Τα “έσπασαν” στο γραφείο του Αυγενάκη στο Ηράκλειο! Τι δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού

Κοινοποίηση:
avgenakis_iraklio1

Άγνωστοι εισέβαλαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκη, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Την είδηση «σχολίασε» ο βουλευτής της ΝΔ με ανάρτηση του στα social media, που κάνει λόγο για «τρομοκρατικές επιθέσεις».

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το cretalive.gr, μία ομάδα περίπου 10 ατόμων, εισέβαλε στο γραφείο του Λευτέρη Αυγενάκη και προχώρησε σε εκτεταμένες ζημιές. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω, οι εισβολές έγραψαν και συνθήματα στους τοίχους για τον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Στο γραφείο του κ. Αυγενάκη, σύμφωνα με το cretalive.gr, έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και η σήμανση.

Την είδηση «σχολίασε» ο Λευτέρης Αυγενάκης με ανάρτηση του στα social media, που κάνει λόγο για «τρομοκρατικές επιθέσεις». «Ο στόχος και οι μέθοδοι που επέλεξαν τα εν λόγω κατευθυνόμενα πρόσωπα, καθόλου δεν εξυπηρετεί τη μεθόδευσή τους» αναφέρει ο βουλευτής της ΝΔ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Καλα σας κανουν γιατι τους χαιδευετε ολους αυτους τους αλητες, που αποθρασυνθηκαν απο την Τσιπροπαρεα και δεν εννοειτε να τους τελειωσετε μια για παντα!!!!!!!!!!

  2. Πισω απο καθε βρωμια και ενας κρητικος τυχαιο δεν το νομιζω ολα τα επιθετα στιν κυβερνηση σε ακης τελειωνουν……….μαζι των τρισμεγιστο ΚΟΥΛΑΡΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

  3. Να ‘σαι μάνα του Αξαρλιάν και να βλέπεις αυτά τα πράγματα.

  4. Τις αναρτήσεις τι ανεβάζει μήπως και τον λυπηθούμε;
    Αν ήμουν νεοδημοκράτης θα φοβόμουν από δω και μπρος να κυκλοφορήσω έξω.

Comments are closed.