ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! Καταγγελίες από την Ιπποκράτειο Πολιτεία ότι έχουν ξεμείνει απο νερό πυροσβεστικά και κρουνοί!

Κοινοποίηση:
Πυρκαγιά στην Βορειοανατολική Αττική, Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021. Στιγμιότυπο από την αναζωπύρωση στις Αφίδνες , η πυρκαγιά πέρασε στην Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας,μάχη των επίγειων δυνάμεων να την σταματήσουν, Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021 (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ EUROKINISSI

Απίστευτες καταγγελίες φτάνουν στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την κατάσταση που επικρατεί στην Ιπποκράτειο Πολιτεία! Όπως μάς αναφέρουν, πολίτες βρίσκονται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, καθώς δεν υπάρχει νερό ούτε για… νεροπίστολο πόσω μάλλον για πυροσβεστικό!

“Στην Ιπποκράτειο Πολιτεία δεν έχουν νερό οι κρουνοί και μας έχουν αφήσει μόνους να παλεύουμε.Παρακαλώ  δημοσιοποιήσετε ότι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία δεν έχουν νερό οι κρουνοί και μας έχουν αφήσει μόνους να παλεύουμε.Βρισκομαστε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και μας κοροϊδεύουν όλοι” είναι το πρώτο μήνυμα που δεχθήκαμε.

“Δέκα πυροσβεστικά όλα άδεια από νερό. Στείλτε μας υδροφόρο να γεμίσουμε. Αγία Τριάδα Ιπποκράτειο Πολιτεία, οι κρουνοί δεν έχουν νερό. Από τις πισίνες δεν μπορούμε να γεμίσουμε λόγω τύπου αντλίας”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Άντε να καθαρίσεις τις πισίνες από τα αποκαΐδια. Τρελά λεφτά ζητάνε..

  2. Ας δει και η κομματική νομενκλατούρα, πως ζει ο απλός κόσμος……….

Comments are closed.