολις σας ριξουν μερικα λεφτα ολα καλα.
    Αντε στα διαλα λοιπον,τιποτε δεν προσφερετε στον κοσμο,εισασταν και ειστε δουλοι των πολιτικαντηδων και τιποτε παραπερα.

  3. Επι του παροντος βαρατε γεροντακια για το πενιχρο σας μεροκαματο! Βοηθεια σας!

  4. Συγνώμη για την παρατήρηση αλλά τα μαλλιά των 2 κυριών που κρατάνε το πανό θέλουν από 200 ευρώ η μία στο κομμωτήριο. Δεν μπορώ άλλο λάιφ στάιλ ρε παιδιά με κούρασε να βλέπω όμορφες γλάστρες χωρίς ουσία. Εάν τις λέγανε θα μπείτε στην αστυνομία αλλά απαγορεύετε το νύχι μαχαίρι απαγορεύονται τα κόκκινα κίτρινα πράσινα μαλλιά θα φοράτε μόνο φούστα γενικότερα θα έχετε μία εικόνα ευπρεπούς σεμνής γυναίκας αστυνομικού, θα ήθελα να ήξερα θα πήγαιναν στην αστυνομία?? Μαλλί γυαλί και……. ο λί να μπεί……

  5. Κοκέτες του “20” γίνανε αστυνομικινες… Γι αυτό σκοτώνουν οι παραβατικοι ακόμη κ έξω απ τα τμήματα.

  6. Έχω πρόταση,να παίρνουν έργο την δουλειά τους όπως οι τεχνικοί,ετοιμάστε κοστολογιο ,ομάδες,εκπαίδευση,επικεφαλής κλπ και να αναλαμβάνεται υποθέσεις που θα πληρωθούν τριπλά αν ολοκληρωθούν στην δικαιοσύνη,χωρίς όμως μηνιαίο μισθό….η αξιολόγηση άμεσα από τους πελάτες όπως στις επιχειρήσεις,άλλωστε κάνουν λευκή απεργία,και όλα τα στέλνουν στα δικαστήρια χωρίς παραμικρή επέμβαση,ούτε καν συστάσεις και άλλωστε μόνοι τους σε στέλνουν σε εταιρείες σεκιούριτι που έχουν συναδελφοι τους συνταξιούχοι….και κάντε ξεχωριστά τμήματα τους γραφίδες από τους κομμάντος…

  7. Με το ζόρι δεν πήραν κανέναν οποίος δεν τον αρέσει μπορεί να φύγει.Οσο για τις αυξήσεις δεν παίρνεται και λίγα υπάρχουν πληροφορίες ότι μαλώνετε και βάζετε βύσμα υπουργούς ποιος θα πάει στα νησιά το καλοκαίρι Όταν γράφατε τον κόσμο για μάσκες και τα άλλα έκτροπα του κορωναιου ήσασταν εξουσια,έχουμε εντολές λέγατε και τώρα εντολή είναι γιατί φωνάζετε;Οταν στις εξώσεις πετάτε τον κόσμο έξω είναι καλά, τώρα καλά σας κάνουν κανένας δεν σας λυπάται.

  8. Όταν σαπιζατε στο ξύλο τους απλούς πολίτες που διαμαρτύρονταν για τα μνημόνια ήταν καλά φάτε σκατα τώρα και για εσάς φώναζαν στους δρόμους αυτοί που βαραγατε αλύπητα

  9. Αυτά μπατσούληδες να τα κάνατε, όταν σας λέγανε φέρε μου τουλάχιστον 10 κλήσεις για κοροδοϊό. Όπως πάει η κοινωνία θα πάτε και ´σεις μέχρι να καταλάβετε πως είστε υπηρέτες του κοινωνικού συνόλου και όχι των μαφιόζων που κυβερνούν. Το επόμενό σας τεστ είναι οι ηλεκτρονικές ταυτότητες

  10. Ουυυστ κοπρόσκυλα του κερατά θέλετε και αυξήσεις αληταράδες!!!!! Όταν δέρνετε τον έλληνα που ζητάει μια αύξηση από το καθεστώς των κυβερνήσεων που υπηρέτειτε δε σας νοιάζει. Τώρα είσαστε μόνοι σας και εισπράξατε τα αργύρια της προδοσίας από τη χούντα που που υπηρετείτε. Γονάτισε ο Έλληνας να πληρώνει το αμαρτωλό δημόσιο!

  11. Αμα δε τους αρέσει η πόρτα είναι ανοιχτή!!! Θέλουν και απεργία. Όταν δέρνουν στο Σύνταγμα τους συνταξιούχους και τον ιδιωτικό τομέα που ζητάνε αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις πείνας που παίρνουν εκεί δε τους ένοιαξε. Ήταν επιλογή τους να δουλέψουν στο δημόσιο. Αμα το μετάνιωσαν να δηλώσουν παραίτηση και να φτιάξουν τη δικη τους επιχείρηση όπως κάνουν όλοι οι μεροκαματιαριδες και βιοπαλαιστές. Αρκετά πια με όλους τους αληταράδες τους δημοσίου.

  12. Για τους επικεφαλείς μπάτσους που τα παίρνουν δε θα βγείτε στους δρόμους; Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Σφάκας είναι και οι καινούριοι, ο Σφακιανάκης αυτός που καλύπτει τους παιδεραστές και ήταν επικεφαλής στη Διωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος λέμε.
    Κάντε και τίποτα για αυτά, μόνο όταν είναι να ζητήσετε φράγκα σας πιάνει το επαναστατικό σας. Εσείς δεν είστε άνθρωποι, δε παίρνετε θέση με τα αίσχη που γίνονται στα δικαστήρια με τα Τέμπη και το Μάτι;
    Παρεπιπτόντως την πρόεδρο που ήταν στην έδρα στη δίκη για το Μάτι πως τη λένε ξέρει κανεις;

  13. χααχαχα δεν τους νοιάζει το έγκλημα επιπέδου Κολομβίας που έχουμε τώρα και που κάνουν οι εγκληματίες όοοοοοτι γουστάρουν π.χ που μαχαιρώνουν γυναίκες στην είσοδο αστυνομικού τμήματος, το μόνο που τους νοιάζει είναι τα μιστά, τα λεφτά!!!!
    στα διαλα ρε όλοι ξήλωμα ρε επίορκοι!! μαζί και ανακριτές και εισαγγελείς που με τη σύμφωνη γνώμη τους δίνουν συνεχώς ποινές με αναστολή σε εγκληματίες ώστε να καταφέρουν επιτέλους να σκοτώσουν την πρώην σύζυγο με άπειρες μαχαιριές, να συνεχίζουν να ληστεύουν και να κοπανάνε γέρους κλπ κλπ

  14. Δίκαια τα αιτήματα …
    Τα χρήματα είναι όλων των Ελλήνων, όχι των κυβερνήσεων
    Ο λαός δεν εξουσιοδοτεί τις κυβερνήσεις να αδικούν τμήματα της κοινωνίας.
    Η αστυνομία είναι το Α και το Ω για να μπορούν οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς και ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

Comments are closed.