Τι αναφέρει ο Μάνος Δασκαλάκης για την Ρούλα: “Με την κατηγορούμενη θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει”(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
9ddf66b31a384bceb31aab3fae248e46_XL

Σπάει την σιωπή του ο Μάνος Δασκαλάκης και αποκαλεί για πρώτη φορά την Ρούλα «κατηγορούμενη». Μιλώντας στον ΑΝΤ1 δεν αναφέρει καθόλου το όνομά της και τονίζει ότι «θα τα πούμε εκεί που πρέπει».

Μάλιστα μεταξύ άλλων δήλωσε: «Θέλω να σας τονίσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου. Όσον αφορά την κατηγορούμενη και τον διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι».

Ο δικηγόρος του κ. Καράμπελας, περιέγραψε έναν άνθρωπο σοκαρισμένο και αδύναμο να διαχειριστεί τα όσα συμβαίνουν και τον θάνατο των τριών του παιδιών.

Ο διάλογος Ρούλας-Μάνου στο κρατητήριο

Νωρίτερα, μέσα από το κρατητήριο η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλώντας στο STAR, αναφέρθηκε στον διάλογο που είχε με τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Και τι να κάνω εγώ; Να βάλουν εμένα και τον πατέρα μου μέσα;» φέρεται να της είπε ο Μάνος Δασκαλάκης, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ίδια η 33χρονη κατηγορούμενη για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Η 33χρονη δήλωσε επίσης πως δεν αντέχει.

«Όχι δεν αντέχω άλλο. Δεν έχουν στοιχεία. Έγινε για να γίνει. Είναι άδικο. Μίλησα σήμερα το πρωί με τον Μάνο. Μου είπε ότι θα υπερασπιστεί την κατηγορία για να τον πάρουν για δουλειά. Έχουν πέσει όλοι να με φάνε, μου είπε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας».

 Ο Μάνος, σύμφωνα με την ίδια, φοβάται να μην μπει φυλακή.

Νωρίτερα, σε δηλώσεις της η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, είπε ότι:

«Έχει αποστασιοποιηθεί πλήρως από την κόρη μου, δεν απαντά και δεν σηκώνει τα τηλέφωνα, είναι εξαφανισμένος».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.