Τι συμβαίνει με τον Στέφανο Χίο; Ο Κώστας Βαξεβάνης γράφει για την απόπειρα δολοφονίας του δημοσιογράφου

Κοινοποίηση:
xios2

Ο Κώστας Βαξεβάνης, για δεύτερη φορά, ασχολείται με την απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου Χίου, γράφοντας στο “Κουτί της Πανδώρας” τις σκέψεις τους για το περιστατικό.

Διαβάστε τι γράφει:

“Τα ξημερώματα της Δευτέρας, 27 Ιουλίου, δύο κουκουλοφόροι και κουμπουροφόροι, πυροβόλησαν τον Στέφανο Χίο για να τον σκοτώσουν. Μία σφαίρας πέρασε ξυστά από την καρωτίδα και μία πολύ κοντά στην καρδιά. Από το πρωί της Δευτέρας που έμαθα την είδηση, σκέφτομαι τι μπορεί να κρύβει αυτή η απόπειρα. Δε σας κρύβω, πως δε σκέφτομαι μόνο από ενδιαφέρον δημοσιογραφικής «εξιχνίασης», αλλά με έντονη ανησυχία για το τι εξελίσσεται. Και αυτό δεν αφορά τον Χίο, αφορά όλους μας.

Έχει λίγη σημασία πώς χαρακτηρίζει κάποιος τον Χίο, αν τον αντιλαμβάνεται ως δημοσιογράφο ή βαποράκι χυδαιότητας, αν στο πρόσωπό του βλέπει τον επικίνδυνο φασίστα ή κάποια διαταραγμένη λειτουργία. Σημασία έχει πως δύο πιστολάδες πυροβόλησαν τον Χίο για να τον σκοτώσουν, υλοποιώντας προφανώς κάποιο συμβόλαιο.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική αξιολόγηση που κάνω για τον Χίο δε χρειάζονται πολλά. Μου έχει αφιερώσει καμιά εικοσαριά πρωτοσέλιδα και δεκάδες «ρεπορτάζ» στα οποία άλλοτε με αποκαλεί προδότη που πρέπει να με στήσουν στα οκτώ μέτρα όπως τον Μπελογιάννη και άλλοτε αφήνει κάθε είδους υπονοούμενα για το ποιος είμαι. Δεν γνωρίζω αν ο φασιστικός δημόσιος λόγος του Χίου είναι αποτέλεσμα της διαταραγμένης του δημοσιογραφίας ή έχει ιδεολογικούς ή άλλους χορηγούς. Γνωρίζω όμως πολύ καλά πως ο Χίος υπάρχει στο δημόσιο λόγο, γιατί δεν υπάρχει δημοσιογραφία. Έτσι κάθε απελπισμένος είναι έτοιμος να γαντζωθεί πάνω στις ύβρεις, τα ψέματα και τις κατηγορίες που εξαπολύει αντιλαμβανόμενος το Χίο ως αυτόν που λέει όσα πρέπει να λέγονται.

Μετά την απόπειρα εναντίον του Χίου, τα Μέσα Ενημέρωσης, σιώπησαν αφού μετέδωσαν λιτά και συνοπτικά την είδηση.  Δηλαδή, ενώ υπάρχει η απόπειρα εναντίον ενός δημοσίου προσώπου, που από άποψη ελληνικής μιντιακής κουλτούρας είναι το τέλειο τηλεοπτικό αφήγημα, πέφτει σιωπή ασυρμάτου. Η ίδια η Αστυνομία που αρέσκεται σε διαρροές για τις «πετυχημένες έρευνές της», είναι φειδωλή σε ενημέρωση. Τι συμβαίνει λοιπόν;

Μία εξήγηση είναι πως για την κοινή γνώμη, η συμπεριφορά του Χίου, αργά ή γρήγορα θα τον έβαζε σε μπελάδες. Θα χρησιμοποιηθεί αυτή η διαπίστωση, για να δικαιολογήσουμε μια απόπειρα δολοφονίας; Θα γίνει η κοινή γνώμη ανεκτική σε τέτοιες ενέργειες, επειδή αυτός για τον οποίο μιλάμε είναι ενοχοποιημένος;

Δεν υπάρχει πιο επικίνδυνη αντίληψη από αυτή. Αν η κοινωνία παραμείνει αμήχανη ή σιωπήσει, όταν δύο πιστολάδες ρίχνουν στο ψαχνό επειδή αυτός που είναι το θύμα υπήρξε πολλές φορές  θύτης, τότε τινάζουμε τη Δημοκρατία και κάθε έννοια δικαίου στον αέρα. Αλλά δεν είναι μόνο θεωρητικοδημοκρατικό το θέμα. Από τη στιγμή που η κοινωνία, ο καθένας από εμάς, επιτρέψει να γίνονται δολοφονίες για όσους είναι ενοχοποιημένοι ή ένοχοι, τότε οι εντολείς των δολοφόνων θα έχουν ως μοναδικό πρακτικό θέμα, να ενοχοποιήσουν όσο χρειάζεται αυτόν που θέλουν να δολοφονήσουν.

Αν σήμερα σιωπήσουμε επειδή ο Χίος είναι αυτός που είναι, αν αποδεχθούμε πως το βεβαρημένο παρελθόν του είναι η εξήγηση και η δικαιολογία για την (παραλίγο) δολοφονία, τότε ανοίγει ο δρόμος για  να δολοφονείται ο κάθε ανεπιθύμητος ή ενοχλητικός δημοσιογράφος. Απλώς το σύστημα θα έχει ως μοναδική διεκπεραιωτική υποχρέωση, να ενοχοποιήσει όσο πρέπει αυτόν που θα εξοντώσει και η κοινωνία θα είναι θεατής που θα αναμασά με κουτσομπουλίστικη επιπολαιότητα και τελικώς αποδοχή τις λεπτομέρειες του φριχτού εγκλήματος. Ο δρόμος είναι πολύ επικίνδυνος. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν οι δημοσιογράφοι και τα κόμματα  που φοβούνται να πάρουν θέση μην κατηγορηθούν πως υπερασπίζουν έναν ακροδεξιό και εκφραστή της άθλιας δημοσιογραφίας όπως ο Χίος. Αύριο θα σκοτώσουν κάποιον άλλο, τον οποίο μέσα από την μιντιακή τους υπεροπλία θα έχουν αμαυρώσει γιατί θα έχουν εκπαιδεύσει την κοινή γνώμη πως είναι λογικό ή τέλος πάντων τα ήθελε ο κώλος του. Μπορούμε να αφήσουμε να παγιωθεί καθεστώς Κολομβίας; Ας το απαντήσει ο καθένας. Προσωπικά, αν και θύμα του Χίου, απαντώ με βεβαιότητα «όχι».

Ας πάμε όμως και σε άλλα ανησυχητικά που προκύπτουν. Μετά από σειρά δημοσιευμάτων αυτές τις μέρες, ο Στέφανος Χίος, φαίνεται να έχει καταθέσει στην Αστυνομία, πως γνωστός μεγαλοδικηγόρος, ο οποίος είναι και δικηγόρος της κυρίας Μαρέβας Μητσοτάκη, τον πλησίασε δύο μέρες πριν την απόπειρα και επιχείρησε να τον χρηματίσει για να σταματήσει να γράφει «για τη Φαμίλια και την κυρία». Όπως μάλιστα υποστηρίζει ο Χίος, η συνάντηση έχει βιντεοσκοπηθεί και αποδεικνύει τα λεγόμενά του.

Λέει αλήθεια ο Χίος; Μήπως είναι «η γνωστή πρακτική Χίου»; Όταν κάποιος επιζεί από μια απόπειρα δολοφονίας, θεωρώ πως μοναδικός σκοπός του, είναι να τιμωρηθούν όποιοι το έκαναν. Τώρα αν τα στοιχεία που εισφέρει έχουν ή όχι σχέση με την απόπειρα πρέπει να ερευνηθεί.

Επιχείρησε ο μεγαλοδικηγόρος να χρηματίσει τον Χίο; Χρησιμοποίησε μάλιστα γι αυτό το όνομα του πρωθυπουργού ή άλλου μεγαλόσχημου, όπως αφήνει να εννοηθεί ο Χίος; Έχουν εξεταστεί τα βίντεο που έχει; Έχουν εξεταστεί άλλα βίντεο από την διαφυγή των πιστολάδων; Γιατί τόσο σκοτάδι σε μια υπόθεση ανθρωποκτονίας από την Αστυνομία; Επί μέρες ο Χίος ανακατεύει παράγοντες του δημόσιου βίου σε αυτή την υπόθεση και όλοι σφυρίζουν αδιάφορα.

Πριν από δέκα χρόνια, πάλι επί Υπουργίας του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, δολοφονήθηκε ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας. Και τότε, είχε επιστρατευτεί η φημολογία περί της αμφιλεγόμενης δημοσιογραφίας  για να δικαιολογηθεί ένα έγκλημα. Πολύ γρήγορα αποκαλύφθηκε πως η Σέχτα , η οποία ανέλαβε την δολοφονία, ήταν μια ανύπαρκτη οργάνωση, ενώ προέκυψαν διάφορα στοιχεία για ολιγωρία της Αστυνομίας. Η Αντιτρομοκρατική δεν ερεύνησε ποτέ τις καταγγελίες της συζύγου και του αδελφού του Γκιόλια για όσα είχαν προηγηθεί της δολοφονίας.

Σήμερα το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί δεν είναι αν το χτύπημα στον Χίο είναι χτύπημα κατά της ελευθερίας του Τύπου. Ο Χίος είναι ένα θύμα πιστολέρο με εντολείς που δεν είναι τυχαίοι αγανακτισμένοι. Κατά την άποψή μου (και εύχομαι να διαψευστώ) η απόπειρα δολοφονίας του, είναι πρόβα παρακράτους. Πρέπει τα κόμματα να πάρουν θέση. Δεν παίρνουν θέση για την ποιότητα του Χίου αλλά για την ποιότητα της Δημοκρατίας”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. Το απαραιτητο “στολισμα” στο κειμενο το κανει ο βαξεβανης πριν μπει στη ουσια για να μην βρουν πατημα καποιοι κυκλοι και τον κατηγορησουν οτι υπερασπιζεται τον “ακραιο” και ακροδεξιο” Στ. Χιο. Λιγο μυαλο δε βλαπτει. Εκτος και αν αυτοι που σχολιαζουν ειναι τιποτα τρολ της ΝΔ και βρηκαν ευκαιρια να βγαλουν χολη. Ο Βαξεβανης δεν ειναι ουτε εθνικιστης, ουτε καν πατριωτης, δηλωνει διεθνιστης και ειναι απεναντι σε ολους εμας που αυτοπροσδιοριζομαστε ως πατριωτες. Ο δε Χιος στο μακελειο προδοτη τον ανεβαζε πρακτορα τον κατεβαζε. Γι’ αυτους τους λογους ενω θα μπορουσε να κλεισει τα ματια και τα αυτια οπως εκαναν ολοι οι μεγαλοδημοσιογραφοι συναδελφοι αυτος δεν το εκανε και με κινδυνο να κατηγορηθει βγηκε και καταδικασε και γι’ αυτο, ενω κι εγω τον εχω κραξει πολλες φορες, του λεω ευγε και μπραβο.

  2. Από τα σχόλια βλέπουμε μία συμπάθεια στο πρόσωπο του Βαξεβάνη από τους πελάτες του μακελειό

  3. Ποιό βρώμικος από τόν Βαξεβάνη δέν υπάρχη στόν ντουνιά.
    Υποκριτής μεγέθους.

  4. Ειναι ξεχωριστη περιπτωση οι χαρακτηρισμοι και οι προσωπικες γνωμες και επιθεσεις στον κ.Χιο. Η ουσια του αρθρου, αυτου εξαιρουμενου, ειναι πολυ καλή και ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ενδεικτικο της σταδιακης μετάβασης σε παγκοσμια δικτατορια. Εχει ξεπροβαλει απο καιρο και εχουν καταγειλει πολλοι παγκοσμιως με στοιχεια, νομικες αναλυσεις, γεωστρατηγικες, δημοσιευματα, ομιλιες κ.τ.λ και οι δαιμονικοι αλητες τα συκοφαντουν ως “συνομωσιολογια” . Ακολουθει η μεκαθε τροπο φιμωση οσων μιλουν σε οτι δεν αρεσει στην εξουσια, απο τα Φ/Β και UTUBE μεχρι και τα αστισυνταγματικα διαταγματα ποινικοποιησης καθε αντιθετης αποψης και τα οπλα. Το αποκορυφωμα ειναι οι παρακρατικες δολοφονιες και η πολυεπιπεδη τρομοκρατια, καταργηση ασυλου οικιας κ.τ.λ. Τα εγκληματα των μυστικων υπηρεσιων σε ολων των πλανητη, στην Αμερικη ειδικα, καταγγελονται εδω και 2 δεκαετιες απο τα θυματα που λοιδωρουνται και καταστρεφονται. Αορατα οπλα που διαπερνουν τοιχους (Direct Energy Weapons κ.τ.λ ) και αυτοκινητα και προκαλουν νοητικης λειτουργιας προβληματα, αορατοι και ορατοι βασανισμοι, συνομωσιες και δολοπλοκιες διατεταγμενες απο πειθηνια και φοβισμενα οργανα και καταστασεις που μονο ο Θεος ξερει στην πληροτητα και ενιοτε προστατευει κατα περιπτωσεις.
    Καλως ηρθατε στην Ν.Τ.Π και την πρωτη και τελευταια παγκοσμια δικτατορια μετα απο μεγαλη καταρευση και κριση..
    Στην Α.Γραφη ειναι δηλωμενο για τους χριστιανους (Εμπρος σε αρχοντες και βασιλιαδες ) οταν απαγορευτει πληρως αλλα και περιγραφεται οτι οι καρδιες των ανθρωπων θα πεφτουν απο τον φοβο τους. Αλλα και στα διαφορα “προφητικα” εργα του κινηματογραφου, οπως το minority report, το δικαιωμα του κρατους για προληπτικες συληψεις, εξαφανισεις και δολοφονιες οσων ο αλγοριθμος η ο δαιμονικος ψυχακιας μεντιουμ βγαζει στην σεντρα..

  5. Για εσάς που λέτε μπράβο στον Βαξεβάνη…
    Αν όλοι οι δημοσιογράφοι ήταν καθαροί σαν τον Χιο και δεν τα πιάνανε απο παντού ο Χίος δεν θα ήταν στόχος.Το πιάσατε η να το κάνω 50αρακια!!

  6. ΜΠΡΆΒΟ ΡΕ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ!!!!!! ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΆΝΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΣΙΩΠΉ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΩΝ!

    ΚΑΙ ΔΙΠΛΆ ΜΠΡΆΒΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΊ ΠΑΡΌΛΟ ΠΟΥ Ο ΧΙΟΣ ΣΕ ΠΑΕΙ @@ΡΑΤΖΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΎΣ ΕΣΎ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΎΣΚΟΛΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ!

    ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΆΡΙ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ ΤΕΛΙΚΆ!

  7. Αρκεί να διαβάσει κανείς αυτό το κομμάτι να συμπεράνει ποιος είναι ποιος .
    ΒΑΞΕΒΆΝΗΣ ο τίμιος

    ((Γνωρίζω όμως πολύ καλά πως ο Χίος υπάρχει στο δημόσιο λόγο, γιατί δεν υπάρχει δημοσιογραφία. ))
    Έτσι κάθε απελπισμένος είναι έτοιμος να γαντζωθεί πάνω στις ύβρεις, τα ψέματα και τις κατηγορίες που εξαπολύει αντιλαμβανόμενος το Χίο ως αυτόν που λέει όσα πρέπει να λέγονται.

  8. Γίναμε Μεξικό κ Κολομβία .δεν διαφέρουμε σε τίποτα από αυτές τις χώρες….εκεί το πήγαμε…κ όπως είναι φυσικό εσφιξαν οι κωλοι για μερικούς….

  9. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να χαρακτηριστεί γραφικός. Σύμφωνα με το Βικιλεξικό γραφικός είναι ο περίεργος, παράξενος, εκκεντρικός. Ένας θρήσκος είναι γραφικός για τους απελευθερωμένους και προχωρημένους. Ένας bisexual ή μια τραβεστί είναι γραφικοί για έναν θρήσκο. Είναι σχετικό λοιπόν να χαρακτηρίζουμε γραφικό έναν άνθρωπο. Το να γελάς με κάποιον άλλον δείχνει χαμηλό επίπεδο. Το να μην ασχολείσαι με κάποιον γραφικό όπως το εννοείς επίσης δείχνει χαμηλό επίπεδο ανθρώπου με απωθημένα κατωτερότητας και ανωτερότητας

  10. Μπορεί να είναι στρατευμένος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά μπράβο στον Μπαξ Μπάνι που δεν σιωπά. Πολάκη βαρύμαγκα εσύ πότε θα μιλήσεις; Επειδή σε έβριζε ο Χίος του κρατάς μούτρα; Άμα είσαι κιμπάρης και παντελονάτος όπως λες πρέπει να κάνεις στην άκρη τις προσωπικές διαφορές. Πήγαν να τον φαν τον άνθρωπο.

  11. Συγχαρητήρια και μπράβο στο ήθος τού Κώστα Βαξεβάνη.
    Λόγος καθαρός, λογικός και ευρηματικός σημαίνει
    Λόγος αληθείας.

    Με τον Στέφανο Χίο οι απόψεις τους δεν ταιριάζουν.

    Όμως μάχονται και οι δύο για την Προστασία τής Δημοκρατίας από τους εχθρούς της.
    Μία γροθιά όλοι για τη γνήσια Δημοκρατία, τη Δημοκρατία τής Ελευθερίας λόγου και σκέψης.

    1. Πάλι ήπιες μωρη;..Ποιο ήθος του Μπαξεβάνη; Ποιος καθαρός λόγος;.. Ποια προστασία της Δημοκρατίας;..Ποια Δημοκρατία;..
      Όλο το κείμενο του Μπαξεβάνη, είναι μια ατσαλη αλλά έντεχνη μορφή καταγγελίας της φασιστικής συμπεριφοράς του “δυσπροσαρμοστου” Χίου!
      Με τέτοιους “δημοκρατικούς” στοκους, είναι δυνατόν να αλλάξει κάτι??? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.

      1. ασε ρε …μια χαρά τα είπε η κοπελα!
        ειδαμε και απο ολους τους ΔΕΞΙΑΡΕΣ δημοσιογραφους ΣΥΜΠΑΡΆΣΤΑΣΗ ΦΟΥΛ….

  12. Γράφει αυτά που γράφει γιατί ξέρει ότι έρχεται κι η σειρά του..για εντελώς διαφορετικούς λόγους βεβαια όμως ψυχανεμιζεται το τι έρχεται οσονοπω..
    Σιγά μη νοιαστηκε για τον Στέφανο, απλά χτυπάει το καμπανάκι στο ‘Σφυριζα’ γιατί προβλέπει πολλά και φοβάται μην έρθει η σειρά τους

    1. Ο/Η Γιατί πονάν τόσο οι νεοδημοκράτες με όποιον θίγει το θέμα; λέει:

      Τουλάχιστον αυτός δεν κωλώνει και γράφει. Εσύ όμως στεναχωριέσαι βλέπω. Είσαι σε καμιά επιτροπή χωμένος και φοβάσαι μη ξηλωθεί το πουλόβερ και χάσεις τη μάσα;

  13. Αφού «στόλισε» τον Στέφανο με διάσπαρτες χυδαιότητες στο κείμενο του, δήθεν ξετυλίγοντας τις σκέψεις ανησυχίας που τον ζώνουν για την ύποπτη σιωπή που επικρατεί για την απόπειρα δολοφονίας ενός δημοσιογράφου, βουτάει το δάχτυλο στο μέλι που δεν είναι άλλο από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα που καταγγέλει ο Στέφανος, προκειμένου να τα εκμεταλλευτεί για λογαριασμό του αριστερού «μαγαζιού».
    Κύριε Βαξεβάνη, η υποτιθέμενη ανησυχία σας για το δήθεν καθεστώς δολοφονίας δημοσιογράφων που φαντασιώνεστε να εδραιώνεται στην Ελλάδα είναι αέρας κοπανιστός διότι αφενός τους πουλημένους δημοσιογράφους δεν τους δολοφονούν και αφετέρου αν στην Ελλάδα πειράξουν κάποιον που δηλώνεται ως αριστερός, οι προστάτες τους, τα ΜΜΕ θα το λιβανίζουν για δεκαετίες στα δελτία τους.

    1. Στολίζει τον Χίο όπως τον έχει στολίσει ο Χίος δέκα φορές παραπάνω. Παρά τις ιδεολογικές διαφορές όμως είναι από τους λίγους που φωνάζει ότι πήγαν να σκοτώσουν έναν άνθρωπο και δεν ασχολείται κανείς… Και κυρίως στο κόμμα του ασκεί κριτική. Αλλά μάλλον κάνας τελειωμένος νουδούλος θα είσαι και σε πονάει που αρχίζουν να αυξάνονται οι φωνές για διαλεύκανση.

  14. Δεν τον συμπαθούσα τον Βαξεβάνη αλλά εδώ σε αυτή την υπόθεση του βγάζω το καπέλο. Ο μοναδικός από τους μεγαλοδημοσιογραφίσκους του συστήματος που φέρθηκε αντρίκια και μπράβο του.

  15. Βαξεβανη, μαζι με τον Τσιπρα συνταξατε το αρθρο;
    Και τον ξεφτιλιζεται, και προσπαθειτε να καλυψτε το πισινο σας, εκφοβιζοντας και προειδοποιωντας παρομοιους αυτουργους τετοιων ενεργειων, οτι εχετε γνωση και μη τολμησουν.

  16. Τί έχει κάνει πια ο Χίος και οι συνάδελφοι του μιλάνε έτσι γι αυτόν; Δεν ασχολούμαι με το διαδικτυακό τσούρμο και τις παπάρες τους και μπλέκουν δημοσιογράφους επειδή είναι ανεγκέφαλα κομπλεξικά γουρούνια και γουρούνες αλλά όποτε τον έχω ακούσει τον Χίο να μιλάει αυτά που λέει είναι αλήθειες. Αυτοί που γεννήθηκαν την ίδια εποχή με τον Χίο και πιο παλιά ακόμα ή αυτοί που ασχολούνται περισσότερο με τα πολιτικά στην χώρα λένε τα ίδια που λέει ο Χίος και έτσι θα πρεπε να είναι όλοι οι δημοσιογράφοι. Τώρα για κάποια κοσμητικά επίθετα που λέει, εντάξει οι άλλοι δημοσιογράφοι θα τα χρησιμοποιούν κρυφά. Δεν ξέρω τι έχει κάνει ο Μπαξεβάνης και αν είναι προδότης

  17. τουλαχιστον ο Κωστας ΓΡΑΦΕΙ για την αποπειρα και για μερικες “τσουχτερες” λεπτομεριες, της οποιες πολλοι θα διαβασουν τωρα, μεσω του . Η πουστριτσες π.χ Ευαγγλεταος ουτε 1 φωρα δεν την ανεφερε.
    Τον πας δεν τον πας, ο τυπος παιρνει θεση και αυτο εχει σημασια.
    Η σιωπη ειναι συνενοχη

  18. Δεν ντρέπεσαι ρε;για κσποιους ισως κσι διαταραγμένης λειτουργίας ο σνθρωπος;,ποση ξευτίλα μπορει να κρύβεται πίσω από κάτι καθωσπρέπει ανθρωπάκια που με την ιδιότητα του δημοσιογραφου μπορούν να χαρακτηρίζουν όπως αυτοι γουσταρουν έναν συνάδελφο τους που πιστεύει ότι η δημοσιογραφία δεν μπαίνει σε καλούπια; ;Προσωπικά θα σου συνιστούσα καλύτερα να μασάς παρά να μιλας

  19. στην ελλαδα δεν υπαρχει καμια δημοκρατια. κοινοβουλευτικη δικτατορια εχουμε εδω και δεκαετιες. δωστε στην δημοσιοτητα τα στοιχεια και γκρεμιστε τον γουρλοματη κουλη ή αλλιως τερη χρυσο, για να παρει σειρα ο επομενος. χειροτερος απο αυτον, αποκλειεται να υπαρχει.

  20. μπουρδολογίας το ανάγνωσμα ότι γράφει!!!

  21. Όταν φτάνει και ο Βαξεβάνης, που ο Χίος τον έχει περάσει πριονοκορδέλα, να ζητάει να σταματήσει η ομερτά καναλιών και κομμάτων γύρω απ΄την απόπειρα δολοφονίας καταλαβαίνετε ότι είναι σοβαρά τα πράγματα. Μέχρι και η ΕΣΗΕΑ που έχει διαγράψει τον Χίο έβγαλε ανακοίνωση. Απ ότι φαίνεται πλησιάζει ο οικονομικός όλεθρος και τα κρατικά μέτρα (φίμωση των διαδηλώσεων κτλ) δεν θα είναι αρκετά για να προστατέψουν τους μεγαλόσχημους λεχρίτες. Θα χρειαστούν και παρακρατικά κόλπα…

Comments are closed.