Τα προβλήματα της Τζούλιας Νόβα μετά τον χωρισμό: «Ψάχνω μεγάλο σπίτι στα βόρεια για να χωράνε τα ρούχα μου»

Κοινοποίηση:
1

«Όταν πήγα να τα μαζέψω το κατάλαβα… Νομίζω θα έπρεπε να κάνω αρκετές δωρεές για να χωρέσουν σε οποιοδήποτε σπίτι» ανέφερε το γνωστό μοντέλο από την Ουκρανία που το καλοκαίρι χώρισε από τον επί 12 χρόνια σύντροφό της, Γιάννη Μάρκου


Στην κάμερα του Happy Day και την Ελένη Μουστάκη μίλησε η Τζούλια Νόβα, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον πρόσφατο χωρισμό της από τον -παρ’ολίγον σύζυγό της- επιχειρηματία real estate, Γιάννη Μάρκου.

«Με τον Γιάννη είμαστε πάρα πολύ καλά, έχει ηρεμήσει κι εκείνος κι εγώ. Μετά από τόσα χρόνια πλέον είμαστε οικογένεια. Μπορεί να μην έχουμε πλέον τη σχέση την ερωτική, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια φιλική σχέση. Ο Γιάννης είπε κάποια πράγματα για μένα πάνω στα νεύρα του, δεν ελέγχει τον εαυτό του σε τέτοιες καταστάσεις» ανέφερε η ίδια.

«Το ξέρω ότι ο Γιάννης έχει νέα σχέση, πάνω απ’ όλα είμαστε φίλοι. Ο χωρισμός ήταν μια πολύ μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου. Μετά από τόσα χρόνια χρειαζόμασταν μια εξέλιξη. Όταν είπα στη μαμά μου ότι χωρίζω, έκλαιγε, δεν το περίμενε» συνέχισε.

Όσο για την μετεγκατάστασή της σε νέο σπίτι, εξήγησε: «Είμαι ακόμα σε φάση που ψάχνω να νοικιάσω σπίτι. Αυτό που ζητάω είναι δύσκολο να βρεθεί. Θέλω μεγάλο σπίτι στα βόρεια να χωράνε τα ρούχα μου και μεγάλο κήπο για τα σκυλιά μου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. μεγάλο σπίτι στα βόρεια… δηλ με λίγα λόγια ψάχνεις για (σχεδόν) έναν οποιοδήποτε κομμουνιστή.

  2. Αυτοί που σχολιάζουν είναι φτωχοί και τους ενοχλεί το πρόβλημα της αποθήκευσης; Οι περισσότεροι δεν πανε να φάνε και να πιούνε έξω κάθε βδομάδα τουλάχιστον; Πού τα βρίσκουν τόσα λεφτά; Ένας καφές έχει σχεδόν 5 ευρώ και τόσος κόσμος τρώει συνέχεια έξω; Όλα γεμάτα είναι και όλοι είναι στα μεζεδοπωλεία. Αυτοί που είναι φτωχοί και δεν έχουν ρούχα όπως αυτή η ψωνισμένη αλλοδαπή πού βρίσκουν τα λεφτά και τρώνε έξω και βρίζουν αυτήν ;

  3. Και απο που τα βρηκες τα πολλα τα ρουχα;;;;;;;;;τα σκυλια πως τα συντηρεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;το μεγαλο σπιτι πως θα το αποκτησεις;;;;;;;;;;;;;;;;πως θα το πληρωνεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;τι δουλεια κανεις και θες να ζεις πλουσια σε τοοοσο νεαρη ηλικια;;;;;;;;;;;;;;;;αλλοι ξενυχτανε και τους τρωνε τα δρομολογια για να φανε μονο και μονο 1 κομματι ψωμι.εσυ τι επαγγελεσαι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;τοσα λεφτα απο τον τροχο της τυχης;;;;;;;;;;;ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Ζητείται αρσενικό με τεράστια….τσέπη, να αποκαταστήσει το κορίτσι.

  5. Βρε παιδιά ενας λεφτάς να την συντηρήσει ….με λίγα λόγια ζητητε μαλακας να της τα ακουμπάει

  6. Τόσα δίνω… Πόσα θές;…. Στα λαλαδικα πουλάνε αυτό που θες..

  7. έλα ένας παππούς πλούσιος να βολέψει το κορίτσι..

  8. Στα νοτια να μην στα πιανει η υγρασια . …. και προσεχε μην σου σκιστει κανενα καλσον . αιντε

  9. Κι έναν μεγάλο λούτσο, με φουσκωμένο πορτοφόλι.

  10. Έλα στους μαύρους, μωρό μου…Την έχουν μεγάλη την…καρδιά….

  11. Μετάφραση: Ψάχνει πλούσιο “χορηγό” στα βόρεια προάστια…

  12. Αράπης με μεγάλη… καρδιά, σου κάνει;
    Tελικά ποια είναι πιο μεγάλη;;;;; αυτή ή η Μέρκελ; οέο…

  13. Μεγαλο σπιτι για τα ρουχα και μεγαλο πορτοφολι για τα εσωρουχα θες εσυ…

  14. Βρες μεγάλο σπίτι στα βόρεια, μενε εσύ στον κήπο και βάλε τα σκυλάκια μέσα, γιατί σίγουρα τ αξίζουν περισσότερο από σένα. Άι παράτα μας, κοριτσάκι μου…

Comments are closed.