Την πλάνεψε η ..ντόλτσε βίτα! Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αχώριστη με τον ηθοποιό Διαμαντή Καραναστάση – Οι βόλτες στην παραλία (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Αχώριστοι δείχνουν να είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον ηθοποιό Διαμαντή Καραναστάση ο οποίος υπήρξε Υπεύθυνος Στρατηγικής και Επικοινωνίας από την εποχή που ίδρυσε το κόμμα της.

Στις 8 Δεκεμβρίου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου βρέθηκε μαζί με τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη στην παραλιακή. Μάλιστα, ο κ. Καραναστάσης δημοσίευσε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικές φωτογραφίες, με τη λεζάντα «the lady and the tramp!».

Δείτε εδώ την σχετική ανάρτηση που έκανε ο Διαμαντής Καραναστάσης:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Για αυτό δεν θα πάμε πότε μπροστά γιατί ο Έλληνας είναι ραγιάς ξεχνάτε τη βουλή υπήρχε όταν προέδρευε η συγκεκριμένη και πως την κατάντησαν μετά; Αλλά τέτοιους πολιτικούς θέλετε αυτή σας αξίζουν μακάρι να υπήρχαν και άλλη σαν τη Ζωή με σθένος τζαμπουκα και πατριωτησμο και πάντα σταθερή στα πιστεύω της και όχι γυρολόγος κωμάτον όπως πολύ άλλη αλλά ο βλαμμένος ραγιάς κρίνει τον πολιτικό από την εμφάνιση και όχι από τα πεπραγμένα φάτε τότε μοντελάκια παλιό ραγιάδες και διαβάστε ότι μαλάκια σας πασάρει το βλακωμακελοιο ελπίζω να δημοσιεύσετε το σχόλιο αν όπως διατρανονετε ότι είστε Δημοκράτες

  2. Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΕΥΦΥΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΣΧΗΜΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΑΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ!!!!!!!!

  3. Το κουνιατραμπαλο βλεπεις γινεται και εξερευνητης παραλιας Η ζωητσα εχει τασεις στην εξερευνησεις γενικως

  4. χρήμα με ουρά, μόνο για να ανοίξεις την πόρτα του γραφείου της θέλεις θέλεις ένα τάληρο χιλιάρικα και όσο προχωράει η υπόθεση ανοίγουν οι κάνουλες

  5. Αυτη δεν ειναι παντρεμενη μ’ενα ναυτικο;Αλλα κι ο αλλος,ο “διασημος(???) ηθοποιος και σκηνοθετης”,πρεπει να ειναι κρυφαδερφη και να του τον φοραει η αλογομουρα με στραπον και να του λεει “ετσι Αλεξη,παρε το απεχθες,παρε το παρανομο,παρε και το επονειδιστο”.

    1. χαχαχα!!! ρε κουφαλα μαναβη εγραψες…Ευγε!!

  6. Μην ενοχλείτε! Τα παιδιά ζουν τον έρωτά τους….

Comments are closed.