ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ! ΜΕ ΔΕΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΧΕΡΙΑ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΡΩΣΟ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΑ… ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ makeleio.gr

Κοινοποίηση:
δσωσδωσ

Οι ύποπτοι για την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα οδηγήθηκαν στην έδρα της Ρωσικής Επιτροπής Ερευνών η οποία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με τους φερόμενους δράστες να οδηγούνται στο εσωτερικό του κτιρίου.

Στα πλάνα φαίνονται άνδρες των ρωσικών δυνάμεων ντυμένοι με στρατιωτικές στολές και μπαλακλάβες να αρπάζουν και να σπρώχνουν από ένα βαν τουλάχιστον τρεις άνδρες με δεμένα μάτια και χέρια προς τις αίθουσες του κτιρίου.

Τα πλάνα έρχονται μετά τη μετάδοση από τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης βίντεο που φέρεται να δείχνουν τη βίαιη σύλληψη και ανάκριση υπόπτων.
Καθώς το βίντεο συνεχίζεται, δύο από τους άνδρες φαίνονται με τα κεφάλια τους πιεσμένα σε έναν τοίχο και τα χέρια τους δεμένα με χειροπέδες πίσω από την πλάτη τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Η Ελλάδα συμπεριφέρεται στα δολοφονικά καθάρματα, σαν να πρόκειται για βουτυρομπεμπέδες.
    Σκεφτείτε το ίδιο σκηνικό στην Ελλάδα! Ακόμα & οι πέτρες θα σηκώνονταν από μόνες τους & θα μας χτυπούσαν όλους στα κεφάλια, για απάνθρωπη συμπεριφορά.
    Η δε ΕΕ, με αρχηγό τον Μανωλάκη τον Macron, θα έστελνε τα Στρατά του, να τους απελευθερώσει από τα βάρβαρα χέρια.
    Δυστυχώς η Ελλάδα δεν δίνει δεκάρα για τα Θύματα, όποια κι αν είναι αυτά.
    Αρκεί να περνάνε καλά οι θύτες, για να μην “στεναχωριέται” ο George Soros & ξεχάσει να πληρώσει τα παλληκάρια του.

  2. Προφανως για τα ματια του κοσμου! Μετα αντε γεια σουβλακια στα….στεπο λυκακια! Καταλαβες γοβατη του Κιεβου?

  3. Αυτό ήταν οι αποδείξεις είναι πολλές οι Ουκρανοί αποτελούν θανάσιμο κίνδυνο για όλη την Ρωσία, αυτή την φορά τους έχουν κηρύξει πόλεμο οπότε ξεχάστε την ειδική στρατιωτική επιχείρηση… Ο χειμώνας σχεδόν τελείωσε, οι εκλογές έγιναν και οι έφεδροι έχουν εκπαιδευτεί, οπότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεσπάσουν πάνω τους…

  4. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ.

  5. Στην Ελλάδα θα έλεγε ο ανακριτής τρία έτη με αναστολή και επίδομα 😅 Πιο μπουρδέλο κράτος στον πλανήτη δεν γίνεται.

  6. Από ένα παλούκι θέλουν στον πάτο και να βγει στο στήθος και κάρφωμα τα παλούκια έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Μόσχα. Αυτό το τέλος θέλουν αυτά τα τέρατα που σκότωσαν 140 αθώους. Χώρια πόσους τραυμάτισαν οι οποίοι τώρα χαροπαλευουν. Πρώτα θα ομολογήσουν μετά ας αναλάβουν οι δήμιοι.

    1. Ζηλεύεις, θέλεις κ εσύ τη σούφρα σου σχισμένη.

  7. Θα εύχονται να ήταν στα “χερια” Έλληνα ανακριτή…. Με μασκουλα “covid”, αλεξίσφαιρο, καμαρωτοι-καμαρωτοι και να τους συνοδεύουν σπουδαστές της σχολής αστυφυλακων.

    1. Έτσι όπως τα λες μπατριώτη! Η χαρά κάθε εγκληματία είναι το κωλοχανείο μας.

Comments are closed.