ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ η προϊσταμένη της εφορίας Χαλκίδας και άλλη μια υπάλληλος

Κοινοποίηση:
xalkida-mak2

Προσωρινά κρατούμενες κρίθηκαν, μετά τις απολογίες τους, η προϊσταμένη και μια ακόμη υπάλληλος της ΔΟΥ Χαλκίδας που εμπλέκονται στην πολύκροτη υπόθεση εκβιασμών.

Στις δηλώσεις που έκανε ο συνήγορός τους, λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης, τόνισε πως τόσο η διευθύντρια όσο και η συνεργάτιδά της θα ασκήσουν προσφυγή.

«Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, διατάχθηκε η προσωρινή κράτηση της διευθύντριας της εφορίας Χαλκίδας και μιας εκ των συνεργατών της. Οι κατηγορούμενες θα ασκήσουν τα νόμιμα δικαιώματά τους και συγκεκριμένα θα ασκήσουν το δικαίωμα της προσφυγής κατά της συγκεκριμένης διάταξης, με δεδομένο πως η διάταξη αυτή στηρίζεται στην πιθανολόγηση διάπραξης από τις ίδιες ενδεχομένως και νέων αδικημάτων, χωρίς να καθορίζονται ποια είναι αυτά. Θεωρούμε πως όλο αυτό είναι μια εφεύρεση η οποιά στηρίζεται τόσο στην πίεση των ημερών όσο ικα στην αδιανόητη δήλωση του υπουργού κ. Χατζηδάκη, που είπε πως αυτός δεν στηρίζει κλέφτες, λες κι έβγαλε απόφαση ήδη… τώρα περιμένουμε την επιβολή της ποινής. Θεωρούμε πως η διάταξη αυτή θα καταπέσει στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών» είπε χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ο ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ Η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

  2. Με παλιο μπασοκ ορθοδοξο 10,000 διναμε μπουρμπουαρ στη σερβιτορα στα μπουζουκια…

  3. θυμιζει τις καλες εποχες τοκογλυφων και εκβιαστων της θεσνικης πριν 10 χρόνια, με τον προεδρο που στηριζε ανοιχτά την υποψηφιοτητα του Καραμπερη στα μπαράκια της αρετσού και συνθημα: με καθαρα χερια. και τον μακαριτη λαρισαιο εφοριακο πρωην ΣΔΟΕ με τα 8 παιδια που πληρωσε εκατονταδες χιλιαδες ευρω για να γλυτωσει την φυλακη. αλλα η μαφια ανταμοιβει. ολα τα παιδια του τοτε εφοριακου βολεμένα σε θεσεις ρουφ σε καζινο, αεροδρομια, ραδιοφωνα κλπ.

  4. Τις κοπέλες πιστεύω και όχι το Χατζηδάκη. Ο Χατζηδάκης έβγαλε και απόφαση. Με τον ίδιο τρόπο βάλανε στη φυλακή όλη τη Χρυσή Αυγή. Με τον ίδιο τρόπο, το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ θα βγάλει το πόρισμα που θέλουν. Για να εξηγούμαι: Δεν υποστηρίζω ότι αυτές είναι αθώες ούτε ένοχες. Είμαι όμως σίγουρος ότι οι ανακριτές / εισαγγελείς / δικαστές εκτελούν εντολές άλλων και ΔΕΝ είναι αξιόπιστοι.

  5. ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ …
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΑΓΕ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ …
    ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΟΟΟΟΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ !! ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΟ !!

Comments are closed.