ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ! Η κυβέρνηση παρακάμπτει την απαγόρευση του εφευρέτη των εμβολίων των mRNA -Ξεκινάει ο εμβολιασμός ανήλικων παιδιών

Κοινοποίηση:
κατάλογος

Η κυβέρνηση παρακάμπτει την απαγόρευση του εφευρέτη των εμβολίων των mRNA Ρόμπερτ Μαλόουν και του CDC και ξεκινάει τον εμβολιασμό ανήλικων παιδιών.

Το άνοιγμα της πλατφόρμας εμβολιασμού των παιδιών προανήγγειλε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος, λέγοντας ότι, αφού προηγηθεί σχετική απόφαση της εθνικής επιτροπής εμβολιασμών, θα ανοίξει η πλατφόρμα και η δυνατότητα εμβολιασμού για τους κάτω των 18, μέσα στο καλοκαίρι.

Μιλώντας στον Σκάι ο κ. Σκρέτσος υποστήριξε ότι σε ό,τι αφορά τα self tests, για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο θα συνεχισθεί αυτή η πολιτική δημόσιας υγείας για όλους τους εργαζόμενους δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και όλους τους νέους 18 – 30 ετών, να παίρνουν δηλαδή από ένα τεστ την εβδομάδα, όχι όμως και οι εμβολιασμένοι στο εξής.

Το κανάλι διανομής θα είναι τα φαρμακεία εκτός της περιοχής της Αχαΐας, εκεί όπου θα υπάρχει δυνατότητα παραλαβής και μέσω των φαρμακείων και των αλυσίδων σούπερ μάρκετ, ανακοίνωσε εξάλλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Θα ξεκινήσει μόνο αν το επιτρέψουν οι γονείς τους. Αν είναι εγκληματίες, ας το κάνουν.

Comments are closed.