Κοζάνη: Απαγόρευση κυκλοφορίας για όλα τα οχήματα στη Γέφυρα Σερβίων

Κοινοποίηση:
servion

Λόγω των εργασιών συντήρησης, κλειστή θα παραμείνει για όλα τα οχήματα η Υψηλή Γέφυρα Σερβίων, την Κυριακή 28 Απριλίου 2024, από τις 10:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, η γέφυρα Σερβίων θα παραμείνει κλειστή καθώς πρόκειται να πραγματοποιηθούν δοκιμαστικές φορτίσεις στα τμήματα που ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ενίσχυσης και αποκατάστασης.

Όπως ανακοίνωσε η Τροχαία Κοζάνης, η κυκλοφορία των οχημάτων από Αθήνα, Λάρισα για Κοζάνη θα διεξάγεται μέσω του αυτοκινητοδρόμου (Ε92) για Τρίκαλα – Καλαμπάκα, Εθνική Οδός Τρικάλων – Γρεβενών, Εγνατία Οδό προς Κοζάνη και από Αθήνα, για Κοζάνη μέσω της Εθνικής Οδού Λάρισας – Κοζάνης, Ελασσόνας, Δεσκάτης, Γρεβενών, Εγνατίας Οδού για Κοζάνη και αντιστρόφως.

Επίσης όλοι οι οδηγοί των οχημάτων που κινούνται στην Επαρχιακή Οδό Κοζάνης – Ρυμνίου, κατά τη διέλευση τους από τη Γέφυρα του Ρυμνίου δεν πρέπει να υπερβαίνουν την ταχύτητα των 40 χλμ/ώρα. Από τις παραπάνω απαγορεύσεις εξαιρούνται όλα τα οχήματα άμεσης ανάγκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Στο Μακελειό γράψαμε στο παρελθόν και το ανέβασε φυσικά ο Χίος ότι η γέφυρα είναι τελειωμένη.Το μόνο που κάνουν τώρα προφανώς είναι να τα παίρνουν.Οι κολώνες της γέφυρας στον πάτο αυτής είναι πραγματικό ερείπιο.Η διάβρωση είναι μη xειρότερα.Τα αντισεισμικά στην άσφαλτο της τα ίδια.Τα σίδερα μέσα στο τσιμέντο σκούριασαν και στραβωσαν κάτι που μπορεί να το δει ο κάθε ένας εφόσον άνοιξε στην μέση.Με λίγα λόγια κοροϊδεύουν εδώ και τουλάxιστον δύο έτη τον κόσμο.Για να γίνουν επισκευές στην γέφυρα αυτή εφόσον είναι ως γνωστό τεxνίτή πρέπει να αδειάσει όλη η λίμνη κλείνοντας το κάθε φράγμα αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί γιατί μετά από τόσα έτη μετατράπηκε σαν θάλασσα από ψάρια και η βιολογική καταστροφή θα είναι τεράστια ως και επικυνδινη για την υγεία των πολιτών Δεν την κάνανε συντήρηση καμία μα καμία φορά εδώ και 50 έτη.

Leave a Response