(ANANEΩΜΕΝΟ). ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΣΤΟ “ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ”, Ο ΣΥΝΩΜΟΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ. ΣΑΝ ΧΑΝΟΣ ΤΟΝ ΚΟΙΤΟΥΣΕ Ο ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΩΤΑΚΟΥΣΤΗΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ. ΚΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ

Κοινοποίηση:
5750587

Θέση για τις παρακολουθήσεις πήρε ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, για ενάμιση λεπτό, το όνομα του οποίου περιλαμβάνεται στις λίστες των προσώπων που βρέθηκαν στο στόχαστρο τηλεφωνικών υποκλοπών. Και τον υπέκλεπταν και έκανε την πάπια. Αλλά τι να περιμένει κανείς από προδοταράδες του Έθνους , με το αίμα τους μαύρο από τα αμαρτήματά τους. Και βέβαια, τι να περιμένει κανείς από επαγγελματίες υποκλοπείς, όπως ο ίδιος που επί των ημερών του, στήθηκε στην ΕΥΠ, το πρώτο παραμάγαζο παρακολουθήσεων.

Για πρώτη φορά από την ημέρα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας η υπόθεση αυτή, μιλώντας στην εκδήλωση για την έναρξη της λειτουργίας του Ιδρύματος “Αντώνης Σαμαράς” ο πρώην Πρωθυπουργός, ζήτησε να δοθούν πειστικές απαντήσεις. Τι πειστικές απαντήσεις, ρε ξεκούτη; Ρε βαμπίρ; 

Τελευταία, η πολιτική ζωή δοκιμάζεται από νόμιμες και παράνομες υποκλοπές. Δεν θέλω να πιστέψω ότι η κυβέρνηση υπέκλεπτε τηλεφωνικές συνομιλίες. Θα ήταν αδιανόητο. Αν ίσχυαν αυτά θα επρόκειτο αδιαμφισβήτητα για μία δημοκρατική εκτροπή. Γι’ αυτό πρέπει να δοθούν  πειστικές απαντήσεις, χωρίς να δίνουμε την εντύπωση ότι το απόρρητο είναι μία βολική δικαιολογία. Πρέπει να δοθούν απαντήσεις γιατί αυτό έχει σχέση με την ιστορία και με την ταυτότητά μας. Η παράταξη μας θεμελίωσε τη Δημοκρατία στην Ελλάδα και αυτά τα φαινόμενα δεν μπορεί να τα ανεχτεί” δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς, λίγο πριν ολοκληρώσει την ομιλία του.

Επαναλαμβάνοντας πολλές φορές τη λέξη πατρίδα, ο κ. Σαμαράς άσκησε έμμεση κριτική σε μία σειρά από ζητήματα και απόψεις που άφησε να εννοηθεί – χωρίς ευθείες αναφορές – ότι απευθύνονται στην κυβερνητική παράταξη όπως ο Κ.Μητσοτάκης έχει διαμορφώσει, με έμφαση στα εθνικά θέματα και ιδιαίτερα τα ελληνοτουρκικά.

Τέλος, διαφώνησε κάθετα σε όσους συνδέουν το μεταναστευτικό με το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, προκαλώντας το θερμό χειροκρότημα του ακροατηρίου. «Χώρες που μαραζώνουν δημογραφικά, δεν πάνε πουθενά. Θεωρώ απαράδεκτη την άποψη ότι η λύση του δημογραφικού μπορεί να συνδέεται με το μεταναστευτικό. Απαιτείται εθνική πολιτική για να κάνουν οι Έλληνες παιδιά», είπε.

 

Το παρών στην εκδήλωση δίνουν επίσης οι: Παναγιώτης Πικραμμένος,  Γιώργος Γεραπετρίτης, Νίκος Δένδιας, Τάκης Θεοδωρικάκος, Κυριάκος Πιερρακάκης, Νίκη Κεραμέως, Βασίλης Κικίλιας, Θάνος Πλεύρης,  Νίκος Παναγιωτόπουλος, Νότης Μηταράκης, Α/ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, Μαριάννα Λάτση, Τζωρτζ Τσούνης, Γιάννης Στουρνάρας, Κώστας Μπακογιάννης, Λουκάς Παπαδήμος, Ευάγγελος Βενιζέλος, Γιάννης Μπρατάκος, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης,  Παύλος Μαρινάκης Γιάννης Μανιάτης, Στέλιος Πέτσας, Θανάσης Κοντογεώργης, Άννα Ασημακοπούλου, Μάριος Θεμιστοκλέους,  Άδωνις Γεωργιάδης, Απόστολος Βεσυρόπουλος, Νίκος Παπαθανάσης, Γιώργος Κουμουτσάκος , Μιχάλης Δημητρακόπουλος, Λευτέρης Οικονόμου, Κώστας Βλάσσης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Νίκος Χαρδαλιάς,  Μανώλης Κεφαλογιάννης, Κώστας Τζαβάρας, Γιάννης Βρούτσης, Ζωή Ράπτη, Γιώργος Αμυράς, Ζέττα Μακρή, Χαράλαμπος Αθανασίου, Γιώργος Κώτσηρας, Νίκος Ταγαράς, Σταύρος Καλαφάτης, Δημήτρης Βαρτζόπουλος,  Δημήτρης Μπάκος, Γιάννης Καϋμενάκης, Αλέξανδρος Εξάρχου, Στέλλα Μπίζιου, Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Γαβριήλ, Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, Γιάννης Παπαθανασίου, Σταύρος Δήμας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Γιώργος Πατούλης, Άγγελος Συρίγος, Δόμνα Μιχαηλίδου, Χάρης Ρώμας, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Έντι Ζεμενίδης, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Γιώργος Βλάχος, Βασίλης Οικονόμου Αχιλλέας Καραμανλής, Γιάννης Πλακιωτάκης, Θεόδωρος Κυριακού, Μάκης Βορίδης, Ρόδη Κράτσα, Κώστας Μπούρας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

5750644
Η πρόεδρος του Ιδρύματος Γεωργία Κρητικού Σαμαρά
samaras__4_
Κωνσταντίνος Φλώρος και Κυριάκος Μητσοτάκης
samaras__5_
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και Κυριάκος Μητσοτάκης
samaras__1_
Η κατάμεστη αίθουσα του θεάτρου Παλλάς
samaras__2_
Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς
samaras__3_
Ευάγγελος Βενιζέλος και Αντώνης Σαμαράς
SAMARAS___1_
Ο Α/ΓΕΕΘΑ Κων/νος Φλώρος
SAMARAS___2_
Η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου
SAMARAS___3_
Ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς
SAMARAS___4_
Ο Διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας
SAMARAS___5_
Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς
SAMARAS___6_
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος
SAMARAS___7_
SAMARAS___8_
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Αντώνης Αντωνιάδης
SAMARAS___9_
Ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Γιάννης Πλακιωτάκης
SAMARAS___10_
Νικήτας Κακλαμάνης και Γιάννης Μπρατάκος
SAMARAS___11_
Ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμας
5750552
5750541
Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και η κα Γεωργία Σαμαρά
5750542
Ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζορτζ Τσούνης
5750525
5750533
Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης

Διαβάστε και

 

Ο ΣΥΝΩΜΟΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ “ΙΔΡΥΜΑ ΣΑΜΑΡΑ”. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΙΧΝΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΣΩΖΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!(ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. Ο/Η θα κάνω κι εγώ ίδρυμα για να σας κλείσω μέσα. Ο Κούλης θα με χορηγήσει . λέει:

    Έτσι λοιπόν και ο επί 2,5 χρόνια λιλιπούτειος πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, που ως Πρόεδρος της ΝΔ συμμετέχων στην κυβέρνηση του αχυράνθρωπου Λουκά Παπαδήμου είχε υπογράψει το δολοφονικό για την Ελλάδα, μισθωτούς και συνταξιούχους 2ο μνημόνιο, διαγράφοντας όσους βουλευτές αρνήθηκαν να το υπογράψουν, αποφάσισε να φτιάξει ίδρυμα στ’ όνομά του, το οποίο θα εγκαινιάσει στις 7 Δεκεμβρίου. Γιατί όχι; Άλλοι πληρώνουν: οι αποχαυνωμένοι, από τον πολύ κομματικό σανό που έχουν μπουκώσει, φορολογούμενοι.

  2. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΕΚΕΙ. ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΑΥΤΟ. ΤΟ 1993 ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΕΤΑΓΑΝ ΜΕΤΑΛΙΚΑ ΜΠΟΥΛΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ. ΜΕΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΝ ΕΚΑΜΑΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

  3. Ίδρυμα σαμαρά, χα,χα,χα, όπως ίδρυμα ανιατων.

  4. Η συμμορια των εμβολιων σε πληρη συνθεση.. Εκλογες αμεσα.. Δεν μας εκπροσωπουν.

  5. Δεν ξεχνώ ποιός πρόδωσε τον ηγέτης μας Κων.Μητσοτάκη. Αυτά τώρα γίνονται για τα μάτια του κόσμου.

  6. ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ! ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

  7. Ξαφνικα απεκτησε ξανα φωνη κι ο γκαβος…
    Γκαβε τραβα ξαναπες τα στον ψηλο… το παναθηναικακια σου!!!

  8. Εκεί ήθελε μια μπόμπα να πάνε όλοι για τσάι να καθαρίσει η χώρα σε δευτερόλεπτα

  9. Όλες οι βαθμίδες των μασόνων βλέπω. Δεν έλειπε κανείς. Μια φωτιά να έπεφτε απ τον ουρανό να γλιτώναμε από την κατοχή και την μιζέρια που φέρατε προδότες

  10. Πολιτικά πτώματα όλοι τους, τελευταίος ο Μητσοτάκης που μετρά μήνες μέχρι τη συνταξιοδότηση του. Αυτός βέβαια είναι και το τραγικότερος όλων, επειδή λόγω των τραγικών του σφαλμάτων μπαίνει λουκέτο και διαλύεται η ΝΔ σαν το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου.

  11. Ποιοί και γιατί δολοφόνησαν τον Κωνσταντίνο Τσαλικίδη όταν ανακάλυψε το λογισμικό?!?
    Οι υποκλοπές συνεχίζονται…………………………………………………………………………………….!!!
    Η κυρία Αστυνομία και η κυρία Δικαιοσύνη εκπορνεύονται!!!

  12. ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΚΟΠΡΟΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ. ΚΑΤΣΕ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΜΕ €800 ΤΟ ΜΗΝΑ. ΕΥΓΕ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΛΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ.

  13. ολα τα μουνοπανα μαζεμενα και οι κλικαδοροι μαζι τους

  14. Η πατρίδα καίγεται και αυτοί στα αρχοντικά για την μασαμπουκα

  15. Θυμάστε τι είπε ο Andreas Noack για τους παιδιάτρους και τον Salenberg τον πρώην κυβερνήτη της Αυστρίας που επέβαλλε υποχρεωτικούς εμβολιασμους και μετά τον παραίτησαν;;ΕΙΠΕ:
    “Ότι τώρα που ξέρετε για τα Lammes de rasoirs(λάμες ξυραφιων γραφενίου) στο αίμα των εμβολιασμενων και συνεχίζετε τους υποχρεωτικους εμβολιασμούς, είστε ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ”. (Δεν ήξερε ο καημένος ότι η χούντα δεν αστειεύεται κι ήθελε να κάνει τον εαυτό του ήρωα).
    Έτσι κι εσείς.
    Alla fonte battesimale olocaustica, #yadvashem, c’è la sua firma!
    #Meloni #MuseoOlocausto Gerusalemme
    Στο βαπτιστικό του Ολοκαυτώματος, #yadvashem, υπάρχει η υπογραφή του!
    #Melon #MuseoOlocausto Gerusalemme
    Η Μελόνι της Ιταλίας απεικονίζει τον εαυτό της ως ισχυρό υποστηρικτή του Ισραήλ, απορρίπτει το φασιστικό παρελθόν!!!
    Το κόμμα της, πρόσθεσε, «καταδικάζει απερίφραστα τον ναζισμό και τον κομμουνισμό»(αλλά εκθειάζει το παιδί τους τον ΣΙΩΝΙΣΜΟ) και «αντιτίθεται σθεναρά σε κάθε αντιδημοκρατική παρέκκλιση». Η ιταλική δεξιά, είπε επίσης, «παρέδωσε τον φασισμό στην ιστορία πριν από δεκαετίες, καταδικάζοντας απερίφραστα την καταστολή της δημοκρατίας και τους ΑΔΟΞΟΥΣ ΑΝΤΪΕΒΡΑΪΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ».
    https://twitter.com/AndreaCarancini/status/1219347989879193601?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1219351342893928449%7Ctwgr%5E9b86b03eab9c833b072e4a52e1515ac628110521%7Ctwcon%5Es2_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.timesofisrael.com%2Fitalys-meloni-portrays-herself-as-strong-supporter-of-israel-rejects-fascist-past%2F
    Έτσι κι εσείς αν υποθέσουμε ότι δεν ξέρατε τώρα που ξέρετε αν συνεχίσετε να την υποστηρίζετε ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!

  16. Απ’ ολα ειχε ο μπαξες! Και Ο.β’ριους και Μασω.νους και μελος της Τριμερους Επιτροπης (ΠαπαΔημιος)! Η φωτια ελειπε, για να τον καψει!

  17. Τώρα ρε αρχιδι σχολιάζεις το μεταναστευτικό, που έφτασε η κάλτσα στο λαιμό, όταν κουβαλησες τα αλμπανια στην Ελλάδα, ήταν καλά, ανθέλληνα, αρχιπροδοτη.

  18. Καλά όλα τα κοπρόσκυλα και κηφήνες οι δικοί μας, ο Μπαγεβιτς σαν τι τον έχουν καλεσει ή έχει πάει; ίδρυμα Σαμαρά είναι όχι ίδρυμα Μιλόσεβιτς. Δεν μας φτάνουν τα χίλια μύρια κακά που έχουμε σαν λαός και σαν χώρα, έχουμε και τους αλλοεθνεις, σαν τα κερασακια.

    1. Λείπει ο Μάρτης από τη σαρακοστή ? Προδότης με τη βούλα !!! κι επίσης με τη βούλα Φιλάργυρος κι Απατεώνας !!! Όπου Προδότες ο Προδότης πρώτος.

  19. Εμετος ερχεται σε ολους τους δημοκρατες βλεποντας ολα αυτα τα υποκειμενα μαζεμενα που ταλαιπωρουν 10 εκ Ελληνες

  20. Για τα 400 μύρια κουβέντα ε; μοκο; του μπεκι ψιλοκομενο;

  21. Τόσα αποβράσματα συγκεντρωμένα στον ίδιο χώρο!
    Το κοινό στοιχείο του κυρ Αντωνάκη με τον Κούλη αμφότεροι απόφοιτοι του Αμερικανικού Κολεγίου παραγωγής γενιτσάρων, της οικογένειας Σαμαρά τώρα από τον ιδρυτή Αντώνιο Μπενάκη αδελφό της Πηνελόπης Δέλτα.
    Το κοινό με Κωστάκη Καραμανλή το ότι δεν μπορούσαν να σταυρώσουν γυναίκα και τους έκαναν προξενειό.
    Επισημαίνουμε την παρουσία δύο νεοταξιτών μητροπολιτών του Χρυσοστόμου και Γαβριήλ.

  22. Οι μασόνοι κοροϊδεύουν το πόπολο κοιτάζοντας το στα μάτια.

  23. Μία θερμοβαρική αν έριχνε ο Πούτιν στο κτήριο και τους έκαιγε όλους, η Ελλάδα θα απελευθερωνόταν από την Κατοχή μέσα σε λίγα λεπτά.

    1. θα ηταν η μεγαλη ευκαιρια , ολη η λαιλαπα της Ελλαδας σε 1 αιθουσα

  24. Α είναι καλός ο Σαμαράς τώρα; 😂
    Γιατί πριν ήταν συνωμοτης.

Comments are closed.