Δείτε πως έφτασε ο Μητσοτάκης στο ΜΑΤΙ για το μνημόσυνο! ΣΟΚ με την εμφάνιση της Μαριάννας Βαρδινογιάννη που φορούσε… (ΕΙΚΟΝΕΣ makeleio.gr)

Κοινοποίηση:
mitsotakis mati.1

Ρεπορτάζ: ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑΣ

Στο μνημόσυνο για τα 102 θύματα της εθνικής τραγωδίας στο Μάτι βρέθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το μνημόσυνο πραγματοποιήθηκε στο ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου.

mitsotakis auto

mitsotakis mati

mitsotakis mati.1

mitsotakis mati.2

mitsotakis mati.3

Το «παρών» έδωσε και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

mariana mati 2

mati patoylis

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Σαν δεν ντρεπονται! Ολα τα Μασωνικα αποβρασματα, πηγαν. Αισχος! υ.γ. Συνεχιστε, να τον λιβανιζετε. Γιατι οσο και αν προσπαθειτε, η αδυναμια σας, δεν κρυβεται! Δυστυχως!

  2. Αφού τους βομβαρδίσανε, τώρα πάνε να τους συλληπηθούν! Τέρατα…

    1. Γιατί να.μην πάνε να παίξουν το θεατράκι τους???Μήπως βρέθηκε κανείς συγγενής θύματος να τους σταματήσει? Όλοι το ρουσφετάκι τους να “εξαργυρώσουν”έστω και πάνω στις αθώες ψυχές που χάθηκαν

  3. Μπράβο στον κύριο Μητσοτάκη πού με την παρουσία του στο μνημόσυνο, τιμάει τα θύματα της τόσο μεγάλης τραγωδίας, που συγκλόνισε όλο τον κόσμο.(Μου άρεσε και το ντύσιμο τού, σεμνό, αξιοπρεπέστατο και κατάλληλο για πρωθυπουργό.)
    Αξιότιμε κύριε πρωθυπουργέ,δεν ξέρω τί καί πώς, αλλά κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν και αν κριθούνε ένοχοι,να περάσουν την πόρτα τον φυλακών χωρίς αναστολή τής ποινής.
    Μπράβο καί στην κύρια Βαρδινογιάννη που παρευρέθηκε και την τιμάει στα μάτια μου.

      1. Εσύ πρέπει να έχεις μεγάλο IQ πού κρίνεις κάποιον χωρίς να τον γνωρίζεις και απορώ πώς δεν σε έχουνε προσλάβει στην NASA.
        Στείλε ένα βιογραφικό και πού ξέρεις μπορεί και να σταθείς τυχερός και το βασικό να μιλάς και να γράφεις άπταιστα την αγγλική γλώσσα.
        Και τώρα κάτι ακόμη και για να μήν κουράζω τα δάχτυλα μου για να απαντήσω σε σένα.
        Αν τον γλύφω να μου κοπή ο @ούτσος.
        Αν δεν τόν γλύφω να σου κοπή ο δικό σου.
        Ο μόνος όπου με βολεύει είναι η πάρτη μου και ο ιδρώτας μου καί δεν φίλησα ποτέ ξένες ποδιές,διότι δεν περιμένω από κανέναν τίποτα.
        Τούς ανθρώπους τούς κρίνω από τίς πράξεις και αν κάτι μου αρέσει σε κάποιον τόν επικροτώ με ζήλο και αν δεν μου αρέσει κάτι μετά από ένα λεπτό,τον ίδιο τον κρίνω αρνητικά στα πλαίσια τού επιτρεπτού.
        Βλέπω την πράξη σέ πρώτο χρόνο και σέ δεύτερο χρόνο προσπαθώ να ερμηνεύσω μέσα μου τον σκοπό για τον οποίον έγινε, όπου δεν θα τό μάθω ποτέ διότι δεν είμαι Θεός.
        ΥΓ’
        Αυτά!!!!!!!

      1. Δεν γνωρίζω φίλε μου.
        Να σέ καλά.

Comments are closed.