Τους έπιασε “σύγκρυο” : Στα κέντρα παραμονής αλλοδαπών σε Μόρια και Καρά Τεπέ ο Χρυσοχοϊδης

Κοινοποίηση:
4849468

Τη Μυτιλήνη επισκέπτεται το Σάββατο 13 Ιουλίου, ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, στις αρμοδιότητες του οποίου έχει περιληφθεί και αυτή της μεταναστευτικής πολιτικής, με αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό τον Γιώργο Κουμουτσάκο.

Αμέσως μετά την άφιξή του, ο κ. Χρυσοχοϊδης θα επισκεφθεί το Κέντρο Παραμονής Αλλοδαπών στη Μόρια, και στη συνέχεια το ΚΕΠΑ του δήμου Λέσβου στο Καρά Τεπέ.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, θα ακολουθήσει σύσκεψη στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με τη συμμετοχή των εμπλεκόμενων φορέων στη διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Διώξτε όσους δεν δικαιούνται άσυλο να ανασάνει η χώρα. Οι περισσότεροι μόνο προβλήματα δημιουργούν.Κρατείστε τους πραγματικούς πρόσφυγες και τους υπόλοιπους πίσω. Επίσης το υπουργείο να επανεξετάσει όσους πήραν χαρτιά και ιθαγένεια .

  2. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ , Η ΕΙΡΘΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ κ.λ.π. ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  3. ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΣΥΓΚΡΥΟ…;;; ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ…;;; ΤΟΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΒΟΜΒΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ…;;; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

    1. Σας έχωσε μέσα τα φιλαράκια και πονάτε έ. Έφαγε βόμβα στο γραφείο του γιατί σας πόναγε και λυσάξατε. Λαμόγια στις υψίστης ασφαλείας γρήγορα να ξεβρομίσει η χώρα. Είδαμε και τον μπαμπά του φίλου σας που ο Λαμπράκης τον έδωσε σαν καταδότη και τον φάγανε. Δοσίλογοι

  4. Χρυσοχοϊδη Μητσοτάκη η οποίος καταφέρει να στείλει στον αγύριστο όλους τους λαθροπιθήκους που αναμάζεψαν οι άπλυτοι να αγιάσει.

Comments are closed.