Του ξέφυγε χωρίς να το περιμένει! Ο Τσιόδρας και το προφητικό που είπε: “Το τέλος θα έρθει σταδιακά με τον εμβολιασμό των περισσότερων”

Κοινοποίηση:
τσιοδρας1

Ο Τσιοδρας άθελα του είπε κάτι προφητικό. “Το τέλος θα έρθει σταδιακά με τον εμβολιασμό των περισσότερων..”. Υποσυνείδητα κατάλαβε την τύχη που θα έχουν όσοι κάνουν το εμβόλιο.

Οι παρενέργειες δεν είναι άμεσες στο συγκεκριμένο εμβόλιο. Είναι σταδιακές. Όσο πιο ταλαιπωρημένο ανοσοποιητικό έχει ο κάθε άνθρωπος που το κάνει, τόσο πιο γρηγορά θα τον τελειώνει αφού θα τον κάνει πιο ευάλωτο σε σοβαρές ασθένειες ή προ υπάρχουσες ασθένειες.

Όσο ποιο πολλούς ιούς (εστω και “εξασθενημενους” ιούς) βάζεις μέσα στο σώμα σου, τόσο ποιο πολύ τρελαίνεις το ανοσοποιητικό σου και το κανεις να μην λειτουργει σωστά αφού πρέπει να δουλέψει υπερωρία. Είναι σαν να ανοίγεις ταυτόχρονα 20 εφαρμογές στο laptop σου. H CPU κρασάρει.

Όταν λοιπόν κρασάρει το ανοσοποιητικό (επειδή κάνει detect πάρα πολλούς ταυτοχρόνους ιούς μέσα στο σώμα σου λόγω του εμβολίου τους οποίους πρέπει να πολεμήσει) γίνεται άμεσα ευάλωτοί σε σοβαρές ασθένειες (καρκίνους, κτλ). Μπορεί μεν να αποκτάς κάποιου είδους αντισώματα για τον κορονοϊό, αλλά λόγω του ότι το ανοσοποιητικό τρελαίνεται από την υπερωρία, αφήνεις ορθάνοιχτη την πόρτα να προσληφθείς από πολλούς σοβαρότερους ιούς, που δεν μπορεί να τους αντιμετωπίσει το ανοσοποιητικό, αφού είναι απασχολημένο με την εξουδετέρωση των ιών που μπήκαν στο σώμα από το εμβόλιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπαίνει ο ιός στο εμβόλιο αλλά τα αντισώματα του ιού έτσι; Γελοίε καρνάβαλε.

    Επίσης το “πιο” είναι ποσοτικό επίρρημα και το χρησιμοποιούμε στο συγκριτικό και υπερθετικό βαθμό, το “ποιο” είναι αναφορική αντωνυμία. Αμόρφωτο σκουπίδι.

  2. Το άρθρο είναι γραμμένο από γιατρο; έχει σημασία τουλάχιστον για μένα. Θα μας απαντήσει το μακελειο;

  3. “Είναι σαν να ανοίγεις ταυτόχρονα 20 εφαρμογές στο laptop σου”
    Κλαίω…..

  4. Εχουν κατορθωσει οι επιστημουναρες μας με τα φαρμακα να ‘αδρανοποιησουν” τον οργανισμο να παραγει αντισωματα και να λειτουργει …..με τα φαρμακα…κυριως αντιβιοτικα…. ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ …ΚΑΛΩΣ ΤΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ …ΕΓΩ ΘΑ”ΑΡΑΞΩ” ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΣΕΙΣ .. με λιγα λογια ”τεμπελιαζει’ και περιμενει απο μαλλου βοηθεια και δεν ενεργοποιειται να αναλαβει δραση αντιδραση …. και ετσι απενεργοποιει σιγα σιγα το συστημα του ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΞΑΣΘΕΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ …ΜΕΤΑ ΚΟΥΚΟΥ !!!….

  5. Το δικό σου το τέλος ήρθε μαλάκα, όχι το δικό μας!

Comments are closed.