Τη νομική οδό θα ακολουθήσει ο δήμος Ανατολικής Σάμου για τις επιτάξεις ιδιωτικών εκτάσεων

Κοινοποίηση:
prosfiges

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου κάνει κάθε προσπάθεια να μπλοκάρει την επίταξη  ιδιωτικών εκτάσεων στη περιοχή “Ζερβού” Βαθέος, που αποφάσισε η κυβέρνηση για τη δημιουργία κλειστού κέντρου μεταναστών και γι’ αυτό εξετάζει να ακολουθήσει τη νομική οδό.

Όπως γράφει το Samos24: “Ο Δικηγορικός σύλλογος Σάμου σε συνεργασία με τους Νομικούς Συμβούλους του Δήμου Σάμου και τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, ο οποίος εξουσιοδοτήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο να προχωρήσει σε διαδικασίες ακύρωσης των πράξεων της Διοίκησης, αποφάσισε να διορίσει την Δευτέρα,  17 Φεβρουαρίου, τρεις Δικηγόρους μέλη του Δ.Σ Σάμου, οι οποίοι σε συνεργασία με το Νομικό Τμήμα του Δήμου και με Δικηγορικό γραφείο Αθηνών που εξειδικεύεται στο Διοικητικό Δίκαιο να ασκήσουν ενώπιον του ΣτΕ αλλά και του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου τις δέουσες διαδικασίες κατά των πράξεων της Διοίκησης που αφορούν την επίταξη ιδιωτικών εκτάσεων στη περιοχή “Ζερβού” Βαθέος του Δήμου Ανατολικής Σάμου, καθώς επίσης και κατά κάθε άλλης συναφούς διοικητικής πράξεως και Υπουργικής αποφάσεως σχετικής με το καθεστώς και τη λειτουργία της δομής στην ως άνω θέση”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δεν θα κάνει τίποτα ο Δήμος.
    Το ελληνικό κράτος δεν χάνει δίκη, όσο παράνομα και αν ενεργεί.
    Και αν χάσει δεν εφαρμόζει ποτέ τους νόμους.
    Τα λαμόγια σε αυτή τη χώρα που κυβερνούν εναλλάξ, κάνουν ότι θέλουν παραβιάζοντας σύνταγμα και νόμους.

  2. ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΣΑΜΙΟΤΕΣ!!!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ “ΚΛΕΜΕΝΑ” ΧΩΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΩΣΤΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ…ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ…ΠΡΩΤΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΨΥΡΙΖΟΚΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΛ…ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΕ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ…ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ Ε ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ

  3. ΕΠΙΤΑΣΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ.

Comments are closed.