“Τον ήθελαν νεκρό”, λένε οι συνάδελφοι του – Αυτός είναι ο αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά – Μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο – Ποια η κατάσταση της υγείας του

Κοινοποίηση:
ezgif.com-gif-maker-3-5

Στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο με κρανοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται ο αστυνομικός που τραυματίσθηκε σοβαρά στα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν 24χρονο ειδικό φρουρό, ο οποίος κατάγεται από το Σιδηρόκαστρο Σερρών και μπήκε στο σώμα σχετικά πρόσφατα.

Οι γιατροί προσπαθούν να σταθμίσουν την κατάστασή του και φαίνεται να έχει τις αισθήσεις του, αλλά ακόμα δεν μπορούν να αποφανθούν για το τι ακριβώς συμβαίνει και ποιο είναι το εύρος των τραυμάτων του.
Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ φέρει τραύμα στο δεξί μέρος του κεφαλιού και τα πόδια, και αιμορραγούσε αρκετά σοβαρά, αλλά είχε τις αισθήσεις του.

Οι συνάδελφοί του περιγράφουν ότι δέχθηκε επίθεση και αν δεν επανέρχονταν στο σημείο για να τον υπερασπιστούν, λένε ότι θα είχε δεχθεί καίρια πλήγματα και θα είχε χάσει ήδη τη ζωή του.
Να σημειωθεί πως υπάρχει ένας ακόμα τραυματίας αστυνομικός, ο οποίος έχει ένα ελαφρύ χτύπημα στο χέρι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. Δεν πήγαινες ντελιβεράς καλύτερα ?
    Με ασφάλεια και καλύτερα λεφτά .

  2. Προσωπικά πιστεύω ότι αν υπήρχε τρόπος που δεν υπάρχει να μη τους δώσει κανείς καμιά σημασία και να τους αγνοήσει και τους μεν και τους δε θα εσκαγαν απ’ το κακό τους.Εγω τους αγνοω πάντως και περιμένω να δω το σήριαλ που λέγεται πλήρης υποδούλωση και μουσουλμανοποιηση του κράτους που φέρεται ως Ελληνικό τι κατάληξη θα χει. Πιστεύω ότι αυτή η κυβέρνηση που θα ρθει στο προσεχές μέλλον ίσως να είναι και η τελευταία με καθαρά πολιτικό και όχι τεχνοκρατικό προσανατολισμό. Στην Ιταλία η κυβέρνηση άλλαξε, στη Γερμανία θα έχουν εκλογές χωρίς υποψηφιότητα Μέρκελ . Στην Αμερική το ιδιο. Στη Τουρκία δε ξέρουμε τι θα γίνει με τον τρελαρα. Μόνο ό Πούτιν ή ένας από τους σωσίες του όπως εικάζει η πρώην γυναίκα του πραγματικού Πούτιν μένει στο κάδρο σταθερή αξία. Γενικά το πολιτικό τοπιο της Ευρώπης μεταμορφώνεται αλλά η πολιτική που εξυπηρετεί παραμένει ίδια. Όλα για την πλήρη υποταγή των μαζών.

  3. Μας ωθούν σε νέο ΕΜΦΥΛΙΟ..

    Λυπάμαι για κάποια σχόλια…Δεν είμαι ισαποστακις αλλα αυτό το 24χρονο φρουρο που του σακάτεψαν το κεφάλι κάποια μάνα το κλαίει…ΚΑΙ έκλαψα κ προχθές με το νεαρό που έδειραν οι αστυνομικοί με εντολές ΚΟΥΛΗ στη πλατεία….

    Ζούμε τη χειρότερη ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΟΝΟΜΙΚΗ χούντα από το 1821…κ η χούντα μπορεί να είναι κ μπλε κ κόκκινη….κ ξενοκινητη κ ξενοδουλη…μη το ξεχνάτε αυτό…

    Αυτή η υπόθεση βρωμάει & καιει σα τη………για θυμηθείτε λίγο το παρελθόν….

  4. Γηπεδοβιοι χουλιγκανοι ηταν αυτοι σημερα που σακατεψανε τον μπατσο…
    και ηταν και τυχερος γιατι σε αλλο βιντεο που ειδα καποιοι μπηκαν στην μεση και σταματησαν τον ξυλοδαρμο αλλιως θα ηταν νεκρος τωρα…. οι χουλιγκανοι μαχαιρονται αναμεταξυ τους ετσι και αλλιως… βεβαια ο Κουλης και Χρυσοχουντιδης θα καταφερει να ενωσει Γαυρους με Αεκτζηδες και Βαζελους…. προφανεστατα προβοκατσια πολυ υποπτη… μιας και η τεραστια ειρηνικη διαδηλωση κατα της βιας που ασκει ο Χρυσοχουντιδης του Κουλη, και της πολιτικης του, σε λιγο καιρο θα πεσει πεινα που η κριση θα ειναι παιδικη χαρα μπροστα σε αυτο, περναει στα ψιλα…….. υποψιαζομαι πιθανοτατα φιλαρακια εφοπλιστες του Κουλη προεδροι ποδοσφαιρικων ομαδων τους προωθησαν προς τα εκει γνωριζοντας και το μισος των χουλιγκανων απεναντι στους μπατσους, ειδικα με την μπατσοκρατια που εχει ξεφυγει τελευταια με το να δερνει τον λαο και να βαζει προστιμο 300 ευρω σε συνταξιουχους επειδη ειχαν την μυτη εξω απο την μασκα… μιας και απεναντι σε χουλιγκανους εκπαιδευμενους σε μαχες και ξυλο, δεν στελνεις τα χαπατα της Δρασης με τα παπακια να κανουν τους Ραμπο, θα ειχανε απωλειες………. ωστε να στρεψει τα βλεμματα αλλου απο τα προβληματα και επειδη γ@μιεται η Ελλαδα να συσπειρωσει τα ΝεοΔημοκρατακια στο μαντρι…. μπεεεεεεεεεε………….

  5. Τον περασμένο Μάιο πήρα την οικογένεια και με το μετρό κατεβήκαμε Μοναστηράκι. Καθησαμε σε ένα πεζούλι απέναντι από το σταθμό να φάμε κάτι στο χέρι κρατώντας αποστάσεις.Ηρθαν αυτοί της ΔΡΆΣΗΣ δικαβαλοι καμιά 7-8 μηχανάκια.Σβουρισαν την πλατεία με ένα ύφος μίσους, μαγκιάς μόνιμο,λες και τους είχες σκοτώσει την μάνα.Μαλλον κακό σπυρί στον κ@λ@ειχαν.Οπα ρε μάγκες ξεπεζεψτε λίγο,βαστατε τα γλέντια.Τους Τούρκους λέμε καιρούς αλλά στην Πόλη η αστυνομία ευγενεστατη.

  6. Ούτε τους ανθρώπους στην πλατεία έπρεπε να χτυπήσουνε ούτε και τον αστυνομικό έπρεπε να δείρουνε. Τα λαμόγια που μας κυβερνάνε φταίνε για όλα.

    1. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΙΣΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΚΑΤΣΕ ΜΕΣΑ…ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ

  7. 1)Πολλά από αυτά τα παιδιά με τις στολες τα έβλεπα στα νησιά μας να χτυπούν Έλληνες αδερφούς μας υπερασπιζόμενοι την γη τους από τους εισβολείς λαθρομετανάστες, από εκείνη την στιγμή ένοιωσα ότι είναι εχθροί χειρότεροι από τους πρώτους.
    2)Εχουμε φτάσει στο σημείο να νοιώθουμε ότι ο κύριος Μητσοτάκης και ΣΙΑ σταματουν το μέλλον μας με βίαιο τρόπο. Όλοι αυτοί οι κύριοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι την δύναμη και την εξουσία την έχουν οι λαοί και ότι αυτοί είναι υπάλληλοι μας.
    3)Αυτοί οι κύριοι σε καιρούς που τα πράγματα έχουν αγριέψει σε όλα τα επίπεδα ουράνια και γήινα θα πρέπει να καταλάβουν ότι όπως αλλάζει εξελίσσετε ο λύκος το ίδιο συμβαίνει και στο πρόβατο.
    Τα πάντα έχουν να κάνουν με την τάξη και την ισορροπία…

  8. Που είναι το βίντεο από τον ξυλοδαρμό ρε καθάρματα προβοκάτορες, τόσος κόσμος, τόση φασαρία δεν βρέθηκε ένας να καταγράψει κάτι με το κινητό, ούτε οι συνάδελφοί του. Τι μαγειρεύεις Κούλη χουντάκουλα;

  9. 24 χρονών ο νεαρός, τα ‘δε όλα απο νωρίς.

  10. Τέτοιες εικόνες δεν μας τιμά σαν Έλληνες,είναι αδέρφια μας. Αλλά είναι σαν την πέτρα που πετάς επάνω ψηλά από το κεφάλι σου, θα πέσει επάνω σού! Αυτά είναι τα καμώματα του Κούλη, δικτάτορας με τα όλα του!

    1. Δεν είναι αδέλφια μας, δεν έχουμε καμμία σχέση με ταγματασφαλίτες του καθεστώτος Μητσοτάκη που βιάζουν καθημερινά τις ζωές μας με εντολή του έλληνα KIM YONG JUN.

  11. Οκ παίδες προτείνετε έναν καλύτερο να μας κυβερνήσει…. 4 χρόνια πηγαίναμε με την όπισθεν (Τσιπροκαμμενος) η μηχανή με αυτούς που μας κυβερνανε πήρε μπροστά (εξοπλιστικά, διπλωματικα, εθνικά, κορονοιο κτλ) φανταστείτε να ήταν οι προηγούμενοι… Θα ονόμαζαν το σύνταγμα πλατεία κουφόν τινά… Συνέλθετε και κάντε το σταυρό σας… Όσο για το παλικάρι που το ρίξανε πισώπλατα οι κουραδες, κατσαρίδες και τρωκτικά οι αποβολές καποτας μαχητές της που…. ας… να ξέρουν ότι ήταν, είναι και θα είναι η μειοψηφία σε όλη την Ελλάδα (τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΈΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ)

    1. Να τον χαίρεσε τον δικτάτορα ΜακεΝΔμάχο, που έφτιαξε 42 νέα κέντρα με λ@θρο, ξεπουλά τη χώρα στους Τούρκους και σάπισε στο ξύλο το μισό Ελληνικό Λαό, άντε και του χρόνου πρωθυπουργός στην Βόρεια Κορέα

  12. Τα κόκκινα σκυλιά θέλουν και άλλο Γράμμο!

  13. Το παλικαρι πληρωσε την αθλια χθεσινη συμπεριφορα του λεχριτη συναδελφου του. Κριμα.

    1. Που του επιτέθηκε ο αναρχικός της ‘ταξικής αντεπίθεσης’ προηγουμένως.

  14. Κοι της ΝΔ φτανει πια με τους αλητες του μπαχαλου και της καταστροφης, γραψτε στα παλια σας τα παπουτσια την μονιμη γκρινια των κατσαπλιαδων ψευτοαριστερων και βαλτε ενα τελος στην δραση των μπαχαλακηδων!!!!!!! Καποιοι ηλιθιοι νομιζουν οτι οι αστυνομικοι ειναι παιδια εφοπλιστων και βιομηχανων, το κεφαλι τους εχει μεσα πιτουρα για μυαλο!!!!!!! Χρονια τωρα φασαριες και καταστροφες και καψιμο ανθρωπων στην Μαρφιν!!!!!! Φτανει πια αυτη η κατασταση, αλλιως παρτε δρομο να ρθει ενα πατριωτικο κομμα να βαλει τα πραγματα στην θεση τους!!!!!!!!

  15. θανατος στον κομουνισμο!!!!!!!!!!!!!!!
    η δημοκρατια θα νικησει!

  16. Τσεκούρι και φωτιά στα κόκκινα σκυλιά. Εύχομαι το παλικάρι να γίνει καλά. Να τους χαίρεστε τους επαναστάτες του μπαφου και του σφυροδρεπανιου

    1. χα χα νομιζεις οτι μονο αυτου του ειδους ανθρωποι τους μισουναι???κουνια που σε κουναγε…..

  17. Ποιος θα πει τωρα στην μάνα του παιδιού τι έχει γίνει….. Λυπάμαι αλλά πρέπει να παραιτηθεί ο χρυσοχοιδης είναι γελοίος… Δεν πήρε τα μέτρα που έπρεπε…..

  18. και το φοιτητη στην “ζαρτινιερα” νεκρο τον ηθελαν….. και οταν κτυπουν με τα γκλοπ στο -σημαντικοτερο σημειο του σωματος- το ΚΕΦΑΛΙ αυτα τα μουν@κια τι σε θελουν;;;;;;

    1. Σωστος….εχουν κανει τοσα και τοσα και αυτοι απο τα μνοιμονια μεχρι τωρα ειναι το χερη του συστηματος κανουν ολη την βρωμοδουλια των πολιτικων η βια φερνει βια ποσο δε μαλλον οταν εχουν βαλει εναν ολοκληρο λαο στον γυψο……..ΦΥΛΑΚΗ χωρις αιτια

  19. Ο/Η κούλα, ετοίμαζε το ελικόπτερο, η οργή του λαού επί τα τέκνα σιών λέει:

    Δεν το περίμεναν; τι νόμιζαν οι εγκέφαλοι της γαδα, ότι μόνο οι μπράβοι τους θα δέρνουν;
    Όπου σπείρεις ανέμους θερίζεις θύελες.

Comments are closed.