Τα… πάρτι γενεθλίων καλά κρατούν! Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος πέντε νεαρών που έκαναν πάρτι σε σπίτι

Κοινοποίηση:
Patra-party

Δικογραφία και πρόστιμα σε βάρος πέντε νεαρών, βεβαίωσαν αστυνομικοί του Α.Τ. Βορείου Πηλίου, διότι οργάνωσαν συγκέντρωση σε σπίτι με αφορμή γενέθλια φίλου τους και κατηγορούνται για παραβίαση των μέτρων πρόληψης ασθενειών.

Η συγκέντρωση έγινε την Κυριακή (22/11) σε σπίτι στη Μακρινίτσα και αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου φαινόταν ένας 25χρονος να έχει καλέσει τέσσερις φίλους του 25, 21, 20 και 24 χρονών και να διασκεδάζουν, παρά το lock down.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr σε βάρος των νεαρών, που δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτόφωρου, σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ βεβαιώθηκαν πρόστιμα 3000 € κατά του 25χρονου, στο σπίτι του οποίου έγινε η συγκέντρωση και 300 € για τον καθένα από τους άλλους συμμετέχοντες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Haris Tz
    @HarisTzi
    Ο άλλος που έκανε πάρτι στο Πήλιο με τέσσερα άτομα, δεν πιάστηκε επ’ αυτοφόρω, ταυτοποιήθηκε και σε χρόνο dt έφαγε πρόστιμο από φωτογραφίες που ανέβασε στο διαδίκτυο.
    Για την 11άδα του Βερβεσού ελπίζω να μην ισχύουν άλλοι νόμοι και να μην το πάνε λάου λάου μέχρι να ξεχαστεί…
    Να μην ξεχνιόμαστε και για τον Πολάκη – τον σαχλαμαρόμαγκα- τον αρκουδιάρη (ελέω Σάββόπουλου),προσθέτω εγώ.
    Αλλά δυστυχώς οι κατσαρίδες και τα τρωκτικά (η ονοματοδοσία ελέω κ. Έβερτ) χαίρουν μιας κάποιας ασυλίας.
    Όπως λέει και ο ποιητής “μπήκαν στον πόλη οι εχθροί (όπου εχθροί κατσαρίδες και τρωκτικά) και εμείς καθόμασταν και συνεχίζουμε να καθόμαστε στους καναπέδες”.
    Δουλεύουν υπόγεια (σαν κατσαρίδες και τρωκτικά που είναι) ακόμη και την δικαιοσύνη την έχουν κάνει δική τους. Πότε ρε πρόλαβαν να συνεδριάσουν τα κωλοόργανά του ςκαι να βγάλουν την κατάργηση των πορειών αντισυνταγματική κόντρα σε όλους τους συνταγματολόγους (ανάμεσα σου και αριστεροί) , κόντρα στο ΣτΕ κλπ κλπ.
    Οι εχθροί (κατσαρίδες-τρωκτικά) είναι παντού.
    ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ.

Comments are closed.