Τα “διαλύει” όλα ο Χρυσοχοΐδης! Απόφαση – βόμβα. Για ποιον χτυπάει η “κουδούνα”; (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
mixalis_xrysoxoidis_

Φαίνεται πως ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έχει μπει στο πετσί του… υπουργού Προστασίας του Πολίτη για τα καλά.

Και δείχνει ξεκάθαρα πως θέλει να φτιάξει από την αρχή την Ελληνική Αστυνομία.

Σήμερα λοιπόπον έγινε γνωστό πως με εντολή αποδεσμεύονται δεκάδες αστυνομικοί από φρουροί VIP προσώπων.

Η αποδέσμευση αυτή αφορά πολλούς αστυνομικούς που είχαν διατεθεί για την προσωπική ασφάλεια αρχηγών κόμματων που όμως δεν εξελέγησαν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, πρώην βουλευτών και ευρωβουλευτών, μελών της προηγούμενης κυβέρνησης και πρώην γενικών γραμματέων υπουργείων.

Οι εν λόγω φρουροί επανέρχονται κανονικά από αύριο στις οργανικές τους θέσεις. Το ίδιο ισχύει και για το ένστολο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. που βρίσκεται στα γραφεία μη εκλεγμένων βουλευτών και ευρωβουλευτών.

Επιπλέον, σχετική διαταγή της ΕΛ.ΑΣ. προβλέπει να μειωθούν οι αστυνομικοί των υπουργών (σε τέσσερις) και των Υφυπουργών (σε δύο), ενώ οι γενικοί γραμματείς δεν θα έχουν κανέναν αστυνομικό πλέον.

Παράλληλα, τονίζεται, ότι εκλεγμένοι βουλευτές και ευρωβουλευτές δικαιούνται έναν αστυνομικό, ο οποίος όμως δεν πρέπει να ανήκει στην Αμεση Δράση και τις υπηρεσίες ασφάλειας.

apofasi_

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Υπουργέ τι θα κάνεις με αυτούς που έδιναν τελεσίγραφα στην Athnesvoice και όχι μόνο και είχαν και παραρτήματα τρομοκρατίας μέσα στα πανεπιστήμια; Για να μην πω με τις μαστιγώσεις σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους και τις δολοφονίες στις φυλακές. Άσε να λένε ότι θέλουν εδώ μέσα και αλλού. Οι μπαχαλάκιδες είναι που δεν έχουν τι να κάνουν και έχουν κατουρηθεί μην πάνε μέσα. Ξεβρόμισμα υπουργέ… δώσε πόνο

  2. Δεν αποδεσμεύει κανέναν.Θα τους στείλει να φυλάνε τους εκλεγμένους γόνους της ΝΔ και τους δημοσιογράφους που θα λιβανίζουν τον Κούλη.

  3. ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ 10.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΑΛΟ ΥΠΟΡΓΟ; ΑΥΤΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΩΡΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ.

    1. xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
      Ολόσωστος φίλε μου αλλά η πλάκα κανένα μεγάλο κανάλι δεν το λέει.Το έχουν κάνει γαργάρα και τον λιβανίζουν μέρα νύχτα.

  4. Αυτον τον χρυσαλιτη τον θυμαμαι απο παλια που κουβαλουσε μαζι του οπου πηγαινε συνοδεια τουλαχιστον 10 μπατσους και κανα 2-3 μοτοσυκλετιστες,κατα ταλλα αποδεσμευει για να βαλει τα δικα μας παιδια.

  5. Κ ζήσαν αυτοί καλά κ μεις καλύτερα…..τωρα πες μας κ την κοκκινοσκουφίτσα αφού εμπεδώσαμε καλα το παραπάνω.

  6. Ναι δεν τον ξέραμε από παλιά που η κάθε Κατίνα και ο κάθε σελέμπριτυ είχε αστυνομικό..
    Αυτά είναι για τα κανάλια και τους δημοσιογράφους.Άσε 2-3 μήνες να στεγνώσει το μελάνι και τα ξαναλέμε.

    1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ; ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΟΜΠΑΤΣΟΣ ΕΓΛΥΦΕ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΟΜΠΑΤΣΟΣ ΠΑΠΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΔΙΑΖΕΙ

  7. Ολα αυτα τα μετρα τα επικροτει ολος ο κοσμος η αντιδρασεις μονο απο τους αναρχοαπλυτους και τα κομμουνια και μερικοι προοδευτικοι του κ@λου …δημοσιογραφοι ????? προχωρα κ Χρυσοχοϊδη ο κοσμος ειναι μαζι σου!!!!!!

    ΄

  8. Γύρω στα 20 χρόνια δρούσε σχεδόν ανενόχλητη η 17Ν,μεχρις ότου μία απλή εκρηκτική μηχανή,που επρόκειτο κάπου να κάνει μια μεγάλη ζημιά,έσκασε ξαφνικά στήν αγκαλιά του δημιουργού της τόσο μαλακά,που μόνο τον τσουρουφλισε.Τοτε πιάστηκε η 17Ν,και εμείς ζούμε καλλίτερα.Ο Α.Στριγας έγραψε ενα σχετικό βιβλίο με την Τρομοκρατία στήν Ελλάδα.

  9. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ ΚΡΑΤΟΣ Ο ΤΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ ΟΡΘΙΟΙ , ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ & ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ , ΘΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΑΛΛΑ & ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ & ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΔΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ , ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΑ & ΣΩΣΤΑ , ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΕΞΟΥΣΙΑ , ΝΑ
    ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟΤΑΓΗ ΛΑΟ & ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗ .

  10. ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ , ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ , ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ , Η
    ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ & ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ
    ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΙΩΤΑΚΗ , ΑΛΛΑΞΕΤΑ ΟΛΑ

    1. Κ ζήσαν αυτοί καλά κ μεις καλύτερα…..τωρα πες μας κ την κοκκινοσκουφίτσα αφού εμπεδώσαμε καλα το παραπάνω.

  11. ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΦΡΟΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ…;;; ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΠΕΡΣΥΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ…;;; ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ…;;; ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΧΑ ΜΟΥ “ΕΠΙΑΣΕ” ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΞΑΓΑΝ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ…;;; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

    1. Πες τα ρε φίλε και μας ζάλισαν με το Χρυσοχοίδη.
      Ας μην έσκαγε η βόμβα στα χέρια του άλλου,ας μην υπήρχαν οι Αμερικάνοι που με την “κατάλληλη θεραπεία” στον άλλο που νοσηλεύονταν τυφλός και ετοιμοθάνατος να τα ξεράσει όλα χαρτί και καλαμάρι και θα σου έλεγα εγώ τι θα είχαν πιάσει.
      Επίσης περίμενε να του τραβήξουν λίγο το αυτί Σώρος και Ευρωπαίοι για τους λαθρο και μετά τα λέμε και εκεί.

Comments are closed.