Τάνια Τσανακλίδου: «Δεν περίμενα τίποτε καλύτερο απ΄ την δράκα απατεώνων που μας κυβερνά»

Κοινοποίηση:
tania_tsanaklidou_14_1-630x400

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η γνωστή τραγουδίστρια Τάνια Τσανακλίδου στην κυβέρνηση για την στάση που τηρεί σχετικά με την στήριξη των καλλιτεχνών εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού, με ανάρτηση της στο Facebook, που τονίζει:

«Με τις εκάστοτε εξουσίες ποτέ δεν τα πήγα καλά και πάντοτε κρατούσα αποστάσεις, γι αυτό και δεν θα μπω στη λογική να παρακαλέσω για βοηθήματα και ελεημοσύνες.

»Ένα σύγχρονο, δημοκρατικό κράτος οφείλει να μεριμνά για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες του κάθε φορά που κινδυνεύει η ζωή μας και η επιβίωση μας, όταν, μάλιστα, το ίδιο το κράτος αναστέλλει όλες τις επαγγελματικές μας δραστηριότητες.

»Δεν περίμενα τίποτε καλύτερο απ΄ την δράκα απατεώνων που μας κυβερνά.

»Να ξέρουν όμως ότι τους περιμένουμε στην κάλπη κι εκεί θα καταλάβουν μια για πάντα το πως αντιλαμβανόμαστε την ατομική και συλλογική ευθύνη. Οψόμεθα, κύριοι».

tsanaklidou

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Αχ ρε κακομοιρα δεν σε εχουν αναγκη σε καμμια καλπη τα πολιτικα σκουπηδια που κυβερνουν γιατι????ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝΕ SINGULAR LOGIK TOY ΣΙΩΝΙΣΤΗ ROCHILNT ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΙΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΜΕ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΙΘΑΓΕΝΙΕΣ……………ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ………….

  2. Καλά τα λες αλλά αυτά να τα έλεγες και με τον ΣΥΡΙΖΑ.Στις κάλπες τι θα ρίξεις?Πάλι τον Τσίπρα τον σωτήρα ή την απάτη ΚΚΕ?

    1. ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΟΥΛΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΤΗΣ SIEMENS ΚΑΙ ΤΗΣ NOVARTIS ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ. ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ;

      1. Είπα εγώ να ψηφίσει τον Κούλη?Εγώ προσωπικά ΧΑ θα ψηφίσω.Εσύ τράβα στο ΚΚ€

        1. ΠΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  3. «Δεν περιμεναμε τίποτε καλύτερο απ΄ την δράκα των αθεων κνιτων του μπεναρογια που μας ταλανιζει εδω και 100 χρονια»

  4. Ενώ Τάνια με την κυβέρνηση της πρώτης καιν τελευταίας φοράς αριστεράς του αγράμματου Τσίπρα ήταν όλα μια χαρά, έτσι; Καλό το παραμύθι σου αλλά δεν πουλάει πια γιατί σε αυτήν την μπανανία τους έχουμε δει όλους τους,

  5. Ωραία τα λες Τανια μου,φτάνει τα λεγόμενα σου να περιλαμβάνουν όλους τους κατα καιρούς κυβερνοντες. Οπως ακριβώς τους αξίζει δηλαδή.

  6. Τι λέει η βλαμμένη; Που ήταν αυτή όταν το 30% επί των προηγούμενων κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ/ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ ήμασταν άνεργοι για χρόνια και δεν μας έπαιρναν ούτε για δουλειές χαμάλη γιατί είχαν τους πάκις;;; Επειδή της κόπηκε η μάσα για 2-3 μήνες κάνει έτσι;;; Δηλαδή προτιμούσε να υπήρχαν νεκροί Έλληνες για να μπορεί να βγάλει 400€ μεροκάματο;;; Δεν βλέπει τι γίνεται στην Αμερική, στην Ισπανία και την Ιταλία, που όλα τα θύματα είναι μόνο από συγκεκριμένες περιοχές γιατί πρόλαβαν και επέβαλαν καραντίνα έστω και καθυστερημένα; Πουθενά δεν τους πιάνεις όλους τους καθυστερημένους αριστερούς και ψευτο-δεξιούς!

Comments are closed.