ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ – Η ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΑΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ

Κοινοποίηση:
iran_israel_xr

Ολοκληρώθηκε το πολεμικό Συμβούλιο του Ισραήλ όπου εξετάστηκε η απάντηση στην επίθεση στο Ιράν. Όπως μεταδίδει η Haaretz, «το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ συνεδρίασε τη Δευτέρα για αρκετές ώρες, όπου συζήτησε τις επιλογές για αντίποινα στην επίθεση του Ιράν. Το Ισραήλ ελπίζει να λάβει την υποστήριξη των ΗΠΑ σε οποιαδήποτε ενέργεια λάβει κατά της Τεχεράνης».

Η Τεχεράνη θα απαντήσει άμεσα αν το Ισραήλ προχωρήσει σε αντίποινα, δηλώνει ο Ιρανός ΥΠΕΞ
Το Ιράν δεν επιθυμεί αύξηση των εντάσεων αλλά θα απαντήσει άμεσα και πιο σθεναρά από ό,τι προηγουμένως, αν το Ισραήλ προχωρήσει σε αντίποινα, δήλωσε σήμερα ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμιραμπντολαχιάν στον Βρετανό ομόλογό του, σύμφωνα με ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Η Ισλαμική Δημοκρατία εκτόξευσε drones και πυραύλους προς το Ισραήλ αργά το Σάββατο σε αντίποινα για μια επίθεση στην ιρανική πρεσβεία στη Δαμασκό, τροφοδοτώντας φόβους για έναν ευρύτερο περιφερειακό πόλεμο που θα μπορούσε να ξεσπάσει στον απόηχο του πολέμου μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙΤΕ !!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ “ΠΑΡΑΝΟ’Ι’ΚΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ”.. 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.. ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΗΣ “ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΔΑΜΑΛΑΣ” !! ΩΣ ΠΡΟΥ[ΟΘΕΣΗ.. ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ “ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ”.. Η ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ “ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΘΟΛΟΥ”= ΤΕΜΕΝΟΣ “ΑΛ ΑΚΤΣΑ” ΚΑΙ 2.000.000.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ !!! ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΝΤΑΙ…

  2. Μακάρι να κάνουν οι οβραίοι την αποκοτιά και το Ιράν να τους σβήσει από το χάρτη

  3. ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΏΝΤΑ

  4. Χεστηκαμε για τυς γενοκτονους σιωνιστες! Ακους Κουλαρα? Ακους ΓΑΠ? Ακους Σημ Χαμ και σια?

  5. Βλέπω να μην γίνεται τίποτα ή κάτι πολύ μικρό δηλαδή να χτυπήσουν έτσι μόνο και μόνο απο γόητρο κάποια εγκατάσταση του Ιράν που έχουν όπλα και that’s all !! Καλύτερα δηλαδή να γίνει έτσι και να μην ξεκινήσει κανονικός πόλεμος με θανάτους αμάχους πολίτες όπως και με την Γάζα.

    1. Που ζεις εδώ και χρόνια περίμεναν αυτή την επίθεση και θα χτυπήσουν τώρα ένα στρατόπεδο με όπλα;;; Πρώτος στόχος είναι οι μονάδες εμπλουτισμού ουρανίου αυτό για να γίνει πρέπει πρώτα να χτυπήσουν την αεράμυνα… Αν δουν ότι ετοιμάζουν μαζική επίθεση από το Ιράν θα ισοπεδώσουν τα κέντρα διοίκησης εκτός από τις βάσεις πυραύλων και drones ώστε να μην επιτεθούν ξανά…

Leave a Response