Τίποτα ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ “ακούτε προδότες”: Συγκέντρωση για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου

Κοινοποίηση:
αγωνας.png οκ

Αν νομίζουν οι προδότες ότι όλα τελείωσαν και ότι έκλεισαν τα κατάφεραν είναι γελασμένοι

Πορεία διαμαρτυρίας για το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου για να ακυρωθεί η προδοτική Συμφωνία έχουν οργανώσει στην Κατερίνη, όπως γράφουν οι διοργανωτές στοχεύουν σε μια ειρηνική μαζική διαδήλωση.

Δείτε την ανακοίνωση που έβγαλαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

“Οι προσπάθειες μας να ακυρωθεί η άδικη “συμφωνία” των Πρεσπών συνεχίζονται. Όλοι μαζί στους δρόμους να διαδηλώσουμε για την ιστορική μας κληρονομιά, για τον αυθεντικό ήλιο της Βεργίνας που δεν πρέπει να σταματήσει να λάμπει. Όλοι μαζί, σε μια ειρηνική πορεία εντός της πόλης, να φωνάξουμε συνθήματα για την Μακεδονία. Καθώς στοχεύουμε σε ειρηνική διαδήλωση, θα θέλαμε να παραστείτε όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας.
Καλούμε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους και την Εκκλησία να σταθούν δίπλα μας.
Γιατί η Μακεδονία μας είναι μια και είναι Ελληνική!!!
Γιατί η ιστορία δεν αλλάζει με μια υπογραφή!!!”

H συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα στις 17:00 στην πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Καλα ακομα να καταλαβετε οτι ολα αυτες οι ειρινικες μλκιες ειναι οτι ναναι? Τζαμπα χρονο χανετε και συν οτι οσοι σας βλεπουν γελανε….αιντε καθιστε στο σπιτακι σας και αποδεχτειτε το, δε μπορειτε να κανετε κατι.

  2. Μπραβο Γ.Χ.!!!!! Μπραβο για την κατερινη, μακαρι να μην τελειωσαν ολα!!! Οτι και να γινει, δεν πρεπει να ξεχασουμε!!!

  3. Συνεχιστε τις ειρηνικες διαδηλωσεις….. και το 1904-1908 ετσι ειρηνικα διαδηλωναμε , και το 1912 – 13 ετσι παλι ειρηνικα……

  4. Συγκέντρωση και πορεία για τα Ίμια και την Μακεδονία!
    Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 7μμ
    Λεωφόρος Μεσογείων και Κατεχάκη

    Η φετινή εκδήλωση μνήμης για τα Ίμια θα στείλει ένα ακόμη πιο ηχηρό μήνυμα στο εθνοκτόνο κατεστημένο: “Η Μακεδονία είναι μόνο Ελληνική!”.
    Στην πιο μάχιμη εθνικιστική συγκέντρωση ολόκληρης της Ευρώπης, με τους χιλιάδες αναμμένους πυρσούς, τις ελληνικές σημαίες και τα εθνικιστικά λάβαρα θα ακουστεί και φέτος στεντόρεια η φωνή της Εθνικής Αντίστασης.
    Το ανθρώπινο ποτάμι των χιλιάδων λαμπαδηφόρων Ελλήνων θα διασχίσει τους κεντρικότερους δρόμους της πρωτεύουσας και θα τραντάξει το ανθελληνικό σύστημα.

    ΙΜΙΑ ’96 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!

    ΕΛΛΑΔΑ ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ ΑΠΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕΧΡΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;
    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ! ΟΧΙ ΣΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Comments are closed.