ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ; ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΤΩΝ ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΣΜΗΝΑΓΩΝ ΜΑΣ; ΔΕΙΤΕ ΟΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΓΑΛΛΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

Κοινοποίηση:
tsitlakidis-touroutsikas

“Aισθανήκαμε ότι πίσω από την εφαρμογή του εμβολιασμού υπήρχαν διακυβεύματα ανώτερα από τα αεροπορικά ” καταγγέλουν οι Γάλλοι πιλότοι της πολιτικής αεροπορίας Stéphane, Patrick και Laurent.

Κάποιοι από αυτούς έχασαν τις δουλειές της μετά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό αφού παρουσίασαν παρενέργειες όπως πιστοποίησαν και οι γιατροί.

ce9aceb1cf84ceb3ceb3ceb3

Ο Patrick, ο Stéphane και ο Laurent, μέλη της κολεκτίβας “Navigants Libres”, είναι πιλότοι και κυβερνήτες αεροσκαφών (commandants de bord) αντίστοιχα.  Κατέθεσαν ανώνυμα. «Όλοι θα προτιμούσαμε να καταθέσουμε με μη καλυμμένο πρόσωπο ή ακόμη και να μην χρειαστεί να καταθέσουμε καθόλου (…) Όλοι γνωρίζουμε ότι το θέμα του εμβολιασμού και των παρενεργειών είναι πολύ ευαίσθητο. Θα προτιμούσαμε να καταθέσουμε ανοιχτά, αλλά οι πιλότοι υπόκεινται σε υποχρέωση εχεμύθειας (μιλούν υπό την κάλυψη ανωνυμίας) Είναι ένα θέμα που συζητήθηκε στα πιλοτήρια για να διασφαλιστεί η ασφάλεια. Το κάναμε με τη δική μας ελεύθερη βούληση ως πολίτες», εξηγεί ο Stéphane.

«Κατά τη διάρκεια του lockdown, ο τομέας των αερομεταφορών «ήταν σε αναμονή, σαν εγκεφαλικά νεκρός ασθενής. Αναβίωσε με το άνοιγμα των συνόρων μέσω του εμβολιασμού, που ήταν μια θαυματουργή λύση για τον αεροπορικό κλάδο και την οικονομία γενικότερα (…) Όλοι ακολούθησαν, ως ένας άνθρωπος, αυτό το θεϊκό δώρο, αυτή τη θαυματουργή λύση. Δυστυχώς, μετά από αυτό το απροσδόκητο, ήρθαν οι παρενέργειες», οικτίρει ο Laurent, καπετάνιος.

Ο Πάτρικ από την πλευρά του εξήγησε ότι η ετήσια ιατρική του εξέταση, υποχρεωτική για τους πιλότους, ήταν σαφής. «Όλα ήταν εντάξει. Ένα μήνα αργότερα, εμβολίστηκα για να διατηρήσω τη δουλειά μου ως πιλότος. Έξι μέρες αργότερα, έκανα ένα τσεκ απ και συνειδητοποίησα ότι έχω πρόβλημα με την καρδιά. Εδώ και λίγο περισσότερο από ένα χρόνο δεν μπορώ να δουλέψω. Έχασα την άδειά μου και είμαι κολλημένος στο σπίτι περιμένοντας να μπορέσω να βρω όλες μου τις ικανότητες για να πετάξω ξανά», ελεεινολογεί τον εαυτό του. Ερωτηθείς για τη σχέση μεταξύ του εμβολίου και των παρενεργειών, ο Πάτρικ εξηγεί ότι αυτό «αναφέρθηκε από τον γιατρό της αεροπορίας, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε λύση για αυτό. Έγιναν αρχεία για την αναφορά αλλά παρέμεινε χωρίς συνέχεια. Νομικός κανένας», λέει με παράπονο. Μια «διπλή ποινή» για αυτούς τους κυβερνήτες και πιλότους, που αναγκάστηκαν να εμβολιαστούν για να εργαστούν αποδεχόμενοι τον κίνδυνο να υποστούν «προβλήματα στην υγεία [τους]», που έχασαν επίσης τη δουλειά τους: «Όποιος λέει απώλεια εργασίας σημαίνει οικονομική απώλεια και όλοι έχουμε οικογένειες για να τραφούν».

Ένας αναπόφευκτος εμβολιασμός σύμφωνα με τον Stéphane, ο οποίος μαρτυρά «ότι είχαμε την αίσθηση ότι υπήρχαν υψηλότερα διακυβεύματα, τα οποία ξεπερνούσαν τον αέρα, για να εφαρμοστεί ο εμβολιασμός σε εμάς, μονομερώς και ταυτόχρονα». francesoir 2/2/23
”30 αεροπορικές εταιρείες, χιλιάδες πιλότοι και περίπου 17.000 επιστήμονες και γιατροί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για να καταγγείλουν τους κινδύνους που συνδέονται με τα «εμβόλια». Ένα δελτίο τύπου από τη συλλογικότητα Free to fly Canada που δημοσιεύθηκε στις 17 Μαΐου αναφέρει τις ασυνέπειες στην ασφάλεια των αερομεταφορών και καταγγέλλει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για εργασία ” αυτά στις 23/5/22 αλλά δεν εισακούστηκαν.

dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Θέλουν τώρα ανεμβολίαστους πιλότους; Οκ με δεκαπλάσιο μισθό

  2. Χαχαχαχαχα ρε την παλεύετε;;;; Σε τι ζώα, σε τι γιδΓια απευθύνεστε, ωρε;

  3. Στην περιοχή που έπεσε(?) το Phantom, καποια αμερικανικα
    και καποια ρωσσικα πλοια χτυπιούνται εδω και δυο ημερες.

  4. ΕΔΩ ΠΕΤΑΕΙ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΕΡΜΠΑΣ ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΡΟΔΙΤΗΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!! ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ

  5. ΔΕΝ ΤΡΥΠΑΣ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΛΟΤΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΦΑΡΜΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥς ΕΠΗΡΕΆΣΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΡΙΑΚΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΙΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΠΤΗΣΕΙΣ;

  6. ναι ψαχνουν πιλοτους ανεμβολιαστους γιαυτο δεν πετανε τα αεροπλανα ///// .

  7. * Το WEF προσλαμβάνει ανεμβολίαστους πιλότους για να τους πετάξουν στο Νταβός!

    * Οι πλούσιοι δεν θέλουν εμβολιασμένο πλήρωμα στα ταξίδια με ιδιωτικά τζετ!

    * Γιατί πολλοί εμβολιασμένοι πιλότοι δεν είναι πια σε θέση να πετάξουν λόγω προβλημάτων υγείας;

  8. Χαίρε καίσαρ.οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν.δωσε πράμα να ξεβρωμισει ο πλανητης

  9. Πληροφοριες οτι το αεροσκαφος ηταν εμβολιασμενο!!!!

  10. Την πρώτη μέρα άκουσα κάπου ότι βρήκαν τον πίσω πιλότο και κάποιο σωσίβιο γιατί είχε εγκαταλείψει. Από την δεύτερη μέρα και μετά μας λένε για χαμηλή πτήση και συντριβή. Τώρα κ. Χίο μας πετάς και αυτό και κάπου δένει το πρώτο αφήγημα.

  11. Για όλα φταίει τ εμβόλιο ποτέ ξανα δν έγινε ατύχημα τ ότι μπορεί ν έκανε λάθος ο πιλότος δν τ δκεφτήκατε; Αν φταίει τ εμβόλιο θ πέσουν όλοι οι πιλότοι 😂

  12. Βγαίνει ο καθένας άσχετος και λέει ιπτάμενες σακαράκες τα αεροπλάνα τζετ των 45 ετών με αναβάθμιση πριν 20 χρόνια και επισκευές από άριστους τεχνικούς. Τότε οι αμερικάνοι που έχουν τα Β-52 του ’50 βομβαρδιστικά εν ενεργεια μάχιμα ετοιμοπόλεμα και τα Boeing 707 του ’60 τα έχουν awacs το ίδιο οι Ισραηλινοι έχουν 707 για ιπτάμενα τάνκερ πρέπει να είναι μαλάκες φαντάζομαι. Ρε άσχετοι, τα F-16 block 30 τα δικά μας είναι 35 ετών, τα rafal τα μεταχειρισμένα από την Γαλλική ΠΑ είναι 30 ετών. Και αυτά σακαράκες είναι; Αντί να μιλάτε καλύτερα να πιπιλάτε.

  13. Όλα πιθανά είναι με τα εμβόλια του κερατά, που διαφήμισαν και επέβαλαν, ο μιζοκούλης και η εγκληματική του οργάνωση

  14. Σε λιγο θα ρωταμε τις αεροπορικες εταιρειες αν οι πιλοτοι που θα πεταξουμε ειναι εμβολιασμενοι ή οχι.Δεν θα πεταμε με εμβολιασμενους πιλοτους γιατι η ξαφνικιτηδα χτυπαει κοκκινο και μεις θελουμε να γυρισουμε σπιτια μας

  15. Μα και οι 2 μπολιασμένοι ήταν αν ήθελαν να πετάξουν, γιατί αυτό επέβαλε η εγκληματική οργάνωση που εκτελεί γενοκτονία, ενώ ο πατέρας τους ενός φαρμακοποιός εμβολιολάγνος στην περιοχή.
    Γνωρίζω στρατιωτικούς φίλους, που τρέχουν πλέον από καρδιολόγο σε καρδιολόγο αλλά δεν μιλά κανείς.

    1. Έτσι ακριβώς. Και στον στρατό ξηράς το ίδιο γίνεται. Ξαφνικίτιδες, ξαφνικά καρδιακά προβλήματα, επιθετικοί καρκίνοι κ.ά.

  16. Πολύ σωστά τα λένε οι πιλότοι αυτοί, και λίγα λένε!!! και τα λένε μετά φόβου γιατί είναι σωστοί άνθρωποι και επαγγελματίες γι αυτό μιλούν με κάθε επιφύλαξη, όμως το …θείο δώρο των εμβολίων(όπως χαρακτηριστικά λένε), δεν ήταν κάθόλου ούτε θείο, ούτε δώρο, παρά μόνο καταστροφή και κατάρα για την ανθρωπότητα και προσβολή για την ιατρική επιστήμη και δεοντολογία!!!!

  17. ΟΚ και τα Μπουρλομπολια μπορει να παιξανε το ρολο τους αλλα κι οι αδικοχαμενοι λεβεντες πεταγανε μια ιπταμενη σακαρακα τουλαχιστον μισου αιωνα σε χαμηλο υψος!

  18. Ο Θεός να συγχωρέσει και να αναπαύσει τα παλικάρια και να δίνει κουράγιο στις οικογένειές τους.
    Θα ήθελα να ρωτήσω όμως κάτι. Τιμητικά 5 βαθμούς πάνω και ότι έχουμε απο πολιτικούς στην κηδεία προβλέπεται ?
    Μήπως τα παλικάρια θυσιάστηκαν για χάρη μας, σε συνθήκες που δεν θα μαθευτούν ποτέ ?

    1. Δεν έχεις δει τα καρδιακά σε πιλότους, αθλητές κλπ 2 χρόνια τώρα.
      Ιδίως πιλότοι μαχητικών που πρέπει να είναι υγιέστατοι, με τον εκβιασμό του καθεστώτος, έκανα το δηλητήριο και δεν ξέρεις πότε θα τους βρει εγκεφαλικό ή καρδιά.

      Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το καθεστώς απόδέχτηκαν και δεν απάντησαν ως ζητήθηκε, στο εξώδικο-μελέτη των Ελλήνων γενετιστών και μοριακών βιολόγων, που στις 106 σελίδες του περιγράφουν πως σκοτώνει το δηλητήριο. Και αυτό το έδωσαν σε όλες της υγειονομικές υπηρεσίες του κράτους, υπουργεία ακόμα και γραφείο ΠΘ.

Comments are closed.