ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΕΝΑΣ 18ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΝ 16ΧΡΟΝΟ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ… ΜΠΛΟΥΖΑ! ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Κοινοποίηση:
nea-smirni

Σοκάρει η υπόθεση δολοφονίας του 16χρονου μαθητή στη Νέα Σμύρνη. Ο 18χρονος αδελφός του ομολόγησε ότι σκότωσε τον νεαρό πάνω σε καβγά για μια μπλούζα.

Αυτό υποστήριξαν νωρίτερα, κατά την κατάθεσή τους στην Αστυνομία, και η μητέρα τους, η γιαγιά και η κοπέλα του 18χρονου, οι οποίες βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα του αιματηρού επεισοδίου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα δύο αδέλφια τσακώθηκαν για κάποια ρούχα και όταν η μητέρα μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει, ο 18χρονος άρπαξε ένα ψαλίδι και το κάρφωσε στο στήθος του αδελφού του.

Για το τραγικό συμβάν σχηματίζεται δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, που διενεργεί την προανάκριση.

Το χρονικό της υπόθεσης

Λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχθηκε κλήση που ενημέρωνε ότι από διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη ακούγονται φωνές.

Στο σημείο έφθασε περιπολικό της Αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Τότε διαπιστώθηκε ότι ένας 16χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά από αιχμηρό αντικείμενο στο στήθος, στο λαιμό και τα χέρια. Ο νεαρός διακομίστηκε αμέσως στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή των ατόμων που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι και συγκεκριμένα της μητέρας, του 18χρονου αδελφού του, της γιαγιάς και μιας κοπέλας, η οποία φέρεται να διατηρούσε σχέση με τον 18χρονο αδελφό του θύματος.

Όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι λίγες ώρες αργότερα, εκτός από τον 18χρονο αδελφό του 16χρονου. Αναμένεται να διαταχθεί από τον εισαγγελέα η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής μόλις η ασφάλεια ολοκληρώσει το στάδιο της προανάκρισης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Γιαννης ελ ξεχασαν να σου πουνε οι φίλοι σου γιατροι οτι εισαι ψυχακιας βαρια περίπτωση, σχιζοφρενεια εχεις αν τα πιστεύεις αυτα τα ανεκδιήγητα που αναφέρεις…για το καλο σου γρηγορα εγκλεισμο σε ψυχιατρειο

  2. μια απο τισ χειροτερεσ φυλεσ που υπαρχουν στη γη, καποια στιγμη θα το εκανε καπου σε καπιον

  3. Μαζέψτε τα κωλοπαίδια σας,αποτυχημένες καριόλες,γίνατε και μάνες τάχα.Θα τον αφήσουν κι αυτόν ελεύθερο όπως τον 16χρονο στα Καλύβια;

  4. Συνεχίστε το κερατοφλιξ και τις άλλες πλατφόρμες που θησαυριζουν. Αυτό είναι μόνο η αρχή του κακού.

  5. ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΟΙΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ?

  6. Ποια εμβόλια μωρέ αφού δεν υπάρχει πατέρας και μάνα για αυτά τα παιδιά λογικό είναι να γίνουν εγκληματίες.. Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι όπως ήταν το ανατολικό μπλοκ στη δεκαετία του 90 ακριβώς έτσι ήταν η κοινωνία..

  7. Θεέ μου πως κατάντησε έτσι η Ελληνική Κοινωνία?
    Αδελφός σκότωσε αδελφό, για μία μπλούζα.

  8. Τα εμβόλια έχουν τρελάνει τον κόσμο και τον έχουν κάνει βίαιο.
    Οκ είμαι ψεκασμένος, αλλά έχω 2 φίλους ψυχίατρους, που μου το λένε συνέχεια. Όλοι οι τρελοί, πρώιν νορμάλ, έχουν σαλτάρει. Κει σε άλλους που είχαν γλυτώσει απο καρκίνο τους βγήκε αμέσως.
    Αυτά δεν τα λέω εγώ απο την φαντασία μου, μου τα λένε οι γιατροί φίλοι μου που τα βλέπουν.
    Τότε δεν τα έλεγαν γιατί τους έλεγαν οτι θα τους απολύσουν αν μιλήσουν…
    Τι δεν καταλάβατε;

  9. Διαλύθηκε η νεολαία με τον Κούλη και όλους τους απατεώνες της αρπακτής της ψωλομεταπολίτευσης.

  10. Ξέρεις τι είναι να σου παίρνει την μπλούζα ο μικρός αδελφός μπροστά στη γκόμενα; Μόνο με αίμα ξεπλένεται αυτή η ντροπή, κατάντια κοινωνίας και μπουρδελοδημοκρατίας της μεταπολίτευσης.

  11. κανε παιδια να δης προκοπη! ο πατερας τη κοπανησε, η μανα δεν τα επιτηρουσε , αρα τι να περιμενει κανεις.18χρονος και ειχε τη γκομενα του στο σπιτι με τη μανα και τη γιαγια του.Αυτα η μανα του τα ανεχοταν.Που τετοια πραγματα παλαιοτερα θα μας κηνυγουσαν οι γονεις μας αν εβλεπαν τετοια πραγματα.Μαλλον αλλοδαποι θα ειναι η το εμβολιο εκανε τη δουλεια του για να καταληξει να μαχαιρωσει και να σκοτωσει τον αδελφο του.Αδελφοκτονος και πριν λιγες μερες πατροκτονος.Τι αλλο θα δουμε σ αυτο το κοσμο που το κουλισταν θελει μονο κερδη απο τις αγορες , χωρις να σκυβει στα καθημερινα προβληματα των πολιτων με φροντιδα και αγαπη

  12. ΤΡΑΓΩΔΙΑ?? ΟΧΙ…Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ

  13. Τι διαβάζουμε ρε Χριστουγεννιάτικα……Ούτε στη ζούγκλα….

  14. Λιγο τα εμφολια, λίγο η γκαντεμοσαυρα Κουλα, λίγο τα βίντεο γκειμς και το προπαγανδιστικό χαζοκουτι με τις αμερικλανιες του Χόλυγουντ……και έχουμε καθημερινά τέτοιες ιστορίες τρέλας….Αν και αμφιβάλλω λίγο αν είναι Έλληνες..Με τις ελληνοποιήσεις των τηγάνι κεφάλι….

  15. Αν πηγαινε στην εκκλησια…στο κατηχητικο…δεν θα υπηρχαν αυτα…ου φονευσεις ..!!!!

Comments are closed.