Τεράστια αλλαγή! Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι είδαν την Δήμητρα Λιάνη στην εκκλησία – Τι δήλωσε για την Θεία Κοινωνία (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Με μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, προσήλθε να κοινωνήσει η Δήμητρα Λιάνη.

Ο πατέρας Τιμόθεος ενημέρωσε για την επίσκεψη της Δήμητρας Λιάνη στην εκκλησία, ενώ μετέφερε την άποψή της για τη θεία κοινωνία.

Η ανάρτηση του Πατέρα Τιμόθεου για την Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου
«Ήρθε απροειδοποίητα στην δεύτερη θεία Λειτουργία στην Αγία Τριάδα Ν. Φιλαδέλφειας και μετάλαβε των Αχράντων Μυστηρίων η κ. Δήμητρα Παπανδρέου δεν θα αποτελούσε βέβαια αυτό λόγο για δημοσίευση αν δεν ζητούσε κάποιος από τους παρευρισκομένους την άποψή της για όσα λέγονται τελευταία σχετικά με την Θεία Μετάληψη, ” Η Πίστη σώζει και στην Πίστη δεν κάνουμε εκπτώσεις ούτε αμφιβόλους λογισμούς” ήταν η απάντησή της. Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στον Ναό και στάθηκε για αρκετή ώρα κοιτάζοντας το ανεγειρόμενο γειτονικό γήπεδο της Α.Ε.Κ.».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Μωρε εγώ είχα την Τασία και μάθαινα άμεσα τα νέα του Τιμόθεου και της Μιμης αλλά συχωρεθηκε….

  2. …Να κρατήσει την Έλλη Στάη. Μπάζο έγινε η Μιμή…

    1. Κολογρια εγινε κ η Σταη μη την βλεπεται την τβ βαμενη σαυρα ειναι. Η Λιανη ειναι καλος ανθρωπος τουλαχιστον

  3. δεν μπορώ να καταλάβω, αυτή η βρόμα που πηγαίνει στην εκκλησία είναι όλη μέρα σε μάγισσες και χαρτορίχτες για να της πούνε το μέλλον και το τι θα συμβεί, αλλά πραγματικές μάγισσες από αυτές που έχουν επαφές με δαιμονικές καταστάσεις.

  4. ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΜΕ ΤΗ ΡΙΓΕ ΓΡΑΒΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΙΖΕΣ, Ο ΔΕΞΙΟΣ….ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ….
    Ε ΡΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΟΥΡΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ!!!!!
    ΧΙΕ, ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΑΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!

  5. Εγώ της τον σφύριζα (τον σκοπό) με το συμπάθειο. Έχει ακόμα αυτό το στυλ του ακράτητου άγριου αλόγου. Πολύ μανάρι. Έτρωγε καλά ο πρόεδρος. Τώρα άντε να τη βγάλει με την Αχτσίγλουγλού, τη Μαναβέρα και την Δεκαοχτούρα.

  6. Δηλαδή ένας από τους πιστούς ρώτησε την πιο κατάλληλη να πει την γνώμη της για την θεία κοινωνία,την Δήμητρα,σαν ειδικός που είναι,αετός ο πιστός,αλλά και ο παπάς…Α ρε αθάνατο ΠΑΣΟΚ….

Comments are closed.