ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ; Η απόλυτη κατάντια του Κοινοβουλίου! Η βουλευτής Κατερινά Μονογυιού παίζει στο video clip του τραγουδιού που γράφτηκε για την ίδια

Κοινοποίηση:
Κατερινά Μονογυιού

Λατρεύει τις Κυκλάδες η όμορφη Μυκονιάτισσα βουλευτής Ν.Δ. Κατερίνα Μονογυιού και τα νησιά της… ανταποδίδουν απλόχερα την αγάπη αυτή!

Πρόσφατα μάλιστα, η βουλευτής, έγινε πηγή έμπνευσης για τον Ματθαίο Γιαννούλη που έγραψε τους στίχους και τη μουσική ενός νησιώτικου τραγουδιού με τίτλο «Όμορφή μου Κατερίνα».

Το τραγουδά ο ίδιος μαζί με τους Λευτέρη Πανταζή, Μιχάλη Λιαγούρη και Πολυχρόνη Κορρέ. Το νησιώτικο άσμα επενδύεται οπτικά από ένα ωραίο video clip στο οποίο πρωταγωνίστρια είναι η Κατερίνα Μονογυιού σε εικόνες και στιγμές από την παρουσία της στα νησιά των Κυκλάδων!

Πλημμυρισμένο λοιπόν από ομορφιά το νησιώτικο τραγούδι με το video clip του, μας παρασύρει στον απογειωτικό ρυθμό του…

parianostypos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Κούλης ο μοντελοπνιχτης … Δούνια, Μπαλατσινού (σύζυγός Κικίλια),αυτή εδώ,αν είχε και την Κουντουρά θα έκανε τετράδα

  2. Τωρα… με τις μεταρυθμισεις, το μπουρδελαριο…και το αδερφατο…πρεπει ναλλαξεις…
    Ασε… τα τραγουδακια… και τα παραμυθια της χαλιμας…
    Πανε ντε, οπως λεει και ο πειραιωτης..σειρηνακι…να γυρισεις ενα demo…και κανεις δουλεια σου…
    Παρε και τον πο*στη, το συμβουλο της κουλας…που τον πηδαει ο αρ*πης…
    Να σας πλακωσει, στην πο*τσα…το μυκονιατικο αλβαναριο…και να τραγουδατε ολη μερα…κιολη νυχτα…
    Ολοι οι απλυτοι στο νησι…χιλιαδες…οι φηφοι…
    Star και με τη βουλα…
    Ε…?

  3. Γιαννούλη….έναν σε είχαμε κατά καιρούς τους τα χωνες και τώρα γύρισες την άλλη πλευρά του ψαριού κι εσύ….πολλά τα λεφτά Γιαννούλη?

  4. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΝΑΚΗ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ .

  5. Οταν πριν απο μερικα χρονια οι αγανακτισμενοι – ή μαλλον οι περισσοτεροι απο αυτους – φωναζαν περι Βουλης και μπου%#λου, καποιοι ενοχλουνταν διοτι ταχατες προσβαλονταν το ΚΥΝ-οβουλιο και ο θεσμος του…..

  6. Παλια ειχαμε τον γαλατη το σουργελο με το ασπρονησι του τωρα εχουμε και αλλο σουργελο.

  7. Αυτό μοιάζει περισσότερο με προεκλογικό σπότ παρά βίντεο κλιπ για τραγούδι. Κάνουν τα πάντα για να είναι στην επικαιρότητα. Τέτοιους να ψηφίζετε για να πάμε μια ώρα γρηγορότερα κατά δι….λου.

  8. KATANTΙΑ ΓΙΑ ΝΔ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ.ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΝΔ

  9. Μετα τον Γεώργιο Παπαδόπουλο που ειχε δικό του τραγούδι τώρα και η Κατερίνα Μονογιού…Αντε σύντομα και στη θεση του γκαντεμοΚούλη!

  10. Συμφωνώ με το σχόλιο του φίλου Νίκου δυνατό μωρό….. Για τον π@@@ο καβαλα το λέγαμε κάποτε αυτό το φαινόμενο….. 😂😂😂😂

  11. Όμορφη μου Κατερίνα πάρε μου μια ……πίτα φίνα.

  12. 100 κιλά μέηκ απ και 200 τόνοι βαφή μαλλιών. Ας τα βγάλει αυτά να δούμε πόσο “όμορφη” είναι. Κι ας πάει να δουλέψει σε καμιά πραγματική δουλειά να δούμε αν θα γεράσει γρηγορότερα.

    Πάντως αυτά τα τραγουδάκια βρωμάνε προεκλογική περίοδο.

  13. Για τον λουτσο λεμεεεεε !!!!! Πληρώστε κορόιδα Έλληνες!!!!

  14. Χαχα,την ψώνισε αυτή η βλαμμένη και νομίζει ότι είναι η ενσάρκωση της Άφροδίτης.Μιλάμε ότι οι επιλογές του Κούλη είναι εντελώς για γέλια.Λέγαμε για τα σούργελα του ΣΥΡΙΖΑ που μπερδεύανε τα λόγια τους από τους μπάφους,αλλά και οι τεχνοκράτες του γκαντέμη είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο.Δεν υπάρχει πλέον Ελλάδα ούτε σαν έννοια ούτε σαν οντότητα,τουλάχιστον όχι όπως την ονειρεύτηκαν οι ήρωες καπεταναίοι του 21.Η χώρα θα σωθεί μόνον αν μπουκάρει ο σουλτάνος.Εκεί να δούμε τους λοατκι,τα ουράνια τόξα και τις γαλάζιες γιρλάντες αν θα ξανακουνήσουν το πωπουδάκι τους.Κατά τα άλλα,μέρα-νύχτα οι νεοφιλελέδες ρίχνουν το παπαντζηλίκι ότι για όλα φταίει ο άτιμος ο ιός και όχι η ακατανίκητη ακαταλληλότητά τους…

Comments are closed.